No to je protoze v 3DMarku03 nvidia "cheatuje"(s timahle driverama),cet sem to na nejakym webu,proste da tam horsi kvalitu obrazu a tim ma vyssi score.....!!!
Printable View
No to je protoze v 3DMarku03 nvidia "cheatuje"(s timahle driverama),cet sem to na nejakym webu,proste da tam horsi kvalitu obrazu a tim ma vyssi score.....!!!
Jo jo to je pravda, Ati používa 24 bitové výpočti s desetinou čarkou zatímco Nvidia jen 16 bit :-( A to znamená že má večší výkon ale horší obraz :-( :? Kdyby Nvidia púžívala 24 bit tak jak ATI, bola by o dost pomalšia. Napríklad v Detonátoroch 43.00 je presnost počítaná v 32 bit a jaké sú vísledky tejto karty v Benchmarkoch? Koukejte sem :arrow: http://www6.tomshardware.com/graphic...800pro-23.htmlCitace:
Původně odeslal Dr.Xander
Presne tak..neni co dodat!!
Hmmm problem je v tom, ze ja jako normalni uzivatel rozdil nepoznam a kdyby to nebylo vsude napsano, tak to nepozna ani vetsina z vas. To sice NVidii neomlouva, ale osobne bych byl klidne pro to, aby to slo v driverech vypnout/zapnout. Druha vec je, ze se docela dost zvysil vykon i 3DMarku 2001 SE (ut2003 jsem nezkousel), takze prostor k optimalizacim (byt jen oblibenych aplikaci) jeste zustava - nebude to vsechno jen vec toho cheatovani.
panebože no tak to má 16 no - poznáš to?? asi těžko
zvlášt jestli máš nějakou manli nebo co když máš 250/200 to je nějaky LELE ne??
Hele v klidu,je to Saphire tak se mi nenavazej do karty!!! :evil:
jo v poho...
...každej se občas utne ;D
Citace:
Původně odeslal joXerus
Kazdej SI obcas utne ;D
Moc levne vjeci sou mi podezreleCitace:
Původně odeslal SPYKER
:lol:
to se ukáže až časem jak si bude stát...až budou novy ovladačeCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
fuj!
nekteří vyrobci davaj 4ns někteři 5 ale palit tam dává 6ns!!
koukněte na pctuning
A co by si chtel,je to Palit!!!!!! :-( :-(
mno ja o ni uvažoval ale když sem na radeon.borec přečetl že
fx5200(ultra) má 250/200 (325/325) tak sem se zdězil -ty paměti jsou tam o 250 dany vic!!
jestli to nebude o moc dražší tak bych šel do ultry...kolik asi bude stat nevite??
Někde jsem četl že 9100 už pomalu končí. Např. Sapphire přestává s výrobou úplně a bude se věnovat 9200. 8-)Citace:
Původně odeslal Rabban
Citace:
Původně odeslal Unz
AAAAA,uz je to tady sem si to myslel,ze uz by mela koncit...........
Návrat k původní myšlence:
POZOR NA VERZI FX5200 s 64MB DDR:
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=17412
TosaInu tvrdí, že modely od InnoVision jsou 128bitové obě verze, to zn. i s 64MB DDR. Takže to asi nebude pravidlo, ale jen občasný stav v obchodech. Tím hůře, protože prodejce o tom určitě nebude mít tušení a přistání šmejdu na Vašem stole je hodně pravděpodobné.
ajeje to uz tu jednou bylo :roll: stara "dobra" nvidie :oops:Citace:
Původně odeslal Aliencz
Citace:
Původně odeslal Killer[SH
ten rozdil mezi FX 64 a 128MB neni tak velkej jako r9100 64 a 128mb takže to zas tak hroznY NENí
:eek: a na to si prosim ta jak prisiel ? :eek: :roll:Citace:
Původně odeslal joXerus
sorry zapoměl jsem na jedno hodne dukležiti sluvko cenovej rozdílCitace:
Původně odeslal Marcelino
a taaaaak, :wink: :arrow: :idea: , to podstatne meni vyznam celej vety :wink: :idea:
Vsetky radeony 8500(le) 9100 9000(pro) su shity. Nic horsie ako 9500(pro) alebo 9700(pro) ani radsej nekupujte
Kazdy nechce vrazet do karty vic nez 8000 Kc :)Citace:
Původně odeslal eXcalibur