-
Re: ICQ, QiP, Miranda a další IM messengery...
V ikonach to neni. Objevilo se to nahle.
-
Citace:
Původně odeslal
Boin
Tak jsem předevčírem zapnul PC a ICQ mi hlásí při načítání "nesprávné heslo nebo účet ICQ" tak jsem myslel že je třeba špatně napsané heslo, nebo něco, ale to být nemohlo protože se přihalušuju automaticky a vše naběhne samo bez vyplnění údajů, tak jsem vše několikrát kontroloval a po 10 pokusu mi to přišlo už trochu divný, tak jsem to zkoušel i na jinejch PC + třeba na QIPu apod, ale furt stejný. Zkoušel jsem požádat o zaslání hesla na email, ale jaksi to už nezná ani můj email. Tedy se ptám - je možné že by mi někdo hacknul ICQ a změnil přihlašovací údaje? Co mám v tomto případě dělat? Ptám se protože už jsem v koncích a přemýšlím o založení nového ICQ - což se mi 2×nechce, protože jsem tam měl hromadu kontaktů... :-(
Budu rád za každou radu...díky
Nechci strašit ani dávat plané naděje.
Pokud máš (měl jsi) číslo ICQ pod 10 milionů a slabé heslo - slovníkové či krátké, tak už jsi o svůj účet na 99% přišel.
Takto přišel o svůj účet už i můj kamarád s číslem kolem 2M. Jeho číslo si na nějakém ruském webu koupila Ukrajinka za $10.
ICQ žádnou podporu takovýchto účtů neřeší a rovnou ti napíšou aby sis zařídil nový účet.
-
já používám ICQ a to jen proto, že občas si zahraju i nějakou tu jejich hru, příde mi to docela spestření, do dneška nemohu zapomenout na mezinárodní turnájek v kulébru :)
-
Chci se zeptat, jestli je nejaky ICQ messenger, ktery umi posilat jednu zpravu cele skupine na contact listu?
-
Miranda to umi, predpokladam diky tabSRmsgW.
-
Citace:
Původně odeslal
Krimi 2000
Chci se zeptat, jestli je nejaky ICQ messenger, ktery umi posilat jednu zpravu cele skupine na contact listu?
QIP to umí také.
-
Trillian si myslim, ze to taky umi.
-
Abysme to zkratili, umi to snad kazdej klient (tipuju krom toho oficialniho ;D )
-
Citace:
Původně odeslal
admix
Abysme to zkratili, umi to snad kazdej klient (tipuju krom toho oficialniho ;D )
Kdyby to Miranda v zakladu umela, tak bych se neptal. Jinak vsem dekuju. K+
-
Mirinda to v zakladu fakt neumi? Kdysi jsem ji pouzival a Group msg tam bylo, divne
-
Driv to Miranda v zakladu neumela urcite, ale ted u tech novych verzi to tam uz byt musi. Jisty si ovsem 100% nejsem, protoze jsem se zasekl na nejakem starsim buildu kvuli nekompatibilite skinu a upravovat pokazde na novy se mi nechtelo.
-
Citace:
Původně odeslal
Masster
Driv to Miranda v zakladu neumela urcite, ale ted u tech novych verzi to tam uz byt musi. Jisty si ovsem 100% nejsem, protoze jsem se zasekl na nejakem starsim buildu kvuli nekompatibilite skinu a upravovat pokazde na novy se mi nechtelo.
nevim, kdy je driv, ale ja si to pamatuju jeste u verzi tak 5 let zpet ...
-
-
On sa ten plugin vola tabsrmm.
-
Citace:
Původně odeslal
Fox!MURDER
nevim, kdy je driv, ale ja si to pamatuju jeste u verzi tak 5 let zpet ...
V dobe kdy v defaultu obsahovala Miranda pouze srmm tam takova moznost nebyla. A zas tak davno to neni.
-
Citace:
Původně odeslal Masster
V dobe kdy v defaultu obsahovala Miranda pouze srmm tam takova moznost nebyla. A zas tak davno to neni.
Ona Miranda stale srmm obsahuje a ta funkce tam skutecne stale neni :).
-
Jaky messenger by ste doporucili na MDA s WM 6? Zkousel jsem asi 6 ruznych, ale jen s jednim sem se prihlasil a to jen jednou a rozdrbal mi cele kontakty :D
-
Ja pouzivam mChat a v pohode.
-
-
Taky vám nefungují alternativní ICQ klienti??
-
Prej QIP vypad, uz je snad nova verze;
bitlbee jede stale pryc 8-)
-
-
Kteryho uchyla napadne dat parmegovej soubor na rapid? :lol:
-
Citace:
Původně odeslal
admix
Kteryho uchyla napadne dat parmegovej soubor na rapid? :lol:
Ja se nehlasim, tak jsem to dostal :-)
-
možná alternativa, ale u mne trochu to infinum nechce fungovat:cry: a ráno sem ještě kecal s kamošem
a na puvodnim qip-u mi pořad chodi tohle:
Systovzpra
=============================
Verze ICQ 5.1 ji nenpodporova. Stne si zdarma autorizovanou verzi ICQ z oficinwebovstrky.
System Message
ICQ version 5.1 is no longer supported. Download a free authorized ICQ version from ICQ's official website.
EDIT: už zas funguju dik kluci fuj sem nachvili nahodil iq 6 hnus ble :(