Re: Mozilla FF vs Opera vs IE
Citace:
Původně odeslal
PiT
Mne sa obcas od neviem kolkej verzie FF 3 stava, ze po zavreti sa tvari, ze sa vypol, ale ostane visiet firefox.exe a treba ho natvrdo zostrelit. Myslel som, ze je to pluginmi, co pouzivam, ale spravil mi to aj ked boli vsetky disablovane... Zacina ma to pomaly ale isto SRAT :|
Zkoušels udělat novej profil, dát tam jenom bookmarky a postupně přidávat pluginy?
Citace:
Původně odeslal
frelichl
Zkoušels udělat novej profil, dát tam jenom bookmarky a postupně přidávat pluginy?
To nie, ale natvrdo som skusal odinstalovat pluginy...
Citace:
Původně odeslal
PiT
Mne sa obcas od neviem kolkej verzie FF 3 stava, ze po zavreti sa tvari, ze sa vypol, ale ostane visiet firefox.exe a treba ho natvrdo zostrelit. Myslel som, ze je to pluginmi, co pouzivam, ale spravil mi to aj ked boli vsetky disablovane... Zacina ma to pomaly ale isto SRAT :|
U me to stejne. A zere to neskutecne CPU.
+1, stejny problem a jako bonus se nekdy FF zasekne i kdyz bezi. Uz aby chrome umel pluginy...
Citace:
Původně odeslal
PiT
To nie, ale natvrdo som skusal odinstalovat pluginy...
Tak potom bych to zkusil, už mi to několikrát pomohlo u jiných podivných problémů. A nic moc tě to stát nebude, starej profil ti tam zůstane, dokud ho nesmažeš.
Tak opět nová verze Opery http://my.opera.com/desktopteam/blog...-6-approaching prý skoro RC.
S tím nějak pohli hoši :).
Zajímalo by mě, jestli je ten bug (favicon in personal bar) již konečně vyřešen.
Nemáte někdo negativní zkušenosti s Firefoxem CZ verze 3.0.3? Verzi 3.0.2 jsem si kvůli neinstaloval kvůli problémům s tím spojeným (maže hesla), no po nainstalování verze 3.0.3 mi přestal reagovat internet (chci otevřít stránku a nic, případně se "chytne" na stopadesátéšesté kliknutí) a některé stránky (např. SHW) mi to úplně rozhodilo. Downgradoval jsem zpět na verzi 3.0.1 a pořád to samé... :-(
Any idea??
EDIT: nemůže to mít souvislost se zapnutým uTorrentem?
ten u mne taky jede vcelku nonstop někdy i dva tři dny ale právě jsem instaloval poslední aktualizaci žádný problém, jen mi přijde trochu nepřehledná historie oproti 2xxx
Citace:
Původně odeslal
meteor
EDIT: nemůže to mít souvislost se zapnutým uTorrentem?
pokud máš patchnuty tcpip.sys a povoleny více než 10 souběžných polootevřených spojení, tak by to souviset nemělo.
No fakt že jo. Prozatím všechny drží.
Ja si to taky vcera myslel, ale dneska uz ne :(
To snad ne! Stáhnul jsem a taky otestuji.
EDIT: Pořád obsahuje chybu se stránkou Intelu. Zkuste si načíst http://downloadcenter.intel.com/defa...+nav2_download a procházet ty sekce (jsou v JS menu) - mně se nic nezobrazuje.
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Nevím, zda-li jsem Vás dobře pochopil, ale jestli jo, tak tento problém nemám v RC1 verzi nemám.
Dovolil jsem si udělat screenshot, který najdete zde:
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/..._220.61KB.html
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
To snad ne! Stáhnul jsem a taky otestuji.
Uz to neni tak caste, podarilo se mi to nahodou 2x a od te doby je klid.
K tomuto jen dodam, ze vse zminene umi FF take.
A druhy dodatek, ze momentalne pouzivam jak FF i O. IE nikdy! (to uz je ale takova vrozena averze :p)
Přesně o tohle se mi jedná. Proč mi to nejde, nešlo v Opeře 9.5x a ani v 9.6x :(
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Přesně o tohle se mi jedná. Proč mi to nejde, nešlo v Opeře 9.5x a ani v 9.6x :(
Patrně reagujete na mě, že by chyba WIN Opery? Já totiž používám linuxovou verzi RC, označení má 2440 (verz. 9.60).
Jinak nevím. Mohl by to ještě někdo vyzkoušet ve Windows.
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
...nešlo v Opeře 9.5x a ani v 9.6x :(
9.6x som neskusal ale na starsej verzii 9.52 (vo Windows) to funguje bez problemov.
http://img205.imagevenue.com/loc441/..._122_441lo.jpg
Predpokladam, ze javascript mas povoleny - F12 -> Povolit Javascript.
1 Příloh-a(y)
kecinzer: Opera 9.60 #10443 RC1 na Vista Bussiness 32bit bez problémů. Viz screen.
Tak to mi teda řekněte, kde dělám chybu. JS mám samozřejmě zapnutý.
Dělá mi to jak na PC tak na NB.
Je možné, že to je profilem, který tahám již od verze snad 8?
Citace:
Původně odeslal
meteor
Nemáte někdo negativní zkušenosti s Firefoxem CZ verze 3.0.3? Verzi 3.0.2 ....
Ne, zadny problem po upgradu nemam.