Kua co mas stale s tym zavretim AGP ?!Citace:
Původně odeslal sebad
Precitaj si 2. thread AGP/PCI Lock v sekcii nFoce2 Chipsety ako som ti pisal !
na nForce2 doskach si mozes zvolit AGP ake chces - nezavisle od FSB - to VIA400 nedokaze ..
Printable View
Kua co mas stale s tym zavretim AGP ?!Citace:
Původně odeslal sebad
Precitaj si 2. thread AGP/PCI Lock v sekcii nFoce2 Chipsety ako som ti pisal !
na nForce2 doskach si mozes zvolit AGP ake chces - nezavisle od FSB - to VIA400 nedokaze ..
z tohoto hlediska urcite protoze ti OC nebude nic ovlivnovat
tak asi beru Abit už mám na něj chuť na Epox seru
jenže ten abit to AGP nemá až tak locklý, můžeš si to nastavit na 99MHz ze 66 , ale nema to smyslCitace:
Původně odeslal sebad
Dneska som definitivne predal svoju 1.2 ku ...
Zajtra ak bude na sklade budem mat 2.0.
1.2 revizia koncila na 217FSB s mojim Corsairom - uvidime kde skonci 2.0
Preco mi neblika dioda na case, ked HDD je v cinnosti??? Pri boote parkrat blikne a potom uz nic. Blika este aj ked napalujem. Vyzera to tak, ze blika len vtedy, ked blika CD ROM. Pozna niekto riesenie na tento problem???
a mas dobre konektory k desce? zkus si to prekonrolovatCitace:
Původně odeslal Toxic
Disk mas na SATA alebo na IDE ?Citace:
Původně odeslal Toxic
Disk je na IDE (nepacilo sa mi cakanie na ten raid pri boote) a dioda blika pri boote (asi 3x preblikne-takze je zapojena do miesta, kde sa ma zapojit HDD LED a aj polarita je dobra) a potom mi blika, ked napalujem (presne tak, ako CD ROM). Neblika, ked HDD pracuje.
mam moznost si doplatit do 1000Sk na NF7-S ver2, a ako vidite mam 8rda+, chcel som 8rda3+, lebo som chcel ist nad 200fsb, viem ze snou by som sa dostal vyssie ale nepaci sa mi ze nema soundstorm i ked ho zatial nevyuzivam, sakra same vyhody a nevyhody, a ty vidim ze viac ludi je za ABIT, takze ozaj neviem
prostě jdi toho abita, běží to v pohodě nad 200 fsb má to soundstorm, epox je naopak trochu hůř postavený (viz epox a regulatory) ,ale má lepší výbavu (kulaté kabely)Citace:
Původně odeslal phi11
To nik nevie, kde moze byt chyba???? Mne ta neblikajuca dioda strasne chyba. :?
Kup si blikatko na bicykel ...Citace:
Původně odeslal Toxic
toxic: predaj IBM, kup si maxtora alebo WDcko a zadnu diodu nebudes potrebovat :wink: :wink:
mudro - to ma nenapadlo ;DCitace:
Původně odeslal Mavko
Alebo si daj ten disk do chladneho suflika s diodami a tam ti to bude blikat zarucene !!!Citace:
Původně odeslal Toxic
Co ste vsetci mali na ranajky vtipnu kasu? :D
Je tu niekde niekto, co ma taku konfiguraciu ako ja a mu to ide bez problemov?
s novým beta biosem pro RDA3+ jedu na 217 CAS2 4-3-3-2 ! předtím to hlásilo chybu C1 při startu kompu ! parádkáá :)
Uz si ma dobehol :-)Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
Kua ja nemam ani cas ist si po dosku do velkoskladu :-( ale mozno zajtra ...
Bezi vam na Abitoch HDD Temperature????
jo běží miCitace:
Původně odeslal Toxic
Uz aj mne, blbli ovladace. Uz je to ok.
já tam ovladače na IDE řadič necpal vůbec, vím že to jsou šmejdy a jedu na klasické windowsáckéCitace:
Původně odeslal Toxic
Prosim o radu : ako mam nastavit polozky FSB SPREAD SPECTRUM a AGP SPREAD SPECTRUM ?? Moznosti su : DISABLED 1.00% a 0.50%. Ja som zatial dal Dislabled. Tak mi radsej poradte co je lbsie dat DIKI :wink:
nechaj to tak ako to mas...