tak to de; akorát mě se.re že nejde delší heslo naž 9 znaků to si budu zase muset pamatovat další :roll:Citace:
Původně odeslal Dominator
Printable View
tak to de; akorát mě se.re že nejde delší heslo naž 9 znaků to si budu zase muset pamatovat další :roll:Citace:
no to je ale u ICQ zcela normalni, taky mam kvuli tomu zvlastni heslo :roll:Citace:
Původně odeslal sebad
toz mam takovi problem s mirrandou ze se mi nak rozbila databaze a me to napsalo at zkusim dbtool, ale ten vubec na jejich strankach neni ):
jo a taky je blby ze pri pouziti toho pluginu na taby se dole nekdy nezobrazuje ze ten druhej pise no :x
dbtool.exe mas v tom istom foldri ako miranda32.exe :roll:Citace:
Původně odeslal Lolita
2Dominator: diky, zkusim. Pocasi uz jsem rozchodil (nebylo mi jasny, jak ten plugin funguje, stacil ten Search).
Presne taky jsem v tom hledal vedu ;D jako upravy konfigu apod... :lol:Citace:
Původně odeslal Harry
tak našel si něco?Citace:
Kdy a kde jsem to napsal ??? ;D :DCitace:
Původně odeslal sebad
to si napsal v sítích a hledal si plug-in aby se nezobrazovala IP adresa jako to je v simuCitace:
jo tak, hmm tak jsem nic nenasel :-( ALE ono je to uz asi primo v Mirande dejte ICQ privacy a v Ostatni nastaveni nemejte nic zaskrtle a potom take radsi Povolit prime spojeni jen na zaklade autorizace ...
Psalo se tu nekde o IM2? www.im2.com
Imho teda nic moc.
jj, IM2 vyzera dost nadejne, vyvoj sa tam dost hybe, mam ho v plane skusit len by mi mohol niekto povedat ci vie OSD zobrazovanie novych sprav, ak nie tak ho nebudem ani skusat, to bol tiez moj hlavny dovod prechodu z Trillian na SiM...
Was ist das "OSD zobrazovanie novych sprav" ?
zobrazenie obsahu spravy nad vsetkymi oknami na par sekund (asi ako overlay titulkov u filmov, nad videom), takto si mozem hned precitat spravu ci uz pozeram film alebo robim vo Word bez toho abych musel na cokolvek klikat a ked chcem odpovedat tak staci stihnut kliknut na spravu a rovno napisem odpoved a nemusim kontrolovat ci mi v trayi nahodou neblika nejaka ikonka z ktorej sa beztak bez kliknutia nedozviem obsahy sprav ktore ma cakaju
Nevim jake OSD myslis, umi to pop-up okno a v nem si muzes precist zpravu, prave OSD je trosku neco jineho ne? :)Citace:
Původně odeslal Markoff
A proc to byl hlavni duvod pro Markoffa pro prechod z Trillianu na SIM? To nechapu, vzdyt trillian MA moznost oznamovat prichozi zpravy formou okynka nad systray a to okynko je top, dokonce se nacpe i do vetsiny her (ale nevadi jim to). Nemusis na nic klikat a prectes si zpravu. Velmi prakticka vec, doporucuju to vsem (Preferences -> Windows -> Display systray alerts when a message is received). V Mirande to mam taky tak udelany, tam na to je ten univerzalni popup plugin, jehoz sluzeb pak vyuzivaji ostatni pluginy.
bavime sa o free verzii trillian alebo o nelegalnej pro? AFAIK tak normalny trillian to nevedel, trillian pro nepoznam, nepouzivam nelegalny soft ked nemusimCitace:
Původně odeslal howard
existuje něco abych mohl přijímat hovory když mi někdo volá z ICQ?
To je vlastne pravda, ani ve verzi 1 nebylo oznamovani zprav nad systray. Ale nemuzu si vzpomenout, jestli byly ve verzi 1 advanced events, protoze pomoci nich se to da naprogramovat. Ale v basic verzi to asi nebude.Citace:
Původně odeslal Markoff
Cimz jsem odpovedel i na tvou provokativni otazku: o cem se bavime - kazdy o necem jinem. Ja jsem mel namysli pro verzi, vec "legalni/nelegalni" je irelevantni.
Omlouvam se, ale necetl jsem vsech 26 stran, takze nevim jestli se nekdo neptal, ale vadi mi, ze u Mirandy nevidim, jak dlouho user (u ICQ cisel) idluje (jak dlouho neni u PC), je na to plugin?
Dale by me zajimal taky napr. plugin, ktery pri nastavenem DND nevyhodi popup okno (normalne popup chci), ale kdyz hraju dam DND a je... U ICQ to stacilo, zpravy pak nevyskakovaly...
:-)
Co pouzivas za plugin na popupy? Ja PopUp Interoperability jako zaklad pro ostatni pluginy, ktere ho vyuzivaji a mam v nastaveni samostatnou cast PopUps, v ni Advanced Options a tam si je cast Disable when: Online, Away... atd. :-)Citace:
Původně odeslal comm
1) mam mToolTip a ten mi to ukazuje kdyz necham tlacitko na uzivateli.. + plno dalsich uzitecnosti.Citace:
Původně odeslal comm
2) Options - Oznameni - Ostatni moznosti - neaktivniv v modu...
porpripade jeste: Doplnky - Kdopakmiloupepernicek - upozornit pouze v modu
popripade individualne vypnout dalsi veci co ti vyskakujou :wink:
Jak jednoduche :idea:
Tak vse vykoumano, diky tem co mi pomohli :)
Jaky set pro ikony pouzivate? Ja mam mugzLESS_32bit.dll (nevim presne nazev, nechce se mi to hledat) ... Zatim jsem nevidel lepsi, pokud o necem vite, klidne dejte vedet :)
poradi mi nekdo, jestli se da v ICQ nastavit pozice pro otevreni noveho okna, kdyz chci napsat nekomu zpravu??
po case (od zapnuti pc) se mi zacne cast okna otevirat pod viditelnou urovni plochy a celkem me to stve to posovout nahoru.
Nejde nekde v ICQ nasstavit aby se okno oteviralo jen na jednom miste?
Diky
no to zalezi na programu, kterej pouzivas. treba pro mirandu je to v Options->Events->Messaging->Cascade new windowsCitace:
Původně odeslal Paja
pouzivam ICQ verzi 2003a
Je nam ovsem zrejme, ze pisatel dotazu myslel program ICQ200x, ze ano? Casto lide pisou ICQ a pritom nemysli sit ICQ, ale konkretni program (icq klienta). Stejne tak jako plno lidi si mysli, ze internet je ta modra ikonka 'e'. Je potreba tyto veci rozlisovat.
Ale odpoved - ja nevim. Prece to nemuze byt tak blby program, aby to nemel nekde v nastaveni, ne?
Mohl bys nahodit screen?Citace:
Původně odeslal comm
EDIT: Tak nic, uz to mam ;D http://miranda-im.org/download/files...5-tweecons.jpg Je to ono?
Kdyz uz se tady resi i tohle, tak jake pouzivate smajly? Ja mam pdsf
Ja pouzivam smajliky z meho oblibeneho Trillianu Trillian2Pro16x16Smileys 1.2 :-) (a zvuky taky).Citace:
Původně odeslal Masster
ale stejně je na hov.no jaký máš smajly když ostatní co mají třeba icq-shit klienta je neviděj :?
No a co? Ja se mam zatezovat tim, ze si budu pamatovat u vsech lidi, co pouzivaj za klienta, jestli tam maj smajliky, jaky maj pluginy....tuuudle nuuudle. Pisu smajliky jaky me napadne a kdyz nekdo nejaky nezna, tak se me zepta a ja mu to vysvetlim.Citace:
Původně odeslal sebad
no jakýho používají klienta v mirandě vidíš,ale když si dám nějaký speciální smajly,tak když mi přijdou ty icqácký tak mi třeba přijde *THUMBS* nebo tak nějak :roll:Citace:
Původně odeslal howard
Ano, me take vzdycky pobavi, kdyz mi prijde textove *JOKINGLY*.
Ty smajly v icq200x jsou docela trapne.
Nicmene vis, co to znamena. Ja bych to proste moc neresil, at si kazdej da smajliky jake chce a nestara se, co ma ten druhej. Nakonec stejne bezne pouzijete takove ty bezne veci, jako :-), :D, LOL atp... a tomu kazdy rozumi.
Neni to ono.Citace:
Původně odeslal Masster
Je to tohle: mugzLESS 0.3 ... http://www.miranda-im.org/download/d...viewfile&id=62
http://miranda-im.org/download/files...less_v.0.3.gif
Jinak ty smajly co tam mas, tak mam v T610 (samo ze jen par z nich) :)
No a ja mam smajly jen ty z ICQ... prave kvuli toho, ze vetsina lidi ma ICQ :) takze chci byt v tomto max. kompatibilni :) na tech mi tolik nesejde...
Presne :!: Takhle to mam taky.Citace:
Původně odeslal comm
Kua, uz me to zas stve... obvykly problem... po napsani zpravy se mi prepne klavesnice na CZ. Uz jsem to parkrat zkousel a nikdo neporadil reseni... dela mi to v Mirande, ale pamatuju si to i u ICQ. Porad nikdo nevi co s tim? :roll:
Stupen zblblosti s mouse gestures je chvilema vysoky, ze se obcas snazim zavrit pohybem mysi dokument ve Wordu, nebo chatokno icq klienta.
Existuje mouse gestures pro Mirandu? :-)
Anebo lepe pro cely windows ze? :) Neboj v tomhle nejsi sam, ja si ty gesta radsi vypl :lol:Citace:
Původně odeslal howard
Keyoke je to jednoduchý...
Zprávy posíláš ALT+S že jo? a klávesnice se přehazuje ALT+SHIFT no a při psaní když píšeš třeba "JJ" tak držíš shift a přitom zmáčkej ALT a je přehozená kláveska nic víc nic mín stačí přehodit na ctrl+shift a seš bez problémů
Sakra to by se mi taky hodilo :drool: :cry:Citace:
Původně odeslal jedik
Nevite, za jakych povetrnostnich podminek a pri jake konstelaci hvezd zasila automaticky Trillian lidem, ktery mi napisou behem doby, kdy mam nastaveno away;n/a;occ;dnd + message, prave tu zpravu, kterou sem nastavil? Vetsinou neposle nic a potom najednou, kdyz zapomenu away a bavim se s nekym, tak tam tu away-msg placne. Nechapu, kdy posila, kdy neposila a proc.
No to mas pravdu, kdyz si s tebou pisu... proste mi od tebe jeste nikdy nedosla zmena stavu..[/b]Citace:
Původně odeslal howard
Nejcasteji posila Trillian away message lidem, co maj ICQ200x, ale Mirandam ani Trillianum sem uz hoooodne davno nevidel, ze by poslal zpravu. Nechapu to. Pamatuju, ze T1 posilal casteji, ale taky se obcas ridil polohou Mesice. Snad to bude v T3 lepsi.
nevite jak mam v trillianu 3.0 udelat abych kdyz zvolim treba AWAY nebo jinej profil kterej bych si tak nastavil aby kdyz mi nekdo napise tak ta zprava proste nevyskocila jenom tam byla treba nejaka mala upominka ze mi nekdo psal a treba i zvuk se neozval???
stve me ze treba kdyz hraju CS a nekdo mi napise tak to vyskoci a jakoby prekryje hru!
vypinat se mi nechce
Tak jsem si prohodil ikony ktere jsem tady ukazoval u MAIN ikon za tyto nove: http://www.miranda-im.org/download/d...ewfile&id=1558
Takze ICQ ikony jsou MUGZLESS zakladni (skoro jako ICQ) a MAIN (treba kdyz prejde offline kontakt do online - modra kvetinka, cool :) ) jsou ty stribrne ladene...
http://miranda-im.org/download/files...6-tweecons.jpg
Otazka pro uzivatele secureIM v Mirande:
lze nejak zabranit neustalemu prejmenovavani jmena v adresari (a prislusneho TXT s historii) pri vypinani/zapinani sifrovane komunikace? Myslim tim neustale pridavani (S) k jmenu v seznamu uzivatelu.
tiez mam otazku na Mirandakov : da sa nastavit poradie statusov v stavovom riadku? mam irc, weather, icq a gadu-gadu, pricom icq je az na tretom mieste a ja by som ho rad ako prve.
Rovnako v systemtray > ako nastavit aby sa zobrazovala kvetinka icq a nie ineho pluginu?
No vypni si zobrazovani pridavani S k uzivateli, sice tam nebudes mit nic, ale snad to (S) neni tak dulezite...Citace:
Původně odeslal Harry
2rOn: jde to je to nekde v Options najdes to hned, jsem ted v Linuxu takze nepomohu :(
Druhy dotaz:Citace:
Původně odeslal rOn
OPTIONS>Contact List>Show>ICQ (misto Global)
no miranda se mi zda trosku pomala v posilani zprav coz beru jako minus i kdyz je to mozna tim ze jsem za proxy.
libil se mi trillian v3public_alpha myslim ze az to dokoncej tak to bude dobre vypada skoro jako ichat na maca
pak je tu im2 kterej vypada slibne ale zatim posila nejaky nesmyslny znaky :/ tkz prijemce vubec nevo o co jde.
no a sim je pro me asi nejlepsi, imo nejlpsi icq pro linux. ve win pouzivam mirandu.
pouzival bych im2 nebo trilliana 3 ale to mi bud posila blbosti nebo kazi celej kontakt list :))
A mas vypnuty "upozornit v pripade nedoruceni zpravy" Ja sem taky za proxy a zadny pomaly posilani nepozorujuCitace:
Původně odeslal Lupine
cus,
poradi nekdo jak se da v mirande vyexportovat nastaveni?
potreboval bych komplet mirandu prenyst z notebooku na PC, kdyz prekopiruju cely adresar, tak se nastaveni stejne neprenese :((
da se nejak zalohovat contact list?
diky
V adresri Document&Settings/{user}/Data Aplikaci/Miranda najdes soubor profile.dat a v nem jsou ulozeny jak kontakty/skupiny tak i zpravy. Takze to staci dat na druhe stanici analogicky do toho adresare a je to :)Citace:
Původně odeslal Paja
jeste bych mel jeden dotaz na Mirandu.
Vcera jsem si na PC pridal do kontakt listu kamarada, kdyz ted spustim miradu na notebooku tak tam neni. Jak ji prinutim aby si updatovala DB ktera je na serveru?
diky
A vis urcite, ze na serveru je? Zapni si go.icq.com a podivej se.
Mam Mirandu 0.3.3.1 a mam problem s posielanim suborov. Subor bez problemov prejde pokial ho napriklad poslem kolegovcom, ale a ked chcem posielat uz kamosom nieco tak po akceptacii sa nezacne prenos, len sa otvori okno s transferom, ale namiesto rychlost len same otazniky? Ma niekot podobny problem, pripadne viete ako by sa to dalo vyriesit? Dik za odpovede.
mel jsi pravdu, kdyz sem si pustil GO, tak sem videl, ze je ve skupine waiting for autor... no a v mirande na notasu sem ho mel uplne dole v kontaklistu zarazenyho do zadne skupiny, ale s jeho nickem a ne tym zmenenym co mam na PC :(Citace:
Původně odeslal howard
diky
2 Paja:
Dej si tam plugin ISee (nahradis icq.dll), potom budes moct pridavat lidi bez autorizace i do serveroveho listu. Take uvidis invisible lidi.
2 e1:
To asi nebude problem s Mirandou, ale v tom, ze na transfer souboru se realizuje ip2ip, takze kolegum na lokalni siti to posles, ale lidem, co jsou jinde ne, protoze jsou napr. za firewallem, nebo to nepusti tvuj firewall.
Hm, na toto som myslel, ale akoze potom v klude vsetko fici? S nicim inym som nemal problem, a mam jedneho kamosa v prahe na intrakoch a on ma vraj tento isty problem... Neviete nahodou, cez aky port sa idu tie subory, alebo ako to je presne riesene?Citace:
Původně odeslal howard
howard: diky za tip
e1: no myslim ze to portem nevyresis, proste jak jsi za FW tak nemas a nemas to povoleny tak s tim nic neudelas. Vim ze kdyz jsem byl na kolejich za FW tak sem pres ICQ nemohl prijimat soubory ale posilat ano (nebo naopak)
Ale to nemusim zrusit cely FW ked chcem posielat/prijmat nejaky subor. Alebo ano? Totiz mam tu moznost pokecat sa adminom, mozno by sa nieco dalo poriesit, len by bolo dobre vediet, ze co je potrebne odblokovat :)Citace:
Původně odeslal Paja
Nene, tady jde o to, ze kdyz posilas nekomu soubor, tak tvuj icq klient navazuje s protejsim klientem prime spojeni IP to IP a jestlize tvuj protejsek nema verejnou IP adresu, tak tvuj pozadavek na poslani souboru (i kdyz projde pres tvuj FW) skonci na FW protejsku, protoze FW nevi, co s tim ma delat, to by jedinecne chtelo, aby se zjistil ten port a na FW se nastavilo forwardovani, ale neni to moc dobre reseni. Pokud ma tvuj protejsek verejnou IP a stejne to nejde, tak bude problem s blokovanim portu bud na tvym FW, nebo u jeho providera.
Celkom ti inac nerozumiem,ale...Citace:
Původně odeslal howard
...mne sa zatial neodarilo polsat subor nikomu, kto je mimo firmy, taqze blokuje asi nas FW. Co sa tyka verejnej IP :arrow: som za proxacom (aspon si myslim), takze verejnu IP nemam, ale v dnesnej dobe vacsina firemnych kompov je niekde za servrom a za FW, a nikto sa nejak extra nestazuje len ja... :(. Kua, ako to mozeme spustit? Ja xem posielat hudbicku a kamaratkam vysvetlovat ako sa to sosa z ftp... resp. ako sa to dava na ftp. No to sa mi jednoducho nechce. :?
Prostě přenos souborů funguje pouze pokud obě strany mají veřejné ip adresy.
Sorry, ale to je podla man blbost. Ved kto ma v dnesnej dobe verejnu IP? Skoro nikto, max. modemari a ADSL & chello useriCitace:
Původně odeslal frelichl
no myslim ze ma frelich pravdu protoze me ani mim znamym to nejde a vsichmi mame neverejnou IP ale kamos s ADSL kterej ma verejnou tak tomu to jde!Citace:
Původně odeslal e1
Nevim, ale mi s neverejnou IP jde posilat kamosovi co ma taky neverejnou... S vetsinou ostatnich lidi to ale nejde... :-)Citace:
Původně odeslal Fleak
a neni ten kamos pripojenej ve stejny siti?Citace:
Původně odeslal comm
Prenos souboru funguje, pokud alespon prijemce ma verejnou ip (a tebe pousti fw).
Vycházím z mých praktických poznatků. V dnešní době nemá veřejnou ip hodně lidí, a taky hodně lidem icq přenos nefunguje :wink: .Citace:
Původně odeslal e1
Souhlas, takhle to bude, protoze pokud vychazim z toho ze na DC nemuze pasiv user tahat od nikoho jinyho nez od activa, je to to samy.Citace:
Původně odeslal frelichl
Dalsi vec je "posahanej" integr. firewall v XP SP2, kterej blokuje prenos i na vnitrni siti, a spousta lidi kouka proc to nejde.
Tak Trillian 3 final uz je venku :-)
Stahujte zde: http://cerulean.cachenetworks.com/trillian-v3.0.exe - samozrejme pouze basic verze ;)
Trillian 3.0 final je na svete!!!
Miranda IM 0.4 RC1 taky.
viz www.qr.cz
nevite jestli je nejaky plugin do mirandy ktery umi alt+backspace pro krok zpet?
nekdy se stane ze si vymazu text ktery jsem napsal v ICQ stacilo pouzit standardni krok zpet, pomoci alt+backspace, ale v mirande mi to nefunguje.
diky predem
Zazrak! Ted poprve po velmi dlouhe dobe muj trillian poslal nekomu automessage, nebot sem DND a ten dotycny mel dokonce taky trillian. Dnes je zrejme spravna konstelace hvezd.
A jde nejak jinak oznacit, ze s danym clovekem komunikuji sifrovane? proste nechapu, proc pri kazde konexi Miranda cpe nove (S)..Citace:
Prisel jsem na zajimavy bug nevim jestli primo Trillianu, ale asi ano, pokud mi to uzivatele jinych icq klientu take nepotvrdi.
Uz od vcera si me stezuje vetsina lidi na icq, ze me nevidi. Prestoze jsem online. Vypinal a zapinal sem trillian, porad stejne, pro vetsinu sem byl offline, prestoze sem si s nima normalne psal.
Jiz se mi to v minulosti parkrat stalo a dnes jsem vysledoval, proc se to stalo.
Vcera sem mel nastaveno invisible a vypnul sem trillian.
Od pristiho prihlaseni me vetsina nevidela, prestoze sem mel availabne, dnd, ..., az do ted, nebot jsem hodil stav invisible a potom hned available. A najednou mi napsalo 10 lidi, ze me vidi.
Mozna s tim souvisi i to nenadale caste posilani away messages lidem.
S mirandou a icq200x se tohle asi nestava, ze? MYslim, ze tuhle zvlastni neviditelnost sem v minulosti vypnul i tak, ze jsem zapnul icq2go a hned se odhlasil.
EDIT: Na druhou stranu je to docela pouzitelny bug - byt offline i pro toho uzivatele, se kterym si pisete. Ted mi najednou pise tolik lidi, ze se neda pracovat.
no proste ti to reknu na rovinu, je to BUG! Tedy udelej to tak jak jsem psal.Citace:
Původně odeslal Harry
OK, tak jsem vypnul automaticke (S) a dal ho tam rucne jako soucast jmena ;DCitace:
prenos souboru muze fungovat jenom kdyz ma jeden z dotycnejch verejnou IP (nebo v pripade se sou ty lidi na stejny siti (stejnej provider atp)). Jinak mate smulu :)Citace:
Původně odeslal ctrl_j
no mě to přes Mirandu posílat nejde ale přes Skype to de tak nevim :|
Tak ludia, mam VELMI podivny problem s Mirandou 0.3.3.1 :(
Cista miranda (last, 0.3.3.1)
+ smileyadd (last, 1.4.3)
Na konfiguracii: P4+SiS645+R7500+WinME
Ked je enablovany smileyadd plugin, nesmie byt zapnuty smileysbar. Akonahle ho zapnem a zobrazim messages window (alebo v options kliknem na smileys), miranda padne (vypne sa). Ked je smileysbar vypnuty, tak sa pisat normalne da, a napisane smajliky sa normalne korektne zobrazuju ako ikonky (obrazky).
Pripisoval som to WinME...
Poskladal som ale nedavno priatelke comp na word+net a problem je velmi podobny:
Cista miranda (last, 0.3.3.1)
+ smileyadd (last, 1.4.3)
Konfiguracia: Celeron900+VIAAPro133A+GF2MX+WinXPSP1
Ked je nielen enablovany smileyadd plugin, ale ked sa co i len vyskytuje v adresari Plugins (tzn. je loaded ale disabled v mirande), tak nie je mozne zobrazit messages windows - miranda rovnako pada - vypina sa...
Nestretli ste sa niekto s podobnym problemom ???
U mna doma a u ostatnych kamosov, co mam, sa take nieco nikdy nestalo a naozaj nemam ani SAJN, cim to moze byt...
Jo, tohle mi neco rika. Mam v mirande 40 pluginu a beha to v pohode, pouze ten plugin na smajliky je "nejakej divnej".
Mna zaraza to, ze mne na tom, co mam v podpise, to nerobi absolutne ziadne problemy aj s X megovym DATom a XY pluginmi... a tot na tychto dvoch zostavach ako naschval... :(
[edit]
Mno, tak na druhej zostave som to uz vyriesil.... ten plugin nepocita s tym, ze by mal zadanu zlu cestu (co pri premiestneni profilu bola - priamo v dat subore zapisana zla cesta, takze jedina moznost je hex edit DAT suboru alebo spravit cestu, ktoru tam ma zadanu, spustit a zmenit :evil: )... :oops:
Je mozny ze u skypu to jde pres jejich server (pravdepodobne), icq se to pokousi poslat primoCitace:
Původně odeslal sebad
no ja teda ted zkousim sim, protoze mirranda i trillian maj u me naky bugy s icq, u ostatnich asi ne no :x, a mam problem ze nemuzu hledat podle uin - jak na to? ((:
a este taky jesli do simu neni naky plugin aby se choval jako normalni okno a ne jako toobox/dialog nebo jak se tomu rika?
nevite jak v mirande nastavit auto online mod pri startu mirandy?
a take auto-online v pripade ze se strati spojeni?
diky
plugin AlwaysOnline should do the trick :-)
http://www.miranda-im.org/download/d...iewfile&id=362
Ja byl az do vcerejska spokojenym uzivatelem Odiga. Dnes ale tlemim na kontakt list a vsichni useri z ICQ exportu jsou neaktivni, mrknu do Other IM settings a moje polozka s icq zmizela uplne. Nasrany jdu na jejich web kde maji toto:
From 1/1/2005 Odigo will no longer be interoperable with other IM accounts.
Takze z toho plyne ze jedina vyhoda Odiga je fuc. By me zajimalo ktera dobra duse za to muze jestli MSN,ICQ nebo jiny IM, jelikoz se mi nezda ze by tuto vychytavku z odiga odstranili jen tak dobrovolne.
pouzivam icq 2003a predchozi verze haluzily a novejsi maj uz moc velky reklamy :evil:
jde hledat pres UIN ale musis z toho smazat ty pomlcky co tam sou...Citace:
Původně odeslal Lolita
xxx-xxx-xxx -> xxxxxxxxx 8-)
jo de to, ale jen v dev verzi, nvm furt si myslim ze icq2k3b je nejlepsiCitace:
Původně odeslal jamesik
ale furt sem nezkusila treba to &rq no
Miranda sa mi veľmi páči. Keď sa s tým človek pohrá, pridá nejaké pluginy, ktoré majú niektoré i rôzne varianty, môže si poskladať myslím že skvelý komunikátor. U mňa zatiaľ fakt spokojnosť. Originál ICQ je pre mňa fakt príšerný(tie reklamy... a monštróznosť...), iné som neskúšal.
Pluginy sú výborná vec. Jo jo jo jo... :wink:
Mam otazku, ak smiem, rad by som vedel ci sa vam uz podarilo a ako dostat (po cesky to je oznacene) UCET EMAILU dajaku adresu. mne sa to nedari a rad by som ich tam dal.
Dakujem.
Co kdy kde kdo kam?Citace:
Původně odeslal mangatono
Taky se nejak nechytam. :lol:Citace:
Původně odeslal jedik
tak teda odzaciatku, mam TRILIAN 2.0 CZ. Tam je kolonka UCET MAILU, ak nemate, daj ZOBRAZIT a tam je zobrazit UCET MAILU. a tam potrebujem nasekat maily, a ze ci neviete ako. to je vsetko. Po ENG. je to MY EMAIL ACCOUNTS
Da se v IRC v Mirande automaticky po zapnuti pripojit na nejaky kanal, abych to vzdycky nemusel delat rucne?
mohl by mi nekdo ze zkusenejsich uzivatelu doporucit nejake dobre plug-iny do Mirandy?
Ale panove, uznavam, ze je v tomto dredu hoooodne stranek, ale o pluginech zde jiz byla rec.
http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?p=768353#768353