já mám 20 GB HDD a tak se snažím držet share nad 10 GB a nemám problém se někam dostat... :-)Citace:
Původně odeslal Paolo.n
zkus i zahraniční huby a je to pohoda :smoke:
Printable View
já mám 20 GB HDD a tak se snažím držet share nad 10 GB a nemám problém se někam dostat... :-)Citace:
Původně odeslal Paolo.n
zkus i zahraniční huby a je to pohoda :smoke:
Já mám zatím Upload 726.1 MB a Download 21.38 GB Ratio 0.03 ;D
a to tam ještě nemám dobrých 20 GB co jsem měl předtím ;o)
nevite nekdo co znamena, ze kdys sem v pasivu mam takovou tu firewallovou zidku modrou a ne cervenou jako ostatni? (verze 0.251CZ)
pripojeni je Satelite protoze na Microwave v teto verzi autori jaksi pozapomeli
To neres. Melo by fungovat rozpoznavani DC/DC++ ale akosi to nefaka. Zed taky vubec neznamena ze si pasiv - ja sem aktiv a mam ji taky. Je to pravdepodobne dany tim, jestli mas/nemas verejnou IP (ja nemam = mam zed). Do typu pripojeni de dat libovolnej text, ale na nekterejch HUBech to blbne.
Taky se oznacujou - tusim prave modre - klienti se kterejma si nako komunikoval = sam sobe ses oznacenej furt.
ja chci bejt taky aktiv :cry:
ach jo,nainstaluju ten program DC++,všechno v pohodě nastavím,dám "public hubs",obejví se mi jich tam pět,ale všechny píšou že jsou inactive,takže když se na ně chcu dostat,tak mi to napíše "connection refused by target machine".Chcu si stáhnout Ensiferum,Angel Dust,a další,ale nemůžu,protože na kaze už určitý alba nenajdu a DC++ mi nejede. :evil: :evil: :evil: Už mě to pěkně sere!!! :evil: >:} >:E
Nevíte čím to může být že to nejede? ???
otevri si v DC nastaveni, zalozku Stahovani(download) a do kolonky Public Hubs list URL napis tohle-> http://hub.wz.cz/list.txtCitace:
Původně odeslal Vašek
dík ;D ........seš zlatej člověk :wink: :idea: :-)Citace:
Původně odeslal zikurat
ještě bych se chtěl zeptat na toto:
otevřu nějakej HUB,vpravo je seznam uživatelů,kliknu na někoho pravým tlačítkem,dám stáhnout seznam souborů a skočí mi to dolů do té lišty,pak se to chvílu připojuje a pak (a to je to nejhorší :evil: ) to napíše čas pro připojení vypršel :evil: ........buď su tak blbej,že mám něco blbě nastavený,anebo už fakt nevím ......... :? ale to je jedno,jdu si už po několikáté přečíst tenhle thread,možná na to přijdu...........
tohle to dela kdyz dotycnej nema volny sloty, musis proste cekat(program to zkousi dal) a nebo zkusit jinyho cloveka, me to vyjde tak na kazdy 10 pokus a i kdys pak stahnes jeho shared list tak jeste nemas vyhranoCitace:
Původně odeslal Vašek
No, tohle dělá taky, když máš špatně nastavený aktivní režim, takže pokud to tak máš, přehoď se do pasivu a uvidíš (pak ovšem můžeš stahovat od aktivních uživatelů)Citace:
Původně odeslal zikurat
Chtěl bych se zeptat jestli někdo ztahuje z 56kpbs modemem ??
:?:
jo tak už se tom prográmku docela hodně vyznám,takže stahuju a stahuju.....musím říct,že je to mnohem lepší než Kazaa ve které jsem už nenašel to co bych potřeboval......... :-)
nemam rád Kazaau a DC++ mě taky moc nebere, tahám přes sysreset! ;)
A to je co ?? nějakej link by nebyl?Citace:
Původně odeslal apik
http://www.1stleg.com/PublicHubList.configCitace:
Původně odeslal Vašek
kdybys třeba měl problém něco najít tak tady bys měl najít vše :wink:
Veľmi dobré, fakt veľmi dobré. Od včera, čo som spojazdnil DC+, tak som ani nezapol Kazuu. Kazaa mi spôsobovala brutálnu záťaž na systém. Ale toto tu už je fakt dačo iné... :-)
Este jedna vec...ak mi vypise ze no free slot ak som na niekoho napojeny a chcem stiahnut dokument...to co znamena?
ze na vsech slotech, ktery ma uz nekdo sosa, takze cekat a cekat nekdy to trva i hodiny nez nekdo odpadne a jeden slot se uvolniCitace:
Původně odeslal GABO
Neni od veci dotycneho o slot pekne poprosit. Pokud chces jen neco malyho (jako treba ten dokument) a nikdo jinej to nema, tak zaskemras a jestli tam sedi a je ferovej, slota da. Aspon ja to delam...Citace:
Původně odeslal zikurat
tak jsem se prave pobavil...
stahnul jsem, nainstaloval a dle navodu i nastavil DC++ a po pripojeni na CZ hub, me bylo napsano "sorry, ale mas BAN"... tak nevim... :o :roll:
Hehe no dobry, vitej do sveta DC++ :wink:, muzu te nechat odbanit, kdyz mi reknes kde a das ip adresu atd. Kdyztak se ozvi na icq...Citace:
Původně odeslal wilik
hublisty najdete tady :-)