Za 2200,- je slusny pokud bude testlej.... ;D :wink:Citace:
Původně odeslal drake
Printable View
Za 2200,- je slusny pokud bude testlej.... ;D :wink:Citace:
Původně odeslal drake
No Milasi, JIUHB by mnel bejt B0.
Ja si ted jdu obednat na zitrek jeden kousek 1700+, tak uvidim co mne zitra dorazi a dam vam vedet. Doufam ze to pujde aspon trochu taktovat :-) Jeste vybrat chladic :-) Uvazoval sem zda neni lepci 1800+ ale vidim ze za tu chvili co sem byl ted trochu mimo, se tu toho moc nezmenilo :-) AMD RULEZZZZ :-)
PS : neda sa nejaky ten kusok poslat aj na SVK ???Citace:
Původně odeslal Milas
No ale konecne rozpoznavanie spociva v tome ze na ake pismeno konci seria !! (aspon myslim) Takze ak je to JIUHB Tak by to mala byt B0 a napr. JIUHA bude A0 !! Ked sa mylim tak ma opravte !!
Ten článek co máš na mysli byl aktuální dříve protože se 1,5V B0 nedělaliCitace:
Původně odeslal Milas
jinak steping neurčuje ta část popisku DLT3C ta udává pouze L na jakém napětí a T jaká max teplota
STEPPING určuje poslední písmeno v sérii tzn JIUHB tak B jako B0
PS Gabo mněl by jsi ten článek o rozeznání a od b aktualizovat
O testování jsem nic neřekl to bych se z toho zbláznil ty první tři kusy jsem testnul proto že to tak dělám vždy když se objeví nějaká nová série podle jednoho kusu se nedá poznat jak je dobráCitace:
Původně odeslal -=Ondra=-
Hmm muzu mit AXDA1700DUT3C JIUHB 0309SPMW tak nevim jestli to vubec zkouset :(((
Hmmm, a ja som si myslel ze s tymito 2100+ AIUHB sa trhaju rekordy,
;D
ale spokojnost na mojej strane s 2800+ uplna, este tak moct menit nasobic, kazdy vravi ze na 8k5a2 to ide , ale ono to nefunguje :roll: ;D
No ja tak nejam bych rad jel na 200FSB ale asi skusim jit dolu s FSB a dostat tu 2100+ na vic i kdyz ... :( jinak si jedu pro 2 -3 ks tohohle srotu jak jsem psal tak napisu jaky jsou jo a tyhle maji v Monime ...
Tak už jsem to zahořel maximum 200*12,5 = 2500mhz při 1,75V 51°C
PS: Na vyšší frekvenci už to vzduchem nejde uchladit přeleze 53°C a padá (mám snimač pod cpu tak reál teplota je vyšší
Tak dneska jsem na tenhle procák náhodou narazil, tak jsem ho hned vyměnil za moje palomino 2000+. Ani jsem nevěděl, co se mi dostalo do ruky, až před chvílí jsem si tady přečetl co je to za dělo. Dostal jsem ho v Českých Budějovicích v Digisysu a ještě tam maji asi tři kusy. Při taktu 13*166 mam po zátěži 45°C.
Tak 2800+(13,5*166) 1,6V stabilní 3*3Dmark2003, 2*3Dmark2001, PCmark2002. Teplota po zátěži 47°C.
Jooo, taky by se me hodil, hodne pracuju s videem (DIVX,XVID....) a každej MHz je sakra poznat(a 400 Mhz už je dost).
Jo me ten muj jede pouze na 2500+ takze bych taky tenhle kousek taky bral :-)
To and35rew: Jako ty do neho peres dlouhodobe 1,92V ??? Tak to sem zvedavej jak dlouho ti vydrzi :lol: :lol: :lol: :lol:
A urcite se ti to posere pri encodingu nakyho extra dulezityho videa. ;D
To je jasny.
Tak mam to XPcko, ale neni to ten kousek co mate vy, taktit budu az zitra, protoze sem to pred chvili zapnul, kdyby ste videli jak byl zasranej ten chladic :-) Doufam ze z nej taky neco dostanu. Je to AXDA1700DUT3C JIUHB 0309SPQW, tak snad da aspon par MHz navic :-)
Kdes ho koupil?
Jak sem jiz psal v SZ, tak je to kousek z Levi, teda pokud se nepletu :-) Privezenej ve stredu, to je ted uz vcera :-)
Vyzera to tak ze kazdy procak DLT3C serie pojde ovela lepsie taktovat a budu sa vyrabat aj 2100+ AIUHB DLT3C a tie by mohli ist aj na 2600-2700mhz ;D
to si nemyslim, tech 2500-2600 bude strop nejaky hodne dobryho kousku..Citace:
Původně odeslal MK2
Zdravím, Dneska jsem ho koupil v Alfacomputers v Ostravě a pokud vím tak ho tam známí od nás z koleje kupovali celý týden. Takze jsou v ALFE....
Katoo tak sem se ti koukal do monimy a maj tam JIUHB s 1,6V. A ten muj by chtel asi lepci pameti, nebo premapovat nasobice, ale do toho se mi moc nechce, asi kouknu po nakejch novejch pametech.
Cua Mukane, tak vidim zes to nevydrzel a koupil si ho taky co? To bylo reci, ze uz by sas na to mohl vys..., ja sem si ho koupil taky ale ta ku*** ECS K7S6A me ho nesezrala, takze ju prodam a koupim nejakeho EPOXA a budu taktit do aleluja, zatim cau
P.S 2313 Mhz je sakra slusna frekvence oproti minule co?
Už mám objednaný :wink: ,je to nějaký DLT3C nebo DUT3C,to poznám až zítra :roll:
skoda, ze sa uz vsetky dlt3c vypredali(aspon v Prahe), rad by som jeden; ked niekto zisti, ze ich niekde maju(v Cesku aj na Slovensku) nech urcite napise :!: :!: :!:
a ked ich maju v tej Alfe, neposlala by nejaka dobra dusa jeden dlt3c do prahy(prip. osobne)???