Re: NVIDIA GeForce 8800GT
Citace:
Původně odeslal
MikeD
tak dneska Accelero namontuju... upřímně mě překvapila velikost toho chladiče... snad ho nacpu do skříně... :D
Pokud mas skrin na sirku 200 mm (jako ze CM Elite 331 ma na sirku 200 mm), tak se tam vejde urcite, problem v tom nevidim :)
Citace:
Původně odeslal
Pitrs82
Pokud mas skrin na sirku 200 mm (jako ze CM Elite 331 ma na sirku 200 mm), tak se tam vejde urcite, problem v tom nevidim :)
tak jsem namontoval Accelero, zapnu počítač a co neslyším? nic neslyším... nádhera... teď jdu otestit teplotu v 3D - nenahazoval jsem na ten pasiv zatím větrák
Citace:
Původně odeslal
MikeD
tak jsem namontoval Accelero, zapnu počítač a co neslyším? nic neslyším... nádhera... teď jdu otestit teplotu v 3D - nenahazoval jsem na ten pasiv zatím větrák
Jo jo, rika se, ze pry ticho leci. A v pripade ticheho Pc to plati dvojnasob :D (hlavne pri stahovani pres noc)
Citace:
Původně odeslal
Pitrs82
Jo jo, rika se, ze pry ticho leci. A v pripade ticheho Pc to plati dvojnasob :D (hlavne pri stahovani pres noc)
mno jenže teď se mi zase zdá hlučný Freezer... :D
Citace:
Původně odeslal
MikeD
mno jenže teď se mi zase zdá hlučný Freezer... :D
Tak to už jsi na dobré cestě - hoď tam pasivně Ninju a jsi na konci cesty silent non-OC PC...
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Tak to už jsi na dobré cestě - hoď tam pasivně Ninju a jsi na konci cesty silent non-OC PC...
No jeste to bude chtit vyresit odhlucneni disku (prece jen Antec Solo to ma odhlucnene mnohem lip nez CM Elite 331) a pak to bude parada :)
Citace:
Původně odeslal
MikeD
Chystám se ho namontovat o vikendu ... jak jsi lepil ty pasivy na pameti ? drzela tam ta pasta co je na tech pasivech a nebo jsi musel sehnat nejakou jinou lepivou pasku ?
Citace:
Původně odeslal
theedge
Chystám se ho namontovat o vikendu ... jak jsi lepil ty pasivy na pameti ? drzela tam ta pasta co je na tech pasivech a nebo jsi musel sehnat nejakou jinou lepivou pasku ?
drží to v pohodě... nebál bych se toho... :)
Citace:
Původně odeslal
MikeD
drží to v pohodě... nebál bych se toho... :)
Díky za odpověď ... ve starších příspěvcích se psalo ze ty pasivy z pamětí odpadávají a že to moc nedrží. tak jsme se toho trochu bál jestli nemám shánět jinou teplovodivou pásku.
Citace:
Původně odeslal
theedge
Díky za odpověď ... ve starších příspěvcích se psalo ze ty pasivy z pamětí odpadávají a že to moc nedrží. tak jsme se toho trochu bál jestli nemám shánět jinou teplovodivou pásku.
asi takhle - montoval jsem to včera a neměl jsem problémy... samozřejmě nemohu vyloučit, že se to v budoucnu odlepí...
Citace:
Původně odeslal
MikeD
asi takhle - montoval jsem to včera a neměl jsem problémy... samozřejmě nemohu vyloučit, že se to v budoucnu odlepí...
Mě začaly z 3870 odpadávat cca po dvou dnech :-( Seděl jsem u compu a najednou kovový klapnutí, jak zapadl pasivek mezi žebra chladiče. Hodně nepříjemný zvuk...Štěstí že jsem zrovna seděl u compu.
Řešil jsem to lepicí páskou. Každopádně Vám přeju ať tenhle problém nemáte...
Ja mam docela teplo v Case diky pretaktovanemu C2Q a nVidii 8800 GTS 512 MB a nedrzela zadna paska k lepeni pasivu na pameti, vcetne tech drazsich a znackovych.
Diky "Coollaboratory Liguid Metal Pad", za 300 Kc (obsahuje podlozku z tekuteho kovu (pri 58 st.C) pro procesor a strihatelne podlozky pro GPU a DDR3(a dalsi), vcetne podlozky pod orig. pasivy north a southbridge.
Protoze to od te doby drzi a teplota sla pres vsechno taktovani od 10 st.C dolu, byl to dobry kauf. Sehnat se to da bezne.
Citace:
Původně odeslal
jrk
Cena je krasna, ale neni standartni, je to vyprodej z SWS. Myslim, ze uz maji jen 1 kus
tak asi mám špatný airflow v bedně...
bez přídavného ventilátoru má grafika v IDLE sice 40 °C, ale v burnu (po hodině hraní CoD4) 88 °C...
Citace:
Původně odeslal
MikeD
tak asi mám špatný airflow v bedně...
bez přídavného ventilátoru má grafika v IDLE sice 40 °C, ale v burnu (po hodině hraní CoD4) 88 °C...
To jsem mel podobne (teploty lehce nad 80 stupnu po hodine hrani Crysis), rozmerove mam stejnou bednu jako Ty (jina znacka ovsem). Intake vetrak teda nemam, ale outtake ano (Noctuu NF-S12 800 ot.), to same na Ninjovy (taky Noctuu NF-S12 800 ot., ktera zene vzduch pres zebrovani primo na outtake vetrak a cast proudu vzduchu si bere i zdroj). Ono pasivne uchladit tuhle kartu bez spickove (a taky celkem drahe) skrine, jakou bezesporu napr. zminovany Antec Solo je, tak to bude asi problem. Ta karta by ty teploty zvladat mela, ja sam jsem se STOCK chladicem na svem Zotacu 8800GT dosahoval na def. rezim rizeni otacek jen o chlup nizsich teplot, nez tomu tak bylo s AC Accelero S1. Ale pokud nasadis jeden 12 cm vetrak a pribastlis ho tam pomoci tech plastovych elektrikarskych pasek a stahnes otacky na hladinu (cca 650 ot.) kdy uz to neuslysis, tak uvidis, jak rapidne Ti teploty klesnou. Jen to zkus a sam budes velmi mile prekvapen :)
Zdravim chcem sa spytat mam Asus 88gt a z def 600/1500/900 som nastavil jadro na 632/1500/900 mierne zvysenie bodov ale po naslednom akomkolvek zyvseni mam mensie skore v 3dmarkoch...az po razantnom OC co je uz fakt extreme mi nahodi niakych 200bodov ....
Citace:
Původně odeslal
jrk
Tak jsem ji koupil. Origo vetrak jede porad na 100% takze rev priserny. Sel hned dolu a sup tam vodu. Ale neukazuje mi nikde teplotu. Ani Rivatuner ani posledni SpeedFan.
Nevite nekdo v cem je problem ?
Neni cidlo soucasti puvodniho chlazeni ?
Citace:
Původně odeslal
Jezevec
Neni cidlo soucasti puvodniho chlazeni ?
Hmm to me nenapadlo. Mno leda ze by to bylo primo v tom ventilatoru. Pravda vedou do nej 4(!!) kabliky. Zeby ?
No jak tak ctu tak v tom to asi nebude :(
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.p...er=asc&start=0
No pokud vím, tak ne všichni výrobci dávaj na svoje karty teplotní čidla. Součástí původního chlazení to určo není, mám 8800GT od BFG, na něm Accelero S1 a teplotu ukazuje, takže tím to nebude. Prostě jen někteří výrobci tohle neumožňují, nic víc bych v tom nehledal...
EDIT: Anebo je to tak, jak píše níže Masster - tzn. nekompatibilní čidlo
Ono uz se to tu jednou resilo. Je tam pravdepodobne jine cidlo, ktere s tim softem nespolupracuje. Zkus to tu prohledat, ja jsem tady nekde daval snad odkaz na ten jiny, ktery by mel fungovat. Pokud ani to nepomuze, tak mas asi smulu.
u nekterych grafaren byva taky cidlo deaktivovany ve firmware (respektive je v "lepsi" verzi za priplatek), ale flash je samo na vlastni riziko.
hmm nikto nevie co s tym?
Takze kdyby nekdo potreboval,tak u teto verze PCB jsou roztece der dvoje. 6 a 7.5cm. Mereno plastovym pravitkem.