jj.. teď je směrodatný 3dmark03 :mweheh: ..jenže to je pořád ještě pro 80% lidí slide-show :mweheh:Citace:
Původně odeslal Rabban
Zlatý Final Reality a Voodoo1 ;D
Printable View
jj.. teď je směrodatný 3dmark03 :mweheh: ..jenže to je pořád ještě pro 80% lidí slide-show :mweheh:Citace:
Původně odeslal Rabban
Zlatý Final Reality a Voodoo1 ;D
ted jsou smerodatny testy 2 a 3 z 3dMarku03...mother nature je mozna jako novej TR, ale jina DX9 hra na trhu neniCitace:
Původně odeslal LISP
Xabre 600 není žádný High-end,ale je to slušná karta do levnějších sestav.
Možná,že Soltek tu svojí kartu moc nevyladil a snad karty od jiných výrobců budou lepší,ale to nemám šanci testnout :?
Voodoo1 & Final reality - RULEZZ ;D ;D
X400 od Joytechu je nevyladěná ještě víc. Od výrobce podtaktovaná (223MHz) a na 250 dělá v nějakých počítačích neplechu. Ale to nic nezmění na tom, že ji mám rád :-)
Soltek se nedržen standardu a odflákli tam BIOS :evil: .Flashneš tam jiný a karta dělá na default 300/300 bugy :evil: :evil:
asi docela blbost srovnavat dx9 HW s "dx8" HW na testu pro DX6 nemyslis???Citace:
Původně odeslal Mican
Jinak si nemyslim,ze by X600 byla nejak silna karta.v pohledu cena/vykon asi jo,ale kdyz vezmu v uvahu absenci HW shaderu tak se mi jako lepsi koupe jevi Radeon 7500DDR.ale je to otazka vkusu.Co se tyce X2, tak by me docela zajimalo co ze SIS vyleze.Furt jen sliby a az ji zase se zpozdenim vypustej tak uz to bude pomalej kram a jeji konkurence schopnost bude zase slaba.Jinak SISu fandim,mam desku s 746FX od MSI.
Nazdar Katoo a Lisp
Proc si to myslite? Myslel jsem, ze pro DirectX 8.1 specifikaci je treba Pixel Shader 1.4 a Xabre ma jen 1.3 ???
K tomu BIOSu od Triplexe, mozna to tam uz nekde mate napsane, ale neni Triplex Xabre 600 vyse taktovany (proto ty artefakty) ???Citace:
Původně odeslal Katoo
Jasan, urcite je dx8.0 ;D Ale co se tyce her tak nic moc. Je to takova spis papirovka, navic ty drivery. Videl jsem ji ted u kamose a je VELKEJ rozdil ve hre BLOODRAYNE mezi Xabre a R8500LE. Moc moc. On totiz engine dost pouziva shadery a na tom xabru vypadaj i nejak jinak(barevny ochylky) :?: Ale nezkoumal jsem verze driveru apod.Citace:
Původně odeslal Mirek
řekl bych, že syrový výkon xabre je nadprůměrný ale jak dojde na DX8.1 tak je to slabota......a pod OpenGL je to také nějaké divné, některé hry uplně vpohodě SAM 1 i 2 RTW uplně vpoho na max ale třeba MOHAA má jen kolem 30FPS a na mé staré SAVAGE 2000 64 měl tak 45FPS což je opravdu divné....
Vykupitel:
Jo Xabre ma jetou kvalitu u Environment Bump Mapping (coz dnes tusim dela pixel shader), je to videt primo v testu v 3dmarku, je to cele ztmavle ...
MR.AK: Ty jo, ten Savage 2000 by byl krutej, urcite je to na stejne detaily? Co vim, tak treba KYRO nebo GF2 tam tak okolo tech 30 fps jedou na 1024x768x32 high detail. Ty detaily se tam daj dost nastavit a poladit.
MNo mne přišlo, že Savage 2000 (64Mb) byl optimalizován pro Quake 3 engine....hry likes Quake, RTW, MOHAA na tom běžely rychlejc jak na GF2 ale pod DX už to taková sláva nebyla (a asi to taky bylo proto, že pod OpenGL fungovalo TaL ale poD DX bylo vypnutý :?