Re: NVIDIA GeForce 8800GS
Na dodávaná media jsem se ani nedíval, kouknu :)
BTW. když jsme u toho chlazení - Accelero pořád nemají skladem, zkusím dát na ten stock větráček regulátor a trochu ho utlumit. Případně mě ještě napadlo (jak už psal Krimi) místo toho stocku dát na pasiv 80ku tak na 5V, ale nevím, jestli by to nebylo málo.
Konečně dlouho očekávaný RivaTuner 2.07
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Hmm, ale regulace téhle karty pořád nikde... :(
Nejsem teď doma, takže pořád nejde taktovat?
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Nejsem teď doma, takže pořád nejde taktovat?
Taktovat šla už po úpravě .cfg ve 2.06 - nemá tam ale čidlo teploty a regulaci otáček ventilátoru... :(
Jo takhle.
No abych pravdu řekl, tak mám obecně z této grafiky rozporuplné pocity. Zvažuji jí vrátit a poohlédnout se po něčem jiném.
Ještě uvidím, zítra se vracím dom, tak budu testovat a ladit.
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Jo takhle.
No abych pravdu řekl, tak mám obecně z této grafiky rozporuplné pocity. Zvažuji jí vrátit a poohlédnout se po něčem jiném.
Ještě uvidím, zítra se vracím dom, tak budu testovat a ladit.
Tak karta to za ty prachy rozhodně špatná není ani s příplatkem za S1 - mrkni, co z ní poladěním dostal krimi 2000.
Mně prostě jen vadí, že k ní Gainward uvádí prokazatelné nesmysly a zavádějící specifikace...
No ještě si s tím zkusím tento týden hodně pohrát - zítra si jdu do CZC pro regulátor na větráček a pak zkusím OC.
Hlavně mi ale jde o můj problém s FSB 400 a vyšším, kdy mi ve Vista 64 zlobí zvuk (zjistil jsem, že i grafika), tak se bojím, zda to není i grafikou.
Samozřejmě, že to může být i čímkoliv jiným. Zkusím ještě čistou instalaci OS, případně i 32bit verzi.
Doufám, že to bude jen SW záležitost.
Karta je za ty penize opravdu super, jelikoz mam rozliseni LCD 1280x1024, tak jsem volil 8800GS. V tomhle rozliseni je lepsi nez 9600GT.
Monitorovani teplot mi trosku vadi, ale zase na druhou stranu, kdyz si vzpomenu na karty s monitoringem, tak jsem to zase tak moc nesledoval. Na Accelero S1 mi fouka fan a heatpipe jsou sotva vlazny, takze o prehrivani strach nemam.
Dostal jsem se na takty GPU - 730 MHz, Shaders - 1851 MHz a Memory 2000 MHz.
Mam velky cukani koupit mobo Asus Striker Extreme a dat ji kamaradku. ;)
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
No ještě si s tím zkusím tento týden hodně pohrát - zítra si jdu do CZC pro regulátor na větráček a pak zkusím OC.
Hlavně mi ale jde o můj
problém s FSB 400 a vyšším, kdy mi ve Vista 64 zlobí zvuk (zjistil jsem, že i grafika), tak se bojím, zda to není i grafikou.
Samozřejmě, že to může být i čímkoliv jiným. Zkusím ještě čistou instalaci OS, případně i 32bit verzi.
Doufám, že to bude jen SW záležitost.
Tak co, kolik jsi z ní nakonec dostal? Té mojí se už moc přes "defaultních" 700 MHz na jádře nechce...
Včera jsem nainstaloval Accelero + 92 větrák na 5V, bohužel jsem se k taktování ještě nedostal.
Existuje nějaké program, který to sám otestuje a zjistí artefakty? Kdysi jsem něco takového myslím měl.
"Defaultních" 700 na jádře? Já mám 575 :-o
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Včera jsem nainstaloval Accelero + 92 větrák na 5V, bohužel jsem se k taktování ještě nedostal.
Existuje nějaké program, který to sám otestuje a zjistí artefakty? Kdysi jsem něco takového myslím měl.
"Defaultních" 700 na jádře? Já mám 575 :-o
Uff, moje chyba, dělám dvě věci naráz... :oops:
Těch 700 mám defaultních na 8800GT - tady jsem zatím přes 600 MHz nešel...
Mám s touto kartou problém s TV-Outem. Připojuji na ní přes redukci S-VIDEO -> CINCH kabel a ten vede do TV.
Na notebooku mi to krásně funguje (GF8400M GS), ale když tento kabel připijím k 8800GS v PC, tak to prostě TV nedetekuje. Ovladače jsou stejné, vůbec nevím kde dělám chybu.
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Mám s touto kartou problém s TV-Outem. Připojuji na ní přes redukci S-VIDEO -> CINCH kabel a ten vede do TV.
Na notebooku mi to krásně funguje (GF8400M GS), ale když tento kabel připijím k 8800GS v PC, tak to prostě TV nedetekuje. Ovladače jsou stejné, vůbec nevím kde dělám chybu.
Ovladače stejné, ale karta jiná....ovladač se s každou kartou bude chovat jinak, zkusil by jiný.