tak podle toho mam verzi c1. tak pak nechapu proc tam na desce je razitko a4 :oCitace:
Původně odeslal tartif
Printable View
tak podle toho mam verzi c1. tak pak nechapu proc tam na desce je razitko a4 :oCitace:
Původně odeslal tartif
A jakej si tam měl defaultní BIOS?
1.0 pak jsem dal 1.1 pak 1.2 (shit) tak jsem sel zpatky na 1.1 (ale nenabehl pocitac) v obchode me daly 1.2 a ted tam mam 1.3 a to je zivotopis meho biosu ;DCitace:
Původně odeslal Dj Google
Citace:
Původně odeslal deathkiller
Dyť vám říkám, že je to razítko TECHNICKÉ KONTROLY... 8-)
CHAPU :smoke:Citace:
Původně odeslal hans.k
ja tak na to koukam tak soudruzi ze solteku nehodlaj dat zpet nastaveni delitele na pamet...smejdi...jeste ze mam BIOS 1.1..zatim dokud s tim nekdo neco nevymysli
nevim proc to zrusily :-( me by nevadilo kdyby to zase slo >:} no aspon ze 1.3 zrychlily start pocitace. takze cekat do 1.4 nebo podflashnout zpet.Citace:
Původně odeslal vyhul
zkousel nekdo dat z 1.2 na starsi??? jestli ano napiste komu to slo a na jakou verzi. ja zkousel z 1.2 na 1.1 a pocitac nenabehl :evil: vsechno ale bylo OK
Tak jsem teď dostal novýho soltečka, a je to zkurvysynskej 1.2 :evil: :evil: A serou mě ty dělitele na paměť taky. Teď mám FSB zatim 200 a paměť furt na 166. :evil:
kamos si ji kupoval tak pres 14 dni a uz ho tam taky mel tu 1.2 :-( kdyby to slo bezpecne podflashnout tak do toho uz davno jdu. ja mam zas pameti jen 133mhz ale casovani na [turbo] a jde to rychleji nez na 166. asi to risknu jeste jednou a zkusim tam dat 1.0 kdyz me 1.1 nesla.max me to bude stat zase 200 kc ale budu prudit ze tam chci 1.1 jinak se me nezbavi :smoke:Citace:
A kde to kdyžtak flashujou pomocí toho externího programátoru?
tak to névim me to delal "odbornik" z Mironetu pres druhou desku za chodu ;DCitace:
Tak jsem teď úspěšně ;D updatoval na D1.3L.
Jeste ze jsem nevedel ze muze byt problem pri zmene z 1.2 na 1.1 :-)), zkusil jsem to nez sem si precet tenhle thread a bez nejmensich problemu tam i zpet...
You lucky bastard ;DCitace:
Původně odeslal EmbreOnyx
Zavidim.
Ja jsem to bohuzel udelal naopak - flashnul na 1.2 aniz bych cet tuto diskusi a po precteni se mi uz zase moc dolu nechce.
Zajimalo by me, jak by se koukali soudruzi na reklamacnim na moji upravu chlazeni NorthBridge... :-) Tak to radsi zjistovat nebudu a flashovat budu pouze smerem nahoru. Stejne to ale nevidim s tim delicem prilis nadejne... :?
Jak jsi to vyresil s tim NB? Ja jsem mrskl externi cidlo na SB a ted zrovna to ma 45.7 stupnu coz je taky uz docela dost...
Jinak ten flash biosu musi byt naprosto bez problemu, nevidim realny duvod proc by to nemelo jet. Startovaci disketu jsem pouzil jeste z 98cek a flashoval jsem to z diskety na 1.2 a pak z hardu na 1.1.
ja to zkousel a neslo to a znovu se me do toho moc nechce :-( no uvidimCitace:
Původně odeslal EmbreOnyx
Ja uz si budu muset nechat D1.3LCitace:
1.1 neidentifikuje moje CPU. To bych neprezil. ;D
Potrebuju poradit. Mam na sve desce chladic na CPU od AC Super Slim TC a mam nainstalovanej HWmonitor. V nem se mi ale neukazuji otacky ventilatoru. To same je i v Biosu. Mam takove tuseni, ze by to mohlo byt tim, ze tento ventilator ma dost nizke otacky.
Tuseni je celkem spravne... Ale ze by neukazal otacky nikdy ???Citace:
Původně odeslal tartif
Nainstaluj Speedfan a poradne mu pritop treba primem nebo toastem, pak by se meli zjevit mrsky jedny. :wink:
Ok vyzkousim to. Good :idea:
kolik vam ukazuje celkem teplot Speedfan??? me 7 a s toho je jeden disk ale neni toho nejak moc?? :roll: ;D ;D ;D
Ne, je to naprosto sparvne - ja jich mam 9.Citace:
7 deska + 2 disky
Z tech 7 pouzivam 4 - ABS II, CPU, SPP, MCP.
tak to je dobry ale proc me jedna teplota ukazuje 1 stupen ;D a klesa takze me asi v case mrzne ??? ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Dawe
Bohuzel ne. ;DCitace:
Je to opet zcela normalni. Je to z cipu, kterej speedfan identifikuje jako cidlo. Vypni u nej zobrazovani a je to. :wink:
SL-75FRN2-RL revize je D1L jede na 400fsb??nebo nebrat tuto revizi??mate nejaky zkusenosti??
dik moc