Panove nevite kolik muzu naprat voltiku do chipsetu.Zkousel jsem to trsoku poskadlit,ale stop na 10.5 x 197. :?:
Printable View
Panove nevite kolik muzu naprat voltiku do chipsetu.Zkousel jsem to trsoku poskadlit,ale stop na 10.5 x 197. :?:
Tak jsem to zkousel znova,ale konec na 11x190.Napeti CPU 1,775V,VCC 1,8V DIMM 2,77 V.Nevite pls cim to je? Pameti maji casovani optimal AGP FSB 66 Mhz.Vsichni mate nad 200 Fsb a ja houby.Poradte pls.Dikec
Tak ted mam 10.5 x 200 fsb,ale kua porad se nemuzu dostat na 11 multipl.Jedine ze bych mu tam soupl 1.85 V.To uz je ale opravdu riziko.
Tak jsem si domu přitáh větší bedynku a silnější a vychystanější zdroj (Fortron) ;D . Zatím je to stále stabilita sama. Kondíky a cívečky se nehřejou :-) (díky Bohu ale stejně to ještě zatluču do nějakýho kvalitního špalku). A taky se mi částečně snížila teplota chipsetu na zhruba 35 stabilně. Snad to vydrží :-)
ABI Praha
www.abi.cz
vysla nova revize 2.O nekdy take znacena 2.x odlisna aktivem na NB a poctem 1394( teda myslim, ted jsou tam kazdopadne tri, me by stacil bohate jeden :-) konektoru...dalsi zmeny jsou vice ci mene kosmeticke, desku mam ted na testovani a meli by vyjit vysledky s kompletnim vodnim chlazenim...... zatim cafko
teda 3 ohnivý dráty jsou i na starších revizích...Citace:
Původně odeslal neGryk
by mě zajímalo jestli kondíky nalevo od čipsetu jsou už jiné, místo pěti zelených by tam mělo být pět modrých z větší kapacitou.
Vim že mám trochu jinou typu Epoxika ale ja mam fsb 225 a na chipsetu pohoda 32 stupinku. Kondiky skoro studený a na civkach vlažno.
Nepadalo to ani když jsem pral do proca i 1.9 V se vzduch. chlazením.
Taky jeden z těch štastnejch co? Je nás takovejch málo ;D .Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
Až se dostanu domu tak sem dám hlášku jakou přesně mám revizi a jaký tak sou kondíky. takhle z hlavy si to nepametam... zatim..
Tak to má být, ale holt u revizí 1.0 a 1.1 u RDA3+ to posrali a více než půlka lidí má na prd stabilitu nad 214 (včetně mě). Dám i 220 ale to už všechno padá při puštění na hubu :wink: nebo to je paměťma, kdo ví .. Ono se to stejně na rychlosti neprojeví moc, to chce více Mhz .. né více FSB.Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
Myslim ze nemas pravdu..!Citace:
Původně odeslal Spajdr
Na tomto fsb mam skoro stejny vykon jak pri 2100 mhz ale nizkou fsb a vysoky nasobic. ted jedu 225x8,5 - 1.65 V..
Proc 42 stupnu v plny palbe , NB 31 stupnu
Max FSB jsem zkousel zatim 227...
Na rychlosti grafiky jsem myslel .. prostě to chce více Mhz .. FSB opravdu nemá na rychlost grafiky moc velký vliv, grafika se nudí :wink:Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
Tak ta moje GF 2 Ti pro určitě neeee :?: :?Citace:
Původně odeslal Spajdr
Ta tvoje grafika má strop někde kolem Duron 1300-1400 MhzCitace:
Původně odeslal a_WerOOn
Tak jsem se teda kouknul na krabici tý mý destičky. Píšou tam, že 1.X z čehož nejsem zrovna chytrej :?. A ty kondíky jsou modrý ;D
Tak koukni na levy spodni roh k PCI slotum - je to tam u tech uplne spodnich...Citace:
Původně odeslal SiB
Nevšimnul jste si někdo jestli Vám kolíše FSB?
Mam ji nastavenou na 167 a podle CPU-Z se mi pohybuje
od 160 po 167,9 MHz.
Jinak jsem svuj problem opisoval tady:
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...=416546#416546
a furt mi to asi po 3 hodinach zamrzne, už nevim co s tím dělat.
Me to teda v pohode slapalo i kdyz je pravda,ze FSB nejak nehlidam.Zkusim omrknout a dam echo.Zitra dojdou pameti tak jsem zvedav co z neho dostanu.Hi all.
Tak som pripojil ventilator na čipset a ďalší exhaus from case ku tym cievkam tak som zvedavy či to pomože, no ale zbohom ticho.
Nastavil som to na 10x195 a to FSB koliše medzi 186,7-195,9
tak neviem, ale asi to nie je dobre.
:?
Teda hele teď nevim jestli vás nebudu zbytečně mystifikovat, ale na desce jsem se dočet něco jako rev 1.0. Ale podle všeho barvoslepej ještě nejsem a tak opravdu mám modrý kondíky. a podle toho co tu psal
tak mně to trochu mateCitace:
spajdr
Zaslal: 14. říjen 2003 10:40 Předmět:
by mě zajímalo jestli kondíky nalevo od čipsetu jsou už jiné, místo pěti zelených by tam mělo být pět modrých z větší kapacitou.
???
Tak to máš štěstí .. já né :wink:Citace:
Původně odeslal SiB
Muzete mi nekdo poradit, jak se daji vypnout ty onboard sitovky a FireWire? Ani jedno zatim nepotrebuju...
Da se to v pohode vypnout v Biosu.
Kde presne? Nasel jsem neco v sekci Integrated Peripherals, vsechno to hodil na Disabled a stejne mi XP-cka porad hlasi, ze je to aktivni...Citace:
Původně odeslal mafo