Ten studentik jsem ja. Spatne ctes :-)Citace:
Původně odeslal PiT
Printable View
Ten studentik jsem ja. Spatne ctes :-)Citace:
Původně odeslal PiT
Ten je sladky :oops:Citace:
Původně odeslal DeeKay
a na tie divx filmi ti nestaci celeronek??Ci je tam iny problem??
Ospravelnujem sa, ale kedze nepises ciarky, tak si nechcene napisala dvojzmysel :wink:Citace:
Původně odeslal Jana
Staci, ale myslela jsem prave pocitacek k televizi jen na prehravani, vis? Muj je od telky moc daleko a kdyz se tendlecten nabidl ze jako zadarmo, tak jsem o tom zacala premyslet.Citace:
Původně odeslal Mikhaill
To ten Mac vis, promin. Zlozvyk psat takhle.Citace:
Původně odeslal PiT
aj som si myslel :wink:Citace:
Původně odeslal Jana
Hmm,ked som este mal PII 333@416 tak mi divx isli v pohode,ale to je uz vek dozadu...
Hehe. :)Citace:
Původně odeslal Jana
Choroba z povolania vravis ? :D
Z toho si nic nerob :) Ja obcas tiez blbnem :arrow: V DOSe pouzivam prikazy ako ls -al a pod :oops: :lol:
Dik, ja nevim jestli je tendlecten rychlejsi nebo pomalejsi nez ten tvuj. Asi ho nebudu brat.Citace:
Původně odeslal Mikhaill
No neco takoveho :-)Citace:
Původně odeslal PiT
Hahahahahahaha jeee to jsem se nasmala :D
(byl to vtip nebo ne? :-) ) ls a pod to je jako kdyz ja ti reknu z ceho se delaj lasagne jo? :-D
BTW: jak ti slape FX5200 ???
Ako vtip to bolo myslene ;)Citace:
Původně odeslal Jana
(hoci "ls -al" v UNIXovych systemoch spravi vypis adresara - v DOSe je ti to na dve veci :))
Super, Dawnitko jede krasne plynule a hry taky a Photoshop uplne nadherne, spokojena. Jen nevim jak regulovat ty otacky vetracku.Citace:
Původně odeslal Mikhaill
nejlepsi je vetrak poslat k certu a soupnot tam jen nakej vetsi pasiv.. krasne ticho :)Citace:
Původně odeslal Jana
btw zajimalo by me jakej ma o FXko obraz, jakej mas monitor?
ja jsem na kvalitu obrazu dost citliva a tadlecta karta (mam MSI) ma obraz perfektni. Mam Liamu 903DT.Citace:
Původně odeslal DeeKay
...hmm tak to ja mam obraz z GK super,ale shitozny monitor Compaq S720...to je teda suMka,ale aspon sa hodi ku klavesnici od Dolbyho (cierno-strieborna)
ja ten monitor koupila od brachy za 3000 :eek:Citace:
Původně odeslal Mikhaill
a ja ten svoj za 5,5k kua :evil:
asi nemas takovyho brasku :-)Citace:
Původně odeslal Mikhaill
inac ste si vsimly Jana ma za jeden den 87prispevkov :o tako za chvilu dobehne Spykera a bude aj ona uskvarena :lol:
takeho ne...Citace:
Původně odeslal Jana
Juj musim prestat. Je mi tu hezky :-)Citace:
Původně odeslal mitchi
neprestavaj ja len tak medzi recou ;DCitace:
Původně odeslal Jana
Stejne musim spinkat :-)Citace:
Původně odeslal mitchi
ja dnes o 04.00vstavam do roboty tak by som mal ist tiez ale... ;DCitace:
Původně odeslal Jana