Kua to by som si mal ísť tie návrhy "rýchlo a zbesilo" zaregistrovať :wink: :arrow: :lol: ;D :lol: ;D :lol: ;D :lol: ;D :lol:Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Printable View
Kua to by som si mal ísť tie návrhy "rýchlo a zbesilo" zaregistrovať :wink: :arrow: :lol: ;D :lol: ;D :lol: ;D :lol: ;D :lol:Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Jakou nenávist dokáží tato slova vyvolat ;DCitace:
Původně odeslal el_Barto
Tak ja som v pohode nezeby som nezavidel ale nech sa tesi sak, ked som uz vydrzal ten mesiac ci viac tak tych par dni to hadam uz nejak prezijem.
2 Millisx> to akoze z polovice vazne, ako keby sa nahodou k takemu niecomu dostalo, a z polovice sranda.
2 Millisx P.S. 2> Sak si este pred tym co si sa na to opytal mna tak si sa pytal ze ci niekto nechce podlozku alebo tricko ??? ???, tak sem tam nechapem preco si to nepochopil, :?
Ale sranda musi byt, no dufam ze tie nalepky nedopadnu ako to co Spominal DeeKay a Maxik ;D ;D :evil: :evil: , este ze to vie len par ludi....
Ta puberta musí být strašná věc...Citace:
Původně odeslal el_Barto
Diky Millisx,dobrá práce :wink:
plně s tebou souhlasím, jak to že je má první zrovna on????Citace:
Původně odeslal Unz
protoze si pro to osobne prijel ....
jo no puberta je sfinstvo me to niciiiiiiiiiiiiiiiii asi me to zabije ale je to sranda ::::::::::::::::::::::::: PUBERTA RULEZ
jo no tim to bude prijel sem si prvni .... ale jsou fakt super
pise vam to taky strana 50 z 49 mi to tak pise ( to je blbost ne ??? )
jj je to divné, puberta už je zaplt pan buh pryčCitace:
Původně odeslal el_Barto
Huraaa, uz se ji nemuzu dockat.
Thx a lot Millisx.
No, přes víkend sem na to nešáh :oops: , tak to dělám teď. Dneska nestihnu odbavit víc než polovinu. Tzn. dneska by měli odejít ti, kteří mi neposílali ani obálku ani známku(v rámci ulehčení práce), složenkáři jdou taky dneska. Zbytek, wait a moment, pls 8-)
Poslal sem ti asi 12 korun navrch prave na tu obalku a znamku ;D
No a jdeš dneska :oops: chápej, je s tím dost práce, tak abych si to ulehčil, tisknu jen štítky. Nemám na to ještě hlídat, jestli si nenechám něčí obálku. Takže si v noci odpočinu a ráno jdu na to. ;D :smoke:Citace:
Původně odeslal honzAK
a už se to začallo rozesílat? Je s tim sakra hodně práce jak tak koukám ,co millisx?
Klídek, nikam nespěchej, ať nejsou reklamace. Jinak bude mít tenhle thread dobrých 100 stránek... :lol:
Podle mého nejlepšího vědomí a svědomí prohlašuju, že vše dělám čestně, každému dám do obálky to, co si zaplatil a vědomě nikoho neošidím. Z toho plyne že reklamace neberu :idea:Citace:
Původně odeslal jagoro
No a o tom právě mluvím, ne? Když podlehneš nátlaku té bandy puberťáků, aby to měli doma už minulý měsíc, mohl bys NEVĚDOMKY NEBO NECHTĚNĚ něco splést, což by znamenalo další zoufalé výkřiky, možná i zhroucení labilnějších povah. A to nikdo nechceme, proto říkám klídek... ;D ;D ;D
Neboj, ja su kliďas a jen tak mě něco nerozhodí :wink:Citace:
Původně odeslal jagoro
EDIT: Akorát, že mi to lepidlo z obálek začíná i chutnat :roll: :oops: :evil:
to vidimeCitace:
Původně odeslal Millisx
ale uz sa velmi tesim
2 millisx a jak si na tom s rozesilanim kolik ti toho jeste chybi
Tebe jsem dnes v plánu neměl, ale jak vidím tu zoufalost, udělám vyjímku :wink:Citace:
Původně odeslal eraser
...mne mozes poslat aj zajtra :wink:
jj, mám to v plánu :wink:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.