tvého zdroje se to netýká, máš 201, tohle se týká jen 202ojek
Printable View
tvého zdroje se to netýká, máš 201, tohle se týká jen 202ojek
Muj zdroj dava tyhle hodnoty:
+5V 4.97V
+3.3V 3.31V
+12V 12.2V
-12V -12.83V
-5V -5.38V
2 nex no popravdě jsem čekal že s tim thermaltakem budeš mít lepší hodnoty....
Tyto hodnoty jsou odecteny z MBM 5.Tak nevim jak se tomu da verit
musíš věřit jen velkému bijci biosovyCitace:
Původně odeslal nex
:wink: :mweheh:
nebo taky speedfan , ale to už není ono jako v tom biosu
Podle čeho soudíte že BIOS měří přesnější hodnoty než třeba MBM5xx ? Podle mě čte ty samí hodnoty jako BIOS. (za předpokladu že je dobře nastavenej)
A ještě jedna věc. Mam v PC A.C. SSPro (2500rpm) a A.C. PRO TC ve zdroji a monitoruju u nich otáčky. BIOS takhle nízký hodnoty vůbec nevypíše a MBM jo. Zvládá je do 1360rpm, pokud ještě klesnou tak potom taky zobrazuje 0rpm.
no já si myslím že bios představuje počítač jako hardware a win je jen software pro práci, takže z toho mi logicky vyplívá, že je to přesnější,
btw někdo to i proměřoval Vmetrem a hádej co bylo přesnější utilita ve win , nebo bios?
Podle toho co tvrdíš byl přesnější nejspíš ten BIOS :wink: . Ale podle mě oba čtou stejný hodnoty ze stejnejch adres (pokud neni v BIOSu nebo v MBM nějaká korekce kvůli zkalibrování čidla).
U MBM se mi líbí nejvíc HIGH/LOW menu, zobrazování min/max/průměrnejch hodnot....to ten BIOS nemá :]
btw - bois přece není hw - je to sw v cmos paměti... a za hodnoty o teplotě tam může jeden šváb na desce, ze kterého čtou všichni. takže mě se např. hodnoty v biosu a ve speedfanu shodují....a myslím že je to tak ok, spíš by asi nebylo zcela v pořádku , kdyby se neshodovaly, ne ???