Maju v Ageme alebo Libre este 1700+ B0 ???
Printable View
Maju v Ageme alebo Libre este 1700+ B0 ???
no,staci tam zavolat 02/63810049 a pytaj si technikov pokial mas zaujem aj o urcitu seriu :wink: :idea:Citace:
Původně odeslal b3nco
Tak sem presel opet k AMD, zatim tedy jsem celkem spokojen (klep, klep...). Dneska jsem koupil v CzechComputeru Athlona XP 1700+ DUT3C JIUHB SPBW. SPBW je nejaky divny, jeste sem to tady nikdy nevidel. Ale nastesti to teda jede. Ted sem upravil desku a jedu na 12 x 167Mhz = 2004Mhz, na defaultnim napeti, tak uvidim jak to bude slapat dal.
Dik za info :DCitace:
Původně odeslal mitchi
Teť jste mě vrazily brouka do hlavy a du do DLTC!!!
A koupim desku abit nf.koukal jsem a ani není drahá stojí asi 4000kč s dph
prodava se jeste i nekde na morave krome brna/ostravy tyhle serie???? ???
Já bys se Thunderbirdy moc nezabýval :)
Tak ja som uz celkom spokojny, len uz teraz budem spekulovat, zhanat nejake dobre chladenie aby bolo ticho nemam rad velky hluk ale zase ani ked je velmi ticho.
Hlavne nasertit :evil: na CHIEFTECA ;D ;D
Ma nekdo nejaky prehled o taktovatelnosti serii 1700+ rev. B0 ???
Popr. ktere jsou momentalne k dispozici :o
Dikec ;D
Ve čtvrtek sem dostal novej komp a ještě musim zlepšit chlazení v bedně, ale zkoušel jsem z něj vymáčknout max, ale nevím jaká je hranice Vcore u 1700+ DLT3C?? Na 1,75 V jsem z něj dostal 2470MHz.
Cez 2.5G sa dostanes, ale musis mat dobre chladenie a este mu pridat napatie.
Nevite kde sehnat nejlepe v Plzni 1700+ DLT3C JIUHB ? Potrebuju to jeste s chladicem a aby to vyslo tak do 2500. Musim prodat to stary Palomino 2000+. Za kolik by tak slo
? Je to box i s chladicem. 2 mesice stary.
zdarek, poradte mi borci jakej procesor by mě nejlíp slušel??? 2100+ nebo 2200+ a jak poznam THB A0 od THB B0? Má na sobě něco napsáno? Jaký procesor je váš favorit??? Dik J*
Nejlepsi pomer cena/vykon ma 1700+, nejlepe DLT3C. Pak mozna 2100+, ale to uz je zbytecny vyhazovani penez, podle me.Citace:
Původně odeslal Dvorakjiri
Mimochodem díky moc za radu. Nejdřív jsem přemýšlel nad 2100+ ale možná, že 2500+ Barton by mohla být dobrá volba...Zajímalo by mě, jestli je lepší boxovaná verze (kvůli hluku a hřání) nebo bez. Cena je totiž skoro stejná MONIMA s box 3 880,- S DPH a bez 3 621,- s DPH dále by mě zajímalo, co má Barton za jádro "JIUHB", "AIUHB", nebo "AGOIA"? A snad poslední otázka kde (myslím tím obchod) je to podle tebe nejlepší kupovat...
Předem moc děkuji za odpovědi...
DDííííKKKK J*
ani jedno z nich :-) prvni 2 sou thoroughbredy(0,13uc) a ten dalsi je palomino(0,18uc) barton je 0,13uc a 512kb L2 cacheCitace:
Původně odeslal Dvorakjiri
Zdarec!
Musim tady projevit diky JAFIDOVI, kterej byl hodnej a zodpovedel moje otazky ohledne Athlona XP 1700+.
Diky nemu sem asi tak pred mesicem koupil v CC 1700+ DLT3C JUIHB, bez zvysovani napeti mi jede na 2600+ (166*12,5=2075MHz), po zatezi (jedi Knecht) 48°C...
Nejsem zadnej velkej taktovac, overclocker, delam hlavne AutoCAD, nepotrebuju prutok pameti o nejaky to MBps vyšší, za cenu nejaky radikalni upravy, takže je mi jasný, že tady na týpky (třeba Jafido :-) ) s VDD modem nemam..
Sem jenom student, kterej pocitac pouziva na veci do skoly, video a vobcas nejakou hru. Fakt nemam prachy na lepsi HW, a fakt si nedokazu predstavit, ze bych do PC investoval jeste vic casu a penez nez doted.
můžu do DLT3C pustit 1,825 V když na 1,8V neni na 2400MHz stabilní?
Muzes to aspon zkusit - pokud mas dobry chlazeni tak to vydrzi:)))
No ABSII mi ukazuje 64°C na těch 2400MHz ve woknech, ale v SOltek HW monitoru mi Vcore skáče mezi 1,76 a 1,92 V. A ve hrách to takhle vytuhne. Tak právě se chci zeptat jestli tomu můžu teda ještě přikotlit.
Tak prosim. Můžu do něj pustit 1,825V?
no pustit to do nej nejspis muzes ale uz nekolikrat jsem tady na foru cetl,ze neni zrovna nejidealnejsi poustet vic jak 1.8VCitace:
Původně odeslal Dj Google
Tak to je v řiti. To už by mohl odejít i když mám dobrý chlazení?
V pohode, vic nez 1.8V se nema poustet dlouhodobě - by fakt moh vodejit, ale takhle to do nej pustit muzes. Ale bacha na teplotu - ve windech mej pustenej program co to hlida - jestli se dostanes na 75C tak šlus a vrat to zpět.
Jo a taky bacha na desku - ta by mohla vodejit spis nez proc - mel sem uz dve a vobe sou v riti