Noo pamete na 533 :eek: Teram mam 480 a pohoda ale v blbom Power Stripe uz viac ako 495 nastavit nemozem :evil:PLZ Ma prosim niekto ten nVidia tuner alebo take daco??? Surne by sa mi to zislo. Ak ano prosim poslite ho na reno@post.sk
Printable View
Noo pamete na 533 :eek: Teram mam 480 a pohoda ale v blbom Power Stripe uz viac ako 495 nastavit nemozem :evil:PLZ Ma prosim niekto ten nVidia tuner alebo take daco??? Surne by sa mi to zislo. Ak ano prosim poslite ho na reno@post.sk
Hmm za 2000 :eek: Myslim ze prejdem z Intelu na AMD ;D Predsa len tie P4 su prehnane drahe :-( A na hry a tak mi Athlon posluzit vynikajuco ;D
Nic som nepovedal, v Power Stripe mam az 533 moznost a viac Ja lol ;D T
NO konecne moudra rec od tebe prejit z Intel na AMD ;D ;D ze by :idea: osviceni ;D ;D
No a s tim INNO budes mit asi stesti a budes mit 4 n.s. pameti jinak by to snad ani nebylo mozne ;D jinak ja pouzivam GF tweak utilities a detonatory a refrestool ;D
Jo a ten power Strip bych ti moc nedoporucoval protoze dela problemy ve hrach ,hlavne stinovani :evil:
To ja.viper:
No jo AMD neni az taka kvalita ale no co uz, :!: vykon ma, cena je dobra tak preco ne? :-) Ozaj teraz mam kartu pretocenu z 175/400 na 220/500 a slape jak drak. No problemo. Ozaj mozes mi nejake tie softiky poslat alebo aspon napisat strnaku na download? ???
vsak ja ti verim ;D asi mas stesti ze mas prave 4 ns pameti :roll: jinak bys to tak moc hodit nemohl s 5 ns. :wink:
No poslat ti ho bohuzel nemuzu protoze ho mam doma na kompu a ted jsem ve skole a doma bohuzel net namam :evil:
No ale jinak se ten program jmenuje ReForce tak si nech vyhledat v googlu ;D a ten power strip radeji zahod
PS: A muzes mi prosimte rict jak to myslis s tou kvalitou u toho AMD ?????? nejak nevim na co narazis ??? :wink: AMD temer ve vsem prekona Intel ;D ;D ;D
To ja.viper:
Noo AMD neni zle :!: to nehovorim ale take teplotne problemy, tie preslavili AMD :wink: Inak cena vs vykon u AMD je neprekonatelna :wink:
No jenomze kouzlo je v tom ze ty nove XP TB uz hrejou malo vpodstate stejne jako intel cca od 30-50 °C vzhledem k OC a to je vcelku vpohode ,staci ktomu i obzcejny vzduchovz cooler ;D ;D
Jak se to rika ???? Za malo penez hodne skvele muziky !!!!!!!!! :arrow: ;D 8-) :wink: :lol: :roll:
Hmm :-) To ano :!: Myslim ze som uz dost presvedceny o prejdeni na AMD , ale originalne som xel Pentium 4 :wink: Ale no money :evil: :arrow: Asi si kupim ten XP TB cca 2000+ to by malo stacit :idea:
Je zbytecne kupovat Xp 2000+ protoze je zbytecne drahsi nez 1700+ a nejde ani tak dobre taktovat ,takze kdyz koupis dobrou revizi toho Xp 1700+ tak se dostanes vys (cca na 2600+ podle desky apod.) nez s tou 2000+ ;D ;D ;D
Umm mam otazku :?: Som zaciatocnik a neviem jak sa do textu moze vlozit obrazok ??? ??? Xem vlozit obrazok mojej bedne(velky) cca 125*150 pixelov nevie niekto jak to tam mam dostat ???
no a co takhle pomoci img kdyz vytvaris odpoved ,je to html stranka :wink:
No. to ja.viper:
Hm pocuvaj ty pozivas na taktovanie GF tweak?? Kde si ho mozem stiahnut ??? Internet mam asi tak 2 tyzdne ;D
No na ten druhy tread jsem ti hodil odkaz na ten riva tuner :wink:
a tady http://www.3dnews.ru/download/tweak/video/ toho je vice
napr ten GF tweak utiliti a dobry je taky RefresReforce (natvrdo ti nastavi obnovovaci frkvenci na vsechny rozliseni :wink: )
No a zkus pouzivat vyhledavace ja pouzivam google.com ;D
Dik. Inac som testol tu moju grafiku na vykonnejsom procaku konkretne na p4 2,53 a hodila defaultne nepretaktovana 8400 MArkov ;D 8-) To je myslim ze dost ne ??? Pretaktovana z 175/400 na 220/500 10000 bodov :idea: Super ze? :wink:
Tak to je pekne ;D ta moje hodila na default (200/450) a cpu XP 1875(cca 2100+) hodila nejakych 8300 b a po taktovani na 250/550 nejakych 9180 b . mam smulu ze ta moje deska ma delicku jen 1/4 takze bych nemel jit na fsb vyssi jak 150 :evil: :evil: :evil:
:-) Hm to mas slusne skoore. Ale ty mas rychlejsie jadro a kvalitnejsie pamete :? ;D Skus ju taktnut vyssie :-o
No zkousel jsem i 260-560 ale to uz zas tak velke rozdily nebyly holt me brzdi CPU resp.deska :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Skor ta brzdi doska. :? CPU mas dobre silne ;D narozdiel odo mna :roll:
No prave brzdi me cpu a to brzi ta deska tak jsem to prave myslel to Xp by slo klidne i na 2600+ ale s moji deskou se na to nedostanu ,mozna az koupoim novou desku ,silne uvazuju o Solteku kt 400 ??? ale to tak nejdriv v lete :?