mplayer -ao help
hrej si ;D xmms myslim pouziva OSS, tak si zkus nastavit do mplayeru treba sdl, to mi slape bez problemu (ale pozor, video output na sdl mi nehorazne kurvi :arrow: )
Printable View
mplayer -ao help
hrej si ;D xmms myslim pouziva OSS, tak si zkus nastavit do mplayeru treba sdl, to mi slape bez problemu (ale pozor, video output na sdl mi nehorazne kurvi :arrow: )
hlavne si to niekde vsetko napis,ked bude reinstal...
Ze exisuje iconv, to vim, jenze bych pak musel predelavat hlavicky, musel bych nejak konvertovat text co je v DB, proste by to bylo vic prace. A hlavne by tam nede mohly vybehnout bugy, coz fakt nemusim. jediny co mam rozdelany je skoro hotovy, tak uz to nak doklepu..
Zvukovka : je to naprostej shit naka Yamaha zalozena na opl3sa2.. v sndconfigu dokonce byla uvedena jako jedna z moznosti, takze bezi, ale dela tohle, no..
Sakra, mel bych taky nekdy spat, to zas budu zitra rano ve skole k nepouziti.. zas... linuch :wink: To je horsi jak LSD :wink:Citace:
Původně odeslal ^Tomahawk^
jooo, linux to je dobra zavislost :arrow:
btw k tomu mplayeru... vzdycky je to rozsahla dokumentace,ze ? :lol: k mplayeru je obzvlaste vypecena :wink: :o :eek:
JJ, 3k radku MANa jsou docela vypeceny..Citace:
man? :roll: zapomen na man, /usr/(local/)sharee/doc/mplayer (nbo mozna prohodit mplayer a doc..) - tam je teprv troska dokumentace :-)Citace:
Původně odeslal KtK
Aha, thx, mrknu tam..
EDIT: hm, tak sem nasel akorat /usr/local/share/mlayer/
Takze hadam, ze se budu po dokumentaci mrknout po webu.. A mozna i po naky kuzi, bez ni mi stejne nebezi gui. i kdyz ne ze bych ho nak moc potreboval.. :wink:Kód:[ktk@kktnk ktk]$ cd /usr/local/share/mplayer
[ktk@kktnk mplayer]$ ls -la
celkem 16
drwxr-xr-x 4 root root 4096 dub 13 20:42 ./
drwxr-xr-x 5 root root 4096 dub 12 15:29 ../
drwxr-xr-x 2 root root 4096 dub 12 15:48 font/
drwxr-xr-x 2 root root 4096 dub 13 20:42 Skin/
[ktk@kktnk mplayer]$
Jeste jedna vec neprimo k initu: kdyz budes chtit neco vykonat po zalogovani usera, tak si staci v domacim adresari usera vytvorit soubor .profile a do nej jednodusse dat prikazy, ktere xces, aby se po zalogovani usera vykonaly.
jj to sem cetl. I tak diky za hint. :)Citace:
Původně odeslal pavel.jakubisko
u me /usr/doc/mplayer-0.90/
u tebe mozna jeste s local za /usr/ ;-)
sorrac, je v tom trosku zmatek ;D nektery programy si hazi dokumentaci do sve slozky v share
nic, holt se mrknu po webu, tam snad neco bude.. :wink:
ICQ nemas? ??? jestli ne tak si porid :-)
no naco myslis, ze jsem shanel klienta.. ;) -SIM pracuej skoro ok. (156075099). ale jestli chces se mnou neco resit po icq, tak kdyztak pozdejc, jsem tek we woknech, a jeste asi nakej cas budu..
SIM je fujky, pouzivej GnomeICU :wink:
to sem mel, ale kdyz jsem musel pokazdy sahat na mys, kdyz jsem chtel odeslat zpravu, nereklo to ani a, kdyz prisla.. SIM je lepsejsi.. Sice nechce pipat a zvonit, ale aspon mi da vedet OSD fontem..
a co treba licq co micq?
ja teda ICQ nepouzivam...nesnasim ho >:E ... lepsi je IRC :D
odesilani zpravy snad funguje zatim ve vsechn klientech co jsem zkousel jako CTRL+ENTER :idea:
Licq je hrozny smecko... tomu se neda skoro ani rikat Licq.. to uz bych mozna radsi centericq
gnomeicu ma skvelou vec - muze ti pri prichozi zprave zapipat na pc speaker... ale od te doby co mam novou desku, tak mi to nepipa vubec a neprisel sem na to cim to je... :?: (a CPUTemp Alarm funguje)
takze SIM rulezz :-)
a rekl bych ze zrovna v manualu k mplayeru je toho hodne
btw: vis ze klavesou / se zapina vyhledavani?
zmackens / pak napises co chces vyhledat, enter a na dalsi vysledky pomoci n
Heh, speaker sem uvazene z kompu vyrval.. ;D Uz mi to prilis hlasity pipani lezlo na nervy..
pipani sem taky vypnul, staci kdyz mi to tu vyskoci :o)
a navic tedka do gnomeicu dodelavam sexy smajliky tak to bude suprrrr :arrow: :lol:
Gnome ICU umi smajliky? Me to kdyz nekdo poslal smajla, tak to napsalo neco jako <<<ICQimage004>>> ?
tohle je jedna z mala veci, kterou sem tam dodelaval osobne ;D :wink: ano, umiCitace:
Původně odeslal KtK
R35P3CT 2U..Citace:
tohle bys zvladl za 5 minut :) vezmes tu syntaxu kterou posle windoze ICQ, hodis ji ke spravnymu smajlovi do emoticon-data souboru a je to :)Citace:
Původně odeslal KtK
a ten soubor vyzera takto:
angry.png >:( <##icqimage00>
jak jednoduche :)
Jo tak, ja myslel, ze sis do toho doprgal podporu, kterou to nemelo.. :wink: