2 Octopuss: No ja mam ten isty pripad na 2400 v pohode na def. a ked ho dam vyssie tak aspon tych 1,7V
Inac ci je to dobre alebo zle je to samozrjeme dobre ale mohlo by byt aj lepsie kde kupis 2400+ za nejakych 2800SK ci kolko stoji 1700+ ;D
Printable View
2 Octopuss: No ja mam ten isty pripad na 2400 v pohode na def. a ked ho dam vyssie tak aspon tych 1,7V
Inac ci je to dobre alebo zle je to samozrjeme dobre ale mohlo by byt aj lepsie kde kupis 2400+ za nejakych 2800SK ci kolko stoji 1700+ ;D
No ja uz uvazoval ze bych to prodal a koupil nejakej AIUHB, ale otazka je, jestli bych ten vykon k necemu pouzil. Donedavna jsem mel Duron 750 a taky jsem s tim vyzil. Zadny posahany novy hry nehraju... Asi zustanu u tohohle drobecka a budu spokojenej :)
To je samozřejmý že ten výkon použijěš a využijěš- a ne jen na gamesách -oni všechny operace jsou daleko rychlejí i jaká koli instalace a načítání co ti na té mrtvé 700 (sorry) trvá minutu je na tomto v mžiku--a o tom to je - :lol:Citace:
Původně odeslal Octopuss
No to hej ale on uvazuje ze si kupi neviem ci sa to este da zohnat AIUHB a to je oproti tomu co ma skoro ziadny rozdiel, tak nepatrny ak sa mu to podary viac clocknut.
Fred: Nele pokud neparis hry tak rozdil mezi tim duronem a athlonem skoro zadnej neni. nerikam ze to neni rychlejsi, ale zadnej zazrak. jiste, mam to sviznejsi, ale to je deskou a pameti :)
To jo bez taktu -to opravdu moc nezvedne -ja jsem updatoval -měl jsem intel celerona 1.2G Tualatin takt na 1.4 - a vše jsem překopal od píky a přešel na Athlona- Vyskoušel 2000+ , a 2200+ --a opravdu jedinečná serie XP 1700+ DLT3C JIUHB mě potěšila - ted jedu stabilně na 3000+-2400Mhz a proti tomu celeronu je to opravdu 200% skok
Mno v podpise mas 2300mhz :wink: Tak sa rozhodni ;DCitace:
Původně odeslal Fred
heheh to je jasný -jsme přeci na overlockingu -tak ladíme a ladíme ne-aspon já taktuju a skouším každý den - a pokouším se dostat na maximální hodnoty -až dám vodníka tak zase půjdu dál -Přeci kuli tomu nebudu pořád přepisovat PROFIL že ---:))Citace:
Původně odeslal Semik
po zakoupení XP 1700+ jsem po 3 dnech zůstal na 2300Mhz a ted jsem už na 2400Mz - jinak můžu zaslat - shoty -ale myslím že to není nějaká rekordní vejška :)) v 3Dmarku už jsem taky na 13 700 a nepřepisuju PROFIL OK
než jsem ale mohl jít výše musel jsem dát do boku casse plexi ještě s dvěma ventilátory a tím v pohodě dostat teplotu o 10 stupnů dolu a tak mohl dále taktit - stačí toto vysvětlení ??
Hmm, mne nejak ten soft nevypisal z akeho modelu mam downgrade. Alebo som iba taky slepy ???
tak zkus ten druhy....
To iste, stale mi nic v poslednom policku nevypisal. :|Citace:
Původně odeslal Chocen
2usuall: ...riesilo sa to tu minuly tyzden, ze ten udajny downgrad vlastne asi vobec neni downgrad a nikto nechce vyzerat jak debil tak to odstranili z toho skriptu :wink:
Aha, takto to dopadne ked si neprecitam cely thread. Ked som videl, ze je tu zopar veci co ma nezaujimaju tak som sa na zvysok threadu vyprdol. Co uz. Thx. :wink:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
...porusil si zakladne pravidlo :arrow: "CITAT A NAVYSE PRAVIDELNE" ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal usuall
Aj majster sa sem/tam utne :-)Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Taky sem se tesil co ze to mam za CPU,ale jak sem tak koukal tak to fachalo jen s 1700+.Ja mam 2000+ Palomino a jen mi to vypsalo zakladni udaje.Je hrozne moc divny ze by kazda 1700+ byla sesazena 2800+! ;D
nie vyskutuju sa aj 2500+, 2600+, 2700+, 2800+Citace:
Původně odeslal Xfantasy
mne to napriklad napsalo 2700+ ....
taky psalo 2800+Citace:
Původně odeslal Xfantasy
No a napsalo to snad nekomu na 1700+ ze je to jen ;D 1700+?Asy ne :!: .A to o necem svedci snad ne??Nove jadro je jiste super,ale asy vsechny nebudou degradovany 2500-2800+ :D !Nemyslite si ze je to nesmysl?Ikdyz vam nechci brat iluze..... ;D
no, mi je to jedno. jede mi to primestable na 2500+ a to mi bohatě stačí - za ty asi 2000kč je to super , ne ??
ono je to tym ze AMD uz ani nevie vyrabat take kusky ktore by bezali len tak do 2000mhz, uz sa daju vyrobit len lepsie, tak co s nimy ma robit? Oznacit vsetky ako 2800+ ?
Ved to je len dobre pre nas bedaj by vacsina procakov bola aspon deg z 2800+ ale ze by aj na tych 2800 isla. to by bolo uz vazne super intel by sa mohol ist past. ;D ;D
Aj ten moj kusok vyzera byt z povodnej 2800+. nevypisal mi to program ale zistil som to podla cisel na prociku.Ale ked som ho hodil ako 2200+, t.j. zo 133 som dal 166 fsb tak mi to akosi blblo. Akokeby nechcel niekedy bootovat. ked sa rozbehol ,bolo to v pohode, ale niekedy sa mu nechcelo, obrazovka bol cierna. Skusim este tu fsb dat vyssie asi 169, vraj ta 166 moze sposobovat problemy, to som tu niekde cital, a potom uz ostane len ten multi. No ved cas ukaze ....
ty problémy ti taky může dělat deska , paměť nebo něco jiného....ale na procik bych to neviděl - ten by měl na tomhle nastaveni jet jak vino....Citace:
Původně odeslal pepo007