jo tak to chci taky, něco jako abit board killer nebo ocz inside atd....Citace:
Původně odeslal SPYKER
Printable View
jo tak to chci taky, něco jako abit board killer nebo ocz inside atd....Citace:
Původně odeslal SPYKER
a taky něco pro Inteláky - například "INTEL rulezz"Citace:
Původně odeslal SPYKER
No,tak uz se muzou zacit delat navrhy,ne ;DCitace:
Původně odeslal Dolby_cz
uz je mam doma, sou fakt rulezni a kamosove uz mi to rvou z ruky, ale ja je necham vydusit :mweheh:
Kua, ako čítam, už vymýšlate dalšie návrhy ??? ....no mne sa momentálne s dalšími babrať nechce :? :wink: ;D..........možno keby ste sa ujednotili na jednotlivých predstavách(ale nie 10typov) ??? .......tak možno .....ale chcem :lol: řád nálepky zlaté :lol: ;D ;D ;D
tak uz mi taky prislo 5OCcz, sou fakt rulezzzni, schvalne je zejtra ukazu kamosum :lol:
thx
Vyhlašuju veřejnou soutěž o návrh a design "Řádu nálepky zlaté".Citace:
Původně odeslal Jendo
BTW tak teď trička, jak tak koukám do mísy, mno a vy chcete ještě nálepky, tak když tak založte někdo thread v míse a uvidíme. Hej
Takze to mame nove nalepky, Tricka, Zlate nalepky (a myslim niekto spominal podstavec na krysy :) )
PEKNA PRACE, THX SAMOLEPKY SOU RULEZNI VSICHNI ZAVIDEJ.
Millisx: thnx...už to dorazilo...ale někde se wloudila chybička ? chyběla tam samolepka s logem OC... :roll: zbytek byl w pořádku... :-( :?:
hmm, v tabulce tě nemám, ale jestli chceš, tak ti ji dodatečně pošlu. :wink:Citace:
Původně odeslal Airwolf
koukal jsem se, ale mé SZ už jsou smazány a ten post w 55ti stranách nějak nenalézám...je diwné že mě nemáš w tabulce...posílal jsem ti asi 10 kč...podle toho se dá spočítat 4x malá +1 OC...+ poštowné...Citace:
Původně odeslal Millisx
Citace:
Původně odeslal Airwolf
dúfam že to do next week do BA dorazí, každopádne THX Millisx
P.S. Dúfam že ti zostali korunky aspoň na 2 pivečká :wink:
VELKÝ DÍK Millisxovi! Už je mam taky a jsou fakt hustý!Dík moc!
ok já se taky přidávám, obálka pěkně napsaná na kompu, pěkně si s tím hošík pohrál :-)Citace:
Původně odeslal SECRET_AGENT_BOND
Díky
Mno, vzhledem k jistám problémům na 4u žádám znovu ty s reklamacemi, kontaktujte mě.
Dnes mi prišlo >>>Raseller CD III-Spring 2003<<< od AMD :wink: ....minule nálepky...... :idea: kua mna asi vážne berú ako distribútora :wink: ;D
Nevim, jak to budu mit pristi tyden s konektivitou, tak jeste jednou vyzyvam Airwolfa a toho druheho( ;D nechce se mi to hledat), dohodte mi adresu, at vam poslu, co vam chybi.
Tak VELKA VDAKA Millisx-ovi nalepky dosli ok vsechno je ok a ako vravel iGor tak dosli minuly piatok super proste.
Su paradne uz sa tesim na dalsiu akciu.....
Ozval som sa az teraz lebo akosi sa nam po*****lo forum cez vykend, ale uz to beha to je hlavne.
Sa uz budem ozyvat po menej kedze pre nedostatok prostriedkov uz nie som na Gympli, ale len doma shit to bude zase ucet za telefon.. :evil: :evil: :evil:
Zatim sa majte dobre...
jen tak na okraj, šéf si vzal do hlavy, že chce další samolepku na case, zavolal do reklamky, odjel na skůtru, přijel za 10 :!: minut a byly hotové - sice jen potisk na plastu, ale u tadyté předlohy je to lepší než řezaná fólie a je to v poho...
http://www.calver.cz/luke/pc/images/aaasamolepka1.jpg