já jsem žádný konkrétní chladič nejmenovalCitace:
Původně odeslal Zilla
BTW. Vím, co to je Thermalright SLK800.
hlavně, že tvůj příspěvek je k jádru věci, že... :lol:
Printable View
já jsem žádný konkrétní chladič nejmenovalCitace:
Původně odeslal Zilla
BTW. Vím, co to je Thermalright SLK800.
hlavně, že tvůj příspěvek je k jádru věci, že... :lol:
Tak ze by predsa len nevysichala ta titan pasta? No podla mojej foto, ktoru som vcera urobil po 4 mesiacoch provozu s titusom tomu vobec nenasvedcuje. Bol som az sokovany, dam dole cooler a zistim, ze na proce nie je uz skoro zadna pasta. A to som jej tam dal ozaj primerane ani moc ani malo. Tak toto ma definitivne presvedcilo o tom, ze titan pastu uz nikdy nedam na procik a uz pod nic. Teraz som tam supnul bielu, ktoru pouzivaju u nas vo worku. Hovoria, ze je draha jak slak... tak uvidime ci je aj good!!!!
http://www.citizen.szm.sk/proc.jpg
Citace:
Původně odeslal Jan
Prene tohle sem tam mel ja,malinko vic,jen sem ji tam mel 2mesice :roll:
Ty fole vies ako som sa zlakol, ked som to sundal :evil: V prvom momente ma napadlo :idea: ,ze som tam nedal pastu :evil:
Takze jasny dokaz o tom ze vysicha. To sme dvaja minimalne...
Vsak Ti proc nezhorel tak co sa :evil: :lol:Citace:
Původně odeslal Jan
A aj tak to tu bolo pisane neviem kolko krat, ze Ta pasta je shmejd :wink:
Ha :!: Ale od koho som tu pastu dostal mozes hadat :idea: Zeby od teba :?: :idea: ;DCitace:
Původně odeslal usuall
To vies, ked si odo mna kupil cooler, tak som Ti dal vsetko co Ti patrilo a to, ze si tam dal tu pastu bolo Tvoje rozhodnutie :wink:Citace:
Původně odeslal Jan
Keby si chcel mal som doma aj obyc. bielu Thermaltake a noname co som Ti myslim aj vravel....ale nie som si 100% isty. Ale urciter som Ta informoval, ze som skusal tuto striebornu a radsej som tam po skuske vrazil spat tu obyc. Ako som uz pisal, nezhorel, so what's up? :-)
takze vcera som daval dole chladic po asi troch mesiacoch a ta strieborna pasta titan bola uz fak troch prischnuta :o
poviem va pekny humus :!: hned som sa vratil k bielej klasike ;D
No neviem, ale mne po 3/4 roku isla vpohode zotriet a vobec sa nezdala byt sucha.
Citace:
Původně odeslal Vlastimil Klein
No,je to naky divny,sme uz minimalne 2,komu vyschal a tobe nevyschla ??? JA sem na tom byl UPNE stejne jak JAN,byly tam jen takovy flicky ty pasty,tak ja newim,ted sem tam dal obyc bilou pastu,kerou sem dostal zadara a sundavat chladic nehodlam :wink:
Mas recht :!: Viac tam striebornu veru nedam :roll:
Tot otazka ze ci treba to aj raz za 3 mesiace kontrolovat co to robi... :?:
pomysleli ste na to že mužete mít falešnou pastu? titan výrobky se porad nekdo snazi padelat...staci kouknout na jejich stranky a hned jako prvni viskoci upozoznení o falsifikátech chladicu. ne ze bych byl nejakej jejich zastance, ale mam tu samou pastu na prociku uz skoro dva roky ...a je furt stejná jako cerctve vymaskla z tuby .... :|
v podstate je to jedno... ale bejt zamestnanej u tyhle firmy (myslim nejakej vysokej post ;D) a cekat kdy ji zase nekdo okopíruje..sníží zisk a povest............tak se hodne n****u.
NJ,to aby ses pak dival i u AS :?Citace:
Původně odeslal Jan
Koupil sem si Slim Silent Pro,a tak sem byl zvědavej co se stalo s mojí Titan pastou na CPU.Po sundání chladiče (asi po 1 měsíci) sem byl zhrozenej.Nějaké zbytky stříbra zůstali jen na prodtředku jádra.A co zbytek?jak je to v tý reklamě- "vypařil se".Tak sem hned dal novou bílou pastu co sem dostal k chladiči (složení má:50%silikonu,20%carbon,30%metal oxide includet).Tak sem na ní zvědavej.
Tak nevím. Asi před 2 roky jsem kupoval chladič Titan D4TB a pastu, která se k ní dodávala mám doteď a donedávna jsem ji používal. Nikdy mi nevyschla a to je na hodně CPU.Při použití ASIII po tmto Titanu jsem nepoznal žádné zlepšení, ale ASIII má lepší konzistenci. Jsou teda 2 možnosti, buď to Titan začal šidit nebo máte padělky. Proti bílé pastě je tam cca stupeň.
K jakému chladiči jste ty vysychající pasty dostali (pokud to bylo k chladiči a ne samostatně) a jak je to asi dlouho, co jste je kupovali.
Já sem tu titan (TTG-S104) dostal asy před půl rokem od technika Losan.Dával sem jí na Box Cleron 1GHz a ještě na XP 2000+ Box.U obou to dopadlo stejně,ale na tom XP to bylo znatelnější.Padělek to asy neni.Teť mam tu bílou artic cooling,tak uvidim.A jestli mam volit mezi obyč bílou z Elchemc 25ml za 50,- a nebo stříbrnou 0.5g za nějakých 200-500,- ,tak beru tu za pade.Rozdíl 2°-3°C mi za ty prachy nestojí,to je už levnější pořádnej chladič (srazí teplotu výce a NEVYSICHÁ ;D ).
Opravdu mám zkušenost pouze s touto původní pastou, je možné že Titan za tu dobu změnil technologii výroby.
nj, zacal robit strieborne sracky :eek:Citace:
Původně odeslal Jafido
Tá pasta je brutálny humus a už mi nikdy nepôjde do kompíku.Mal som chadič asi 3-4 mesiace na procíku a potom som ho dával dole a šok:Tam nič nebolo.Tá sviňa sa úplne vyparila.Zostal tam ponej iba taký oškvarok v strede ktorý som ledva dal dole liehom :evil: .Treraz som tam práskol obyč. bielu pastu zmiešanú s medennou pastou a teploty sú úplne v poho aj keď je vonku 40°C. ;D
Asi tak v lednu sem si koupil procik co mam s deskou a i s nasazenym chladicem myslim ze to byl d3tb podle toho chlapa ten procik starej rok nesahal na to no moc nevypadal ze tomu rozumi :lol: Byl sem si pro to u nej doma radsi no ale prvni co sem doma udelal ze sem serval chladic no procik byl pekne zasranej tou stribrotinou a mel sem pocit ze mit o sem tam neco propojilo protoze jako default najela 800 po setreni 1333 ale kazdopadne sucha nebyla pak sem mel 4 mesice d5tb potom toho slimejse co mam ted a pasta O.K. ale protoze tam bylo to co sem shrabal tak sem to setrel ted jedu na bilo tak uvidime po case...Citace:
Původně odeslal Jafido
Souhlasim s tim,ze TITAn pastu nepouzivat(skousel jsem S104).Opravdu ji nepouzivejte!!!!! :evil: Jinak muzu vrele doporucit podlozku T725(Spire) ktera je oficialne podporovana AMD!!!! 8-) Jinak bila klasika..... :wink:
Na oficialnej stranke vyrobcu arctic silver sa nachadza aj odkaz na vyrobcu "falosnej" striebornej pasty, ktora sa obcas predava pod nazvom arctic silver (samozrejme podvrh :) ), u toho upozornenia je aj vyrobca - TITAN. takze je to hnusny smejd, ktory uz dalej nekopiruju, a to ze je to orginalna sracka od titanu je zrejme z toho, ze ju dodavaju k vlastnym chladicom.