Pridej vic FSB,me to pri 166Mhz dela taky problemy.
Printable View
Pridej vic FSB,me to pri 166Mhz dela taky problemy.
to akoze mu mam natvrdo dat napr.170 a hotovo ?? a co pamate ?? mam tiez 512 MB 333 MHz. nebude to blbnut ?? nezblbne mi z toho comp?na default slape vsjo o.k.. aj ked som mal tych 166 zdalo sa ze poho ale potom problemy .... hlavne so startom PC .....
mozem v biose nastavit niekde aj fsb ramiek ? lebo jedine co som nasiel boli moznosti " auto, 266, 333, 400. dikes
Citace:
Původně odeslal pepo007
Ja jsem nedavno kupoval novy proc. a rovnou jsem ho nahodil na 10*180.Na pametech zalezi hodne.Ja mam Kingston(s orig, cipy Kingston) a prikupoval jsem zase 512 ale s cipy Samsung,ktera proste nestihala.Tak jsem ji musel vratit.Kdyz zvedas FSB tak se ti taky zvysuje rychlost PCI,AGP.Ja mam jenom PCI zvukovku,ktery to nevadi a grafice taky ne.Ramky nejdou nastavit zvlast.Proste je treba zkouset,pridavat pomalu Vcore,testovat stabilitu v zatezi,Prime 95 atd.
a nemal si problem s doskou, t.j. s bootovanim ?? lebo som pisal ze niekedy bootuje ale obraz cierny, teda pri tej fsb 166, a niekedy bootoval v pohode. dnes to teda skusim. tych 170 a uvidim, dufam ze nepojde dym z kasne ...
Ako by som mohol nastavit pamate co najlepsie ?das nejake tipy. Mam jeden 512 MB modul 333 ale znacku neviem. az zajtra by som ju mohol zistit. dikes.
Jo s bootovanim jsme mel problem.Proste cerny obraz.Ani post.Ale najednou me to uz nedela,nevim proc.Asi nejaky bug v desceCitace:
Původně odeslal pepo007
:-o S RAMkami musis zkouset co snesou.Zvysit casovani.Me jdou na 2 2 2 6,misto 2,5 3 3 7.