Citace:
Původně odeslal usuall
Citace:
Původně odeslal L@zo
MX500 + MS IE3.0A
MX500 je pouzitelna az potom, co som z nej vybral zavazie.
mam obe, lebo som nevedel,kt. zobrat, kedze su to zrejme 2 naj mysi, a nikto nevie, kt. je lepsia. osobne viac pouzivam MS(lepsie mi sadne do ruky)
Ja som skusal IE3, ale vobec mi nesadla, ale ta vaha je uzasna oproti MX500. No, ale za ten cas co ju mam som si na tu vahu zvykol. Aj tak to zavazie, ale mozno vyberiem, iba s mojim stastim na reklamacie by som po zniceny zarucnej plomby musel urcite ist behom chvile reklamovat >:}
na IE3.0 som si zvykol, pretoze som ju mal o cosi skor ako MX500, a predtym som mal genius opticku, kt. sa tvarom blizi tiez viac MS, takze zvyk...subjektivne sa mi zda MX senzor lepsi, aj ked iba o malilinko a preto pouzivam to, co mi viac sedi, teda MS.
Thz, za info, pretoze som nevedel ake je to zavazie tazke. Takze sa na to asi vyprdnem a necham ho tam, uz som si zvykol na tu vahu.
A ohladom reklamacie....neveril by si co robia niektore komponenty v mojej blizkosti :-) I ked dufam, ze mys by som neznicil, ale predsa.
a s tym zavazim som sa nesral, co by sa malo pokazit na mysi, kvoli comu by ju bolo treba reklamovat?
ale ked nechces prist o zaruku, kasli na vyberanie, ono je totiz to zavazie celkom male, a neoplati sa kvoli nemu prist o zaruku tym,co tu zaruku chcu mat...aj ked nejaku tu vahu zhodi a ja mam rad lahke mysi.