děkujuCitace:
Původně odeslal Millisx
;D
Printable View
děkujuCitace:
Původně odeslal Millisx
;D
hele a vite nekdo kde Millisx bydli? Ja jenom ze kdyz nebere reklamace, tak aby sme si na nej mohli doslapnout ??? :lol: 8-) :wink:
Ještě nemáš zboží a už ho reklamuješ :DCitace:
Původně odeslal Maxik
BTW si v dnešní poště, že mě necháš :oops:
jinak přiďte, něco ugrilujem :idea:
uvidime az co prijde >:} :wink:Citace:
Původně odeslal Millisx
Obálka, pak ji budeš pomalu otevírat se sevřeným žaludkem a nakonec tvoje srdce zaplesá.........dostaneš infarkt :lol: :lol:
Tobě chutná lepidlo? http://mitchi.webzdarma.cz/smile/grc.gif
při tomhle objemu dávej bacha ať ti tonezalepí pusu :-o :arrow: :| :lol: :lol: :lol:
Pro dnešek mizím, uff, mám toho dost, du na pivo :!:
Nechce se mi to počítat, ale takových 80% by dneska mělo odejít. Ještě jednou uff a doufám, že budete spokojeni.
EDIT: 1001 postů, no slušné :smoke:
Tak som back teda uz som sa tu dlho neozval, inac ja som odysiel asi v tej prvej varke co???
Keby si potom nahodil na net nejaku tabulku a do nej komu si poslal a potom ten kto to dostane nech ti posle ze vse OK teda iba vse ok nic ineho tam ani nemoze byt. ;D 8-)
no, východní sousedé jsou všichni bez vyjímky v druhé várce. Už tak jsem dneska dělal na 120%. Zůstává mi 10 lidí + balíček od e1. Což si myslím, že je slušné.
to je výkonCitace:
Původně odeslal Millisx
Tak to teda je vykon to si zasluzis pochvalu, ma coraz viac prekvapujes Millisx +k tomu sprepitnemu co ti este doposlem keby bolo malo pridavam aj Pivo. ;D 8-) :wink:
Jaký to máš lepidlo ? Já sem měl takový na papír se štětečkem a to bylo tak dobrýýý - mňam :drool: :cry:Citace:
Původně odeslal Millisx
Citace:
Původně odeslal ManDark
Nic mi neposílej, ale to PIVO, sliiiint, hmm. Zveš??
BTW včerejší poštou odešli:(promiň, erasere, půjdeš dneska)
Kód:Lord ZED
opx123
Secret_Agent_Bond
pitro
holli
LookAS
tiktak
radar242
grizzly
grigi
zamis
BDs
Dolby_CZ
Ryki
Airwolf
DJ Google
chocen
Unz
OCZ
DeeKay
Marty
ViSuaL
mutant2
Maxik
Kamikatze007
honzAK
Don Carlos
jagoro
pety
Deny
Jarda Lenk
lekvar
petr5555
too Millisx: yes, yes, yes ;D
děkuju mockrát,už se těšim jak malej kluk :D
to bude chtít nějakou odměnu :arrow: pusu :lol:
tak to je good, thx...jo zagrilovat bychom nekdy mohli... 1.5kg kotlet rulezzz.
2honzAK: Máš to trochu z ruky, ale jestli přijedeš :wink:
2Ryki: http://mitchi.webzdarma.cz/smile/grc.gif :arrow: :mweheh: :mweheh:
To je kousek ;D
Už je mám doma, a jsou fakt vynikající !!! Děkuji Děkuji Děkuji ! :-) :!:
Už je mám doma, a jsou fakt vynikající !!! Děkuji Děkuji Děkuji ! :-) :!:
KUA,zase sem mezi poslednima ;D
Tak to nie fer ze slovaci su na rade druhy ale asi tak v tom mas vacsi poriadok, tak to beriem.
Cim vac sa blizi ten termin poslatia, primu mojho balicku tak som viac neuroznejsi. ;D :roll:
2Mandark: ...to chce klud, ved sa dockas :wink: (ak to posle Millisx dnes tak snad do piatku to dojde)
2Unz: Tobě už to přišlo :eek: :eek:
2SPYKER: Byl jsi první na seznamu a ještě velkým a červeným, tak nějaká satisfakce vůči ostatním userům ;D ;D
2ManDark: Neni to nefer, odpověděl sis sám :wink:
2ALL: Je zajímavé, čistě statisticky, že někteří se ptali každý den, a někteří prostě čekali a podle mě ani neví, že už jim to přijde,:smoke:
Nic si z toho nedělej,to já taky :cry: :cry:Citace:
Původně odeslal SPYKER
Eště se mi tu rozplakejte, chcete lízátko ??? Do obálky to ještě stihnu dát... ;DCitace:
Původně odeslal valmet
EDIT: Pravděpodobně bych zasloužil i žalobu za diskriminaci.....