Re: Taktování procesoru Q6600???
tak na 3.2 to stabilni mam.....nikde jsem nepsal ze na 3.2 to neni stabilni :)
Citace:
Původně odeslal
cupa955
tak na 3.2 to stabilni mam.....nikde jsem nepsal ze na 3.2 to neni stabilni :)
jen pro uplnost, cim jsi testoval stabilitu?
jak dlouho a overil sis, ze testy bezi na vsech jadrech?
nikde jsem to nenasel
takze prime 95 , 100 % vykon procesoru 10 hodin to bezelo ..a kdyz jsem prisel bylo to zive...tedka nevim jestli vadi ze ty jadra byly kazde jine o kousek pozadu....jinak vse stabilni..
Vubec nicemu to nevadi,je to zcela normalni dej...
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
Vubec nicemu to nevadi,je to zcela normalni dej...
ok dikes..prosimte jake napeti mas na procesoru ? ja jsem zkousel 3.4 ael proste nedostanu se na to nevim cim to je.poradis ? kolik bodu jsi vytahl v 3d mark 2006 mohu li se zeptat ?
Citace:
Původně odeslal
cupa955
takze prime 95 , 100 % vykon procesoru 10 hodin to bezelo ..a kdyz jsem prisel bylo to zive...tedka nevim jestli vadi ze ty jadra byly kazde jine o kousek pozadu....jinak vse stabilni..
tak vsechny okynka byli zeleny, to je dobre
jaky test v prime jsi vybral?
pokud chces jit vys, tak jenom pridej na napeti a testuj dal
i kdyz nevim jak ten EC jeste vydrzi s dechem, nejde o moc kvalitni zdroj, na taktovani uplne nevhodny
Ja mu cpu cca 1,54V, ale real je okolo 1,5V a v zatezi klesa voltaz az k 1,46V.
V 3D Marku 06, jestli si dobre pamatuju, jsem udelal cca 14400 bodu (CPU mel asi 5500-5800?? Uz si nepamatuju presne-musel bych znovu otestovat pro presny vysledek).
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
Ja mu cpu cca 1,54V, ale real je okolo 1,5V a v zatezi klesa voltaz az k 1,46V.
V 3D Marku 06, jestli si dobre pamatuju, jsem udelal cca 14400 bodu (CPU mel asi 5500-5800?? Uz si nepamatuju presne-musel bych znovu otestovat pro presny vysledek).
jeste mam problem. teplota zakladni desky by la vzdy 33 a najednou se dostanu az na 39 kdyz nic nedelam pc je v klidu kompletne se teplota v pc zvedla o 5-7 stupnu...nevite cim to muze byt ? disky jsou furt stejne jen procesor ,GPU, a MB topi vice. pri zatizeni jde deksa az na 46 pri dlouhodobem pujde asi vic..Prosim jeste jestli by jsi mi mohl napsat podrobnejsi info jak mas nastaveni bios kdyz ji ten q bezi na 3.4 Ghz..dikes moc....ja to na 3.4 nedostanu ....nevim proc ze by to deska nedala ..nevim ...dik
Citace:
Původně odeslal
cupa955
jeste mam problem. teplota zakladni desky by la vzdy 33 a najednou se dostanu az na 39 kdyz nic nedelam pc je v klidu kompletne se teplota v pc zvedla o 5-7 stupnu...nevite cim to muze byt ? disky jsou furt stejne jen procesor ,GPU, a MB topi vice. pri zatizeni jde deksa az na 46 pri dlouhodobem pujde asi vic..Prosim jeste jestli by jsi mi mohl napsat podrobnejsi info jak mas nastaveni bios kdyz ji ten q bezi na 3.4 Ghz..dikes moc....ja to na 3.4 nedostanu ....nevim proc ze by to deska nedala ..nevim ...dik
je to tim, ze quad topi vic, mas vetsi teplotu ve skrini
neda to z toho duvodu, ze to je shit, pak mas spatnej zdroj a ten CPU potrebuje stabilne dodavany napeti
kdyz je shit zdroj, tak si tam pousti jak ho napadne a napeti strasne kolisa, pak CPU haze chyby
ty fakt nemas sestavu na dosazeni velmi dobryho OC
uz tak to mas myslim dobry
kolik mas voltu na +12V vetvi?
jinak ja jsem mel na E8200 500FSB
s Q9300 nedam ani 460FSB at delam co delam
Citace:
Původně odeslal
MISKOBOSS
je to tim, ze quad topi vic, mas vetsi teplotu ve skrini
neda to z toho duvodu, ze to je shit, pak mas spatnej zdroj a ten CPU potrebuje stabilne dodavany napeti
kdyz je shit zdroj, tak si tam pousti jak ho napadne a napeti strasne kolisa, pak CPU haze chyby
ty fakt nemas sestavu na dosazeni velmi dobryho OC
uz tak to mas myslim dobry
kolik mas voltu na +12V vetvi?
jinak ja jsem mel na E8200 500FSB
s Q9300 nedam ani 460FSB at delam co delam
Na vetvi mam 11.70 , no zdroj budu kupovat new....ja vim ze tenhle je shit :)...myslim ze se zdrojem bych tech 3.4 Ghz dal...kazdopadne dikes...no stou teplotou mel sjem to pretaktovane a ta deska mela 33 takze tim ze quad moc topi tim to nenei protoze uz to bylo pretaktovane.