Recenze na TFT central na HP LP2475, nicméně dole je tabulka s inputlag a je tam i ten DELL.
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/...75w.htm#gaming
Printable View
Recenze na TFT central na HP LP2475, nicméně dole je tabulka s inputlag a je tam i ten DELL.
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/...75w.htm#gaming
to je ovsem pro revizi A00 ;) ... A01 je na tom podstatne lepe, cca 30-35ms
EDIT: http://aphnetworks.com/reports/input...u_dell_2408wfp
"Office work? Perfect. Gaming? Input lag is not really a problem at all, and I believe it's safe to say 99% of all users won't notice it either."
Dekuji za odpovedi. Mam ho objednany a celkem (celkem dost) hraju, tak jsem na to zvedav. :)
Pro vsechny!! Neprepinejte v nastaveni z 59Hz na 60Hz, nebo se dockate nemileho prekvapeni, ze po restartu se displej prepne do "power saving modu" a dostat se z nej mi trvalo cca hodinu prepinani mezi puvodnim displejem a zpet, instalovanim/odinstalovavanim driveru, nez jsem si vzpomnel, ze jsem to odpoledne prepnul.
Nakonec jsem zjistil, ze to nebylo tim, ale ze se mi monitor nejak divne detekuje na dvi1 resp. ho grafika pod Vistama obcas zniceho nic nenadetekuje - musim pripojit stary panel a zpet aby neco naskocilo. V DVI2 zatim vypada ze jede bez problemu.
Profil mam taktez sRGB - barvy jsou sice "vyblite" ale velice prijemne na koukani.
input lag opravdu nepozoruju, s monitorem sem spokojeny...
Monitor je super, akorát mám trošku dost přesvícenou levou asi tak pětinu obrazovky :-/ zajímavé je, že to jde vidět jen na některých barevných pozadích (třeba na černé zrovna ne, což mě docela překvapilo).
Input lag tam je celkem znatelny. Ve windows i ve hrach. Da se na to zvyknout, ale pro "skilled" hrace nedoporucuji.
Co se ostatnich parametru tyka, je hodne fajn.
Na inputlag je "nachylnych" malo lidi. Nekdo ho vidi, nekdo ne. Take zalezi, z jakeho displeje jsi prechazel. Me pri hrani prijde, jako bych hral v "medu" nebo se klouzal na lede. :)
Co se tyce nastaveni, mozna by mohl nejaky dobrodinec postnout nastaveni se sondou.
Ja pouzivam mod sRGB, brightness 16, contrast 44, color setting graphics...
Ja pouzivam Custom - Brightnes 8, Contrast 50, Red 96, Green 92, Blue 100 ... dalsi doporucene je Brightnes 20, Contrast 50, Red 92, Green 90, Blue 98. Oboje jsem nasel v nejakych recenzich.
Měl bych tři amatérské otázky?
Jak (rychle) na svých grafikách (jakých ??) vám běží hry v natívním rozlišení a v jakém rozlišení na něm teda hrajete ? A jak vypadá obraz v nižším rozlišení (1680x1050 třeba). Díky, s LCD zatím nemám zkušenosti.
Hraju na Ati 4850 v 1920x1200. Single player hry utahne na nejvetsi detaily plynule, multiplayer (Team Fortress2, Dystopia, CS:S), kde potrebuji kolem 100fps hraju take 1920x1200 se snizenymi detaily.
Jak vypada obraz v ne-nativnim rozliseni nevim, nepouzivam.
Hraju na fullHD panelu taky a jedu v 90% na nenativnim rozliseni, vzdy ale wide. FarCry2, Grid vypada i tak velice dobre (v behu/za jizdy rozdily nehledam). Jasne ze kdyz se budu chtit kochat, tak rozdil videt bude.
Si nastav v menu monitora, nech to zachovava pomer stran a budes to mat 1:1 neroztiahnute...
Inak ja obcasne hravam s 4670 v 1280x800 ... nie je to uplne super, ale pozerat sa na to da... U hier mi nejde o per pixel detaily, aj tak pri akcii nemam cas hladat rozdiely medzi pixlami...
Už jsem tu zmiňoval jediný problém se svojím DELLem, kterým je podsvícení - respektive přesvícení - na pravé straně.
Chci se zeptat, zda-li:
1) nemáte někdo s tímto LCD podobný problém,
2) je možno díky této "vlastnosti" LCD reklamovat.
Napis, na jakem pozadi je to nejznatelnejsi, nebo hod vzorek do kapatka.
Ja nic takoveho nepozoruji.
hmm, nic takoveho nepozoruji, myslel sem hodit sem par pixelu v te barve, abych ho v grafickem programu sejmul a vyplnil s nim plochu.
Mozna lepe vyfotit, a treba zvyraznit, at clovek vi co a kde presne ma hledat.
Takto opravdu nic takoveho neregistruji.