-
Re: [OLD] . : : [N]evíte jaký zdroj? : : .Radeon 2900XT sichr 8-pin
dobrý den
prosím o tip na zdroj pro 2900XT s 6 a 8 pinem na PCI-E větvi
zbytek sestavy:E6600,GBDS4,2GBRAM,HDD320GBSATAII,DVDRW1x, X-fi Fatality
Prozatím mám typ na:
http://www.alza.cz/zdroj-enermax-lib...ely-d61607.htm
ikdyž si nejsem jist, jestli tam ten 8 pin je, v odkazu na výrobce jo, ale v popisu alzy ne...
děkuji za tipy
-
Re: [OLD] . : : [N]evíte jaký zdroj? : : .
mno ani ten enermax nema 8pin pro grafiku aspon co vim, ale myslim ze ho k atine neni potreba staci 2x6pin
s tim lepsi je napr.
http://www.obchudecek.cz/?kcis=V10639
-
Ten Enermax Liberty 550W je v pohodě a 8 pin má 1x. ;)
-
má ? nemá ? to je teda confusion....
-
Citace:
Původně odeslal
excmoudina
má ? nemá ? to je teda confusion....
nema, teda ma, ale to je 8pin do desek napr. od intelu. ten do atiny nestrcis, mela by existovat na nej redukce jak na molexy ci 6pin do grafiky.
opravdu bych to neresil atina bezi s klasickejma 2x6pinama coz ma uz dost zdroju. takze vzal bych toho corsaira a neresil to
-
ber corsair, vyrazne lespia volba ako enermax ...
-
Citace:
Původně odeslal
MadCap
ber corsair, vyrazne lespia volba ako enermax ...
A když už mám Enermax Liberty 500, vyplatí se mi Corsair jako upgrade? Hlučností nebo čímkoliv jiným, co bych zaregistroval...
-
myslim ze hlucnost urcite :) teda neviem ako moc tichy mas cely komp, ale corsair drzi 4V na vetraku do 300W co enermax neda uz od 100W vsak pozri sam
http://www.silentpcreview.com/article279-page4.html vs. http://www.silentpcreview.com/article692-page4.html ... je to proste o triedu inde v podstate po vsetkych strankach
-
Citace:
Původně odeslal
MadCap
no, hlavne aby to nebylo i tridu jinde i v poruchovosti...a to ukaze az cas :confused:
-
Vsak to je Seasonic :) tie sa nebodaj kazia?
inak so 620tkou testujeme uz pekne dlho a samozrejme no problem ...
-
Citace:
Původně odeslal
MaWa
no, hlavne aby to nebylo i tridu jinde i v poruchovosti...a to ukaze az cas :confused:
Zjistíme, už je objednaný... :cool:
-
Citace:
Původně odeslal
MadCap
Vsak to je Seasonic :) tie sa nebodaj kazia?
inak so 620tkou testujeme uz pekne dlho a samozrejme no problem ...
tak samozrejme, uvnitr je to az na detaily seasonic, akorat preci jen M12 rada seasonicu ma trochu jinak dimenzovane chlazeni nez tyhle corsairy. a troufam si tvrdit, ze seasonic to tak nema vyreseno jen tak ze srandy...nejaky duvod pro to mit musi...takze bych se zas az tak moc nedivil, kdyby ty corsairy casem zacaly odchazet na tzv "nemoci z tepla" ala vytekly kondiky apod...:confused:
-
tazko povedat ... ci by si strihli taku hanbu a davaju na to 5 rokov zaruky ...
-
Citace:
Původně odeslal
MadCap
myslim ze hlucnost urcite :) teda neviem ako moc tichy mas cely komp, ale corsair drzi 4V na vetraku do 300W co enermax neda uz od 100W vsak pozri sam...
Dotaz: Kdyz je Cor vlastne prevleceny Seasonic, chova se s timto rizenim otacek stejne i samotny Seasonic (S12 - 430W) ?
Edit: Diky panove
-
Citace:
Původně odeslal
PetrT
Dotaz: Kdyz je Cor vlastne prevleceny Seasonic, chova se s timto rizenim otacek stejne i samotny Seasonic (S12 - 430W) ?
corsair je seasonic M12 a ne S12... ;)
-
Citace:
Původně odeslal
PetrT
Pokud nedošlo ke změnám, tak S12-430 zřejmě zrychluje už od 150W a i tak z vyššího základu, viz http://www.silentpcreview.com/article226-page3.html . Ale ten test je už dost vousatý.
-
Tak Corsair je v kompu - první dojem je opravdové TICHO oproti Enermaxu!!!
Díky všem za tipy na tento kousek, v místnosti 2x2 metry bez oken je tohle fakt poznat... :cool:
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Tak Corsair je v kompu - první dojem je opravdové TICHO oproti Enermaxu!!!
Dik za dojmy. Dival jsem se na cenu a oproti Seasonicu je to dokonce levnejsi (vyssi vykon za cenu 500W Seasonicu) a hlavne podle vas tissi...
-
dik za tip, ale co kdyz budu stavet HTPCčko kde mi staci min vykony zdroj (treba i 350ka) a pritom chci tichý. premejslel jsem o liberty 400W - libi se mi ze ma odpojitelný kabely (coz v HTPC je myslim fajn) ale asi neni zrovna idealne tichý. Seasonic je samozrejme tichý, ale nepotrebuju 430W tak jsem myslel ze bych na zdroji trochu usetril a koupil nejakou tichou 350ku (napada me jen Fortron ale ten asi neni uplne košér), ale asi to neni dobra idea co?
(planuju X2 a MoBo 690G s integr. grafikou a zadny OC)
-
Citace:
Původně odeslal
-jb-
dik za tip, ale co kdyz budu stavet HTPCčko kde mi staci min vykony zdroj (treba i 350ka) a pritom chci tichý. premejslel jsem o liberty 400W - libi se mi ze ma odpojitelný kabely (coz v HTPC je myslim fajn) ale asi neni zrovna idealne tichý. Seasonic je samozrejme tichý, ale nepotrebuju 430W tak jsem myslel ze bych na zdroji trochu usetril a koupil nejakou tichou 350ku (napada me jen Fortron ale ten asi neni uplne košér), ale asi to neni dobra idea co?
(planuju X2 a MoBo 690G s integr. grafikou a zadny OC)
seasonic dela i 330 a 380w verze...
-
lenze on corsair ma zasadnu vyhodu v tom, ze ma pomaly vetrak ... ine zdroje si vacsinou vyzaduju modifikovat aby boli tak tiche
-
Citace:
Původně odeslal
MadCap
lenze on corsair ma zasadnu vyhodu v tom, ze ma pomaly vetrak ... ine zdroje si vacsinou vyzaduju modifikovat aby boli tak tiche
no to bylo v ty recenzi jak nekdo posilal...ze vetrak jede pri 300W a S12 pri 150W. to je zasadni a velky plus...ale taky si to nechaj zaplatit. 3tisice do zdroje proste nedám. max 2ku :-)
-
Citace:
Původně odeslal
-jb-
no to bylo v ty recenzi jak nekdo posilal...ze vetrak jede pri 300W a S12 pri 150W. to je zasadni a velky plus...ale taky si to nechaj zaplatit. 3tisice do zdroje proste nedám. max 2ku :-)
Jenže v tomhle případě to za to opravdu stojí... a v mém případě srovnání s Enermax Liberty 500W dokonce není prakticky ani co řešit cenově... :cool:
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Jenže v tomhle případě to za to opravdu stojí... a v mém případě srovnání s Enermax Liberty 500W dokonce není prakticky ani co řešit cenově... :cool:
Ja bych souhlasil, ja mam sice Seasonica S-12 430W a ten je v mem pripade o neco vic malo hlucnejsi nez ten Corsair (taha komponenty z podpisu takze se vetrak toci rychleji), ale sem mel moznost srovnavat toho Seasonica (samozrejme subjektivne) s Enermaxem Liberty 500W a ten Seasonic je mnohem tissi. Takze jestli je ten Corsair jeste tissi, tak asi vim co si koupim, az budu zase prechazet vys :)
-
ja spis vemu S12 min vykonny. ted to sice jeste neni aktualni, ale ten 340W Seasonic by mohl utahnout nejakou X2 EE, desku s integr. grafarnou, 1 velky disk, 120mm fan a 1mechaniku ne?
to ze to neni uuuuplne silet mi az tak asi nevadi...tichost Seasonicu je dle meho dostatecna, protoze PC bude stejne nekde v obyvaku u TV a ne u hlavy :-) proste regular HTPC
jestli je to uz moc ot tak me utněte