Taky si myslím, že to těžko nějaké PSU splní na 100%
nejdůležitější je imho kvalita/ticho/výkon, na S-ATA se daj v nouzi použít redukce, flexo se dá koupit samostatně.
btw: já mám stejně radši kabeláž v provedení stealth :-)
Printable View
No jak to čtu, tak snad ještě zkusim někde sehnat Tagana, provedení jeho kabelů včetně napájení je snad to nej, co jsem viděl. Flexo samostatně kupovat nechci, už vidim, jak se s tim se**.
Corsair mi padl do oka, ale jen 2x2, to je škoda, protože se redukcím spíš vyhýbám, mě se to hold hnusí, jsem prostě cimprlik :p
No buď seženu Tagana, nebo vezmu Corsair.
M.K: kabeláž se snažím taky schovat, ale jak to má Tagan pěkně ve flexu a pevnější, tak ty okraje kabelů u připojeného komponentu vypadají moc dobře.
EDIT: Tak ta 620 Corsair má 8x S-ATA. Tož to je pěkné....
Dnes jsem si koupil Computer jen kvůli tomu testu PSU. Ikdyž jsem věděl, že Corsair bude nejlepší /proto ho mám taky už doma/.
Můžu říct, že se mi ten test moc líbil. Překvapilo mě jak důkladně se testovalo. Někdo si celkem máknul....
hehe, ake prekvapenie? nase testy (hlavne tie v HW) su vzdy velmi dokladne
Som zvedavy ako dopadnu tieto zdroje : http://www.cdr.cz/a/21623
Vyzeraju celkom vpoho .. hlavne ten monitorovaci SW
Můžu někoho poprosit, jestli by mi změřil u Corsaira HX620 kabely přidavného napájení (2x 4pin) do MB (bez konektorů, pouze délka kabelu).
Mám Tagana a v nové bedně, kde zdroj je umístěn vespod mi nedosáhnou 50cm kabely přídavného napájení na desku :(
Já mám 520ku a ten kabel jsem naměřil 55cm - předpokládám, že je to stejný