-
Re: Windows XP Profesional - SP3
Citace:
Původně odeslal
Octopuss
Rozhodně příjemný nemuset se patlat se stahováním aktualizací.
Jj, taky jsem to integroval rovnou do instalacni CD (http://apcmag.com/how_to_create_a_bo..._xp_sp3_cd.htm) a zda se to byt funkcni.. Akorat mam problem se samotnou instalaci SP3 do jiz zabehleho (neskutecne zabordeleneho :-D) systemu. V prubehu instalace mi to na dvou PC (Via chipset :-) ) zarvalo, ze nemuze najit na C: soubor atapi.sys, tak jsem instalaci radeji zrusil... a az bude cas, nahodim to cele znova, uz to stejne potrebuje ;-)
-
VIA... :P Sis odpověděl sám :) Ale určitě mají i bezproblémový chipsety.
-
Citace:
Původně odeslal
Octopuss
VIA... :P Sis odpověděl sám :) Ale určitě mají i bezproblémový chipsety.
"Po kom deš" :D
Zkousel jsem to obejit (zahlasi to chybu v ramci zalohovani souboru, takze jsem to preskocil) a jinak vse funguje jak ma. Tedy i na VIA chipsetu :-)
-
Citace:
Původně odeslal
Heady
....V prubehu instalace mi to na dvou PC (Via chipset :-) ) zarvalo, ze nemuze najit na C: soubor atapi.sys, tak jsem instalaci radeji zrusil... a az bude cas, nahodim to cele znova, uz to stejne potrebuje ;-)
mě přístup k atapi.sys blokoval Alcohol 120% (a pokud mě paměť neklame tak u kamoša Daemon tools). stačilo odebrat ve správci zařízení všechny virtuální mechaniky, nainstalovat SP a znova je vytvořit. tak proběhlo vše bez chyby
-
Já jsem hlavně zvědavej, jestli se mi všechno správně integrure resp. odinstaluje a nakonfiguruje v nLitu. Ať žije Virtual PC :) Mám o zábavu postaráno.
-
Citace:
Původně odeslal
JejKey
mě přístup k atapi.sys blokoval Alcohol 120% (a pokud mě paměť neklame tak u kamoša Daemon tools). stačilo odebrat ve správci zařízení všechny virtuální mechaniky, nainstalovat SP a znova je vytvořit. tak proběhlo vše bez chyby
Mohlo by byt, Alcohol mam nainstalovany, no jak jsem psal. Dal jsem pokracovat v instalaci a projelo to v poradku a bez chyb :-) Akorat mi teda totalne rozhodilo skin... Mel jsem nejaky CodeOpus a ten se smazal, zkusil jsem to znova spolu s nw_uxpatcher a porad nejede nahodit, tak nevjem :-) ale nic podstatneho.
-
Jinak předpokládám, že i nadále platí, že to jde nainstalovat rovnou např. přes SP1.
-
me to zachovalo vsechna nastaveni, vcetne black skinu...jen se to zeptalo, jestli chci zapnout automaticky aktualizace a security center :)
-
me to po instalaci SP3 vyhodilo skin BlueMesa a nastavilo defaultni
patchnul se uxtheme.dll
takze nelze pouzivat nemicrosofti .msstyles
momentalne hledam vhodny patch
-
Citace:
Původně odeslal
Jey
momentalne hledam vhodny patch
Ja som na XP SP3 Cz pouzil toto a funguju vsetky styly. Snad to pomoze aj Tebe...;-)
-
Citace:
Původně odeslal
M@to
Ja som na XP SP3 Cz pouzil
toto a funguju vsetky styly. Snad to pomoze aj Tebe...;-)
muzes vyzkouset tento styl? me totiz s sp2 fungoval a doma ho mam jen lehce upraveny k obrazu svemu. po instalaci sp3 mi nefunguje ani ten muj upraveny, ani ten originalni blue mesa z nasledujici stranky
http://toastyghost.deviantart.com/art/BlueMesa-19116378
programek, na ktery odkazujes jsem zkousel.. ale neuspesne
-
Po aplikacii toho patch-era, na ktory som dal link si restartoval system? Sice nic take nepyta, ale bez toho mi to nefungovalo.
Inak ta tema, ktoru si uviedol mi bez problemov funguje...
-
Citace:
Původně odeslal
M@to
Po aplikacii toho patch-era, na ktory som dal link si restartoval system? Sice nic take nepyta, ale bez toho mi to nefungovalo.
Inak ta tema, ktoru si uviedol mi bez problemov funguje...
jojo bylo to presne tim, uz jsem na to stacil prijit, zrovna jsem to sem chtel napsat:-)
-
Nenasel nekdo zpusob jak po aplikaci SP3 vypnout ochranu systemovych souboru? Editace SFC_OS.DLL dle postupu pro SP2 nepomohla. Taky nefunguje XP lite 1.9, pise ze s touto versi OS neni kompatabilni :(
-
Citace:
Původně odeslal
homberg
me to zachovalo vsechna nastaveni, vcetne black skinu...jen se to zeptalo, jestli chci zapnout automaticky aktualizace a security center :)
Mě to samé bez problémů se skinem Vist
-
Citace:
Původně odeslal
Gizmo_CZ
Mě to samé bez problémů se skinem Vist
Zajimave, nevadi, vyresit se to da... Nicmene tak lehce OT. Vsiml si nekdo nejake zmeny? :D Neceho uchopitelneho? Ja vim, ze to nebyl kdo vi jak revolucni SP, ale i tak... Do vlastnosti systemu pribylo info, ze mam SP3 - to uznavam :-) Nicmene at se koukam, jak se koukam, stale jsem si za ty dva dny niceho noveho nevsiml.
-
Můžete někdo potvrdit tuhle změnu? http://www.cdr.cz/a/24247
To je celkem síla ;D
-
Citace:
Původně odeslal
Marty
Muzu, neni :-)
-
Citace:
Původně odeslal
Marty
jojo, není tam:-(
-
Citace:
Původně odeslal
Heady
Zajimave, nevadi, vyresit se to da... Nicmene tak lehce OT. Vsiml si nekdo nejake zmeny? :D Neceho uchopitelneho? Ja vim, ze to nebyl kdo vi jak revolucni SP, ale i tak... Do vlastnosti systemu pribylo info, ze mam SP3 - to uznavam :-) Nicmene at se koukam, jak se koukam, stale jsem si za ty dva dny niceho noveho nevsiml.
Hm máš pravdu na "pohled" nic nového žádný nový skin :-)
-
Citace:
Původně odeslal
Gizmo_CZ
Hm máš pravdu na "pohled" nic nového žádný nový skin :-)
Tak zkus od Microsoftu originál Zune Theme, třeba tě uspokojí ;)
-
nainstalovano, zatim zadna viditelna zmena.. teda krome z cisla 2 na 3 :D.. rychlost stejna, stabilita zrejme taky.. jinak panel adresa tam opravdu neni, ale to mne netrapi pac jsem ho stejne nepouzival :)
-
Citace:
Původně odeslal
RayeR
Nenasel nekdo zpusob jak po aplikaci SP3 vypnout ochranu systemovych souboru? Editace SFC_OS.DLL dle postupu pro SP2 nepomohla. Taky nefunguje XP lite 1.9, pise ze s touto versi OS neni kompatabilni :(
Tak sem hledal a dohledal na MSFN. Funguje to i na CZ verzi SP3. Tady je postup:
To permanently disable Windows File Protection - Windows XP Pro SP3 (5.1.2600.3264) Without using the registry:
At offset EC84, replace 83F89D7508 by 3BC0EB3290
cmp eax, FFFFFF9D
jne 76C6F891
by
cmp eax, eax
jmp 76C6F8BA
-
Takze taktez mam nainstalovano a zadnych zmen jsem si prozatim nevsiml.
Instaloval jsem na zabehnuty system, prvni start byl pomalejsi, ale potom vse uz behalo zase svizne a vse je OK.
-
Nuz prve negativum: nefunguje korektne SkyStar 2 karta (casto sa zasekava), ale pozeram ze Technisat promptne vydal nove beta drivery pre XP SP3, som zvedavy ci to pomoze :(