Možno keby som ja vyrábal ramky tiež by som na ne natlačil hocičo. ;D ;D A boli by to pritom tie isté. ;D
Ešte teda skúsim ten prime.
Možno nakoniec tiež skončím na FSB200. :evil: >:} :mweheh:
Printable View
Možno keby som ja vyrábal ramky tiež by som na ne natlačil hocičo. ;D ;D A boli by to pritom tie isté. ;D
Ešte teda skúsim ten prime.
Možno nakoniec tiež skončím na FSB200. :evil: >:} :mweheh:
Tych 200 mi pripada take rozumne maximum. Ale ak pada 3dm tak to prime neustoji. Ale skus som zvedavy :idea:
Ehm, no ja som moje našiel v mojom šuflíku, a boli vo forme chladiča na duron(evercool). Nič lepšie si neviem predstaviť. Len to treba rozrezať. Aj som to odfotil, ale nemám to sem ako dostať.Citace:
Původně odeslal Octopuss
To je prave ono, ja si nic bastlit nechci ani nemuzu. Proto se ptam, jestli se nekde neco takovyho prodava...
Obavam sa ze si to budes muset zbastlit. Kup dlhy uzky pas Al a ten potom narez :?
S vysokými rebrami(aspoň2,5cm) som ešte nikde nevidel. Všetci si to asi vypiglujú doma :mweheh: :mweheh: Nebudz lenivý.Citace:
Původně odeslal Octopuss
Ach jo... A kde to teda sezenu? Jeste me napadlo, ze kamos ma pasirstvi, tak by mi moh neco zbastlit z medi ;D
Neviem ci nam to pomoze to chladenie k vacsej fsb? Tam nam asi koncia ramky. To potom treba tie Deviantove XMS Corsair... :idea:
Nooooooo jasné, pražák, hned mi to malo byť jané že to chce na niekoho hodiť. ;D ;D ;D
2Jan: No už som stiahol prime, keby som sa do zajtra neozval tak sme vyhoreli. :?
Ozaj nevieš kto by kúpil 2x256 PC3200 TwinMOS? :mweheh: :mweheh: :mweheh:Citace:
Původně odeslal Jan
Ako uz si ho vypol? Kolko ti bezal? Potom zavolam 155 :mweheh: :mweheh:Citace:
Původně odeslal bananalama
Jaby som ho aj vypol, ale to by som ho musel vedieť najprv zapnúť! :eek: :? Darmo, som ja len furt lama. Jak to mám preboha nakopnúť?Citace:
Původně odeslal Jan
Neboj s toho vyrasties! ;D Chod hore a tan si vyber THORTURE TEST ten mu riadne zakuri, ze ti hadam aj chladic odleti ;D ;D :roll:
No, som hore ale tá torta(čičo) nieje vysvietená.(nedá sa stl.) :drool: :drool: :drool:Citace:
Původně odeslal Jan
OOu to je pruser. Mas dobru verziu prime95? Pod nou by mal byt este jeden test ale nespomeniem si ako sa vola ten ti tiez nejde? Skus znova nainstalovat or stiahnut lepsiu version.
aháááá, už to ide. len som tam niečo pobabral. Tak sbohom. :-o :-o
No konecne Uf ;D :oCitace:
Táááák, som tu. :wink: Nechal som to po 22test. Akurát sa tu akosi oteplilo. :? Skúsil som chladiče MOSFET, a sú pekne horúce. Takže neviem čo by bolo bez nich. A to mám poriadné rebrá. Ako dlho to mám nechať aby to bolo zicher? Teplota procu sa mi ustálila na 48.
Mělo by se to nechat cca 8 hodin běžet v kuse, aby jsi měl jistotu, že je to 100% stable.Citace:
Ja to mam unstable a hotovo. Nes..e me to! Nicomu to nevadi a primu to je jeho vec. Kazdy sa moze pomylit je to len stroj. :roll:
A safra. Tuším na noc vypnem kúrenie. :-(Citace:
Původně odeslal Jafido
Pokud to není 100% stable tak tomu nevěřím.Citace:
Původně odeslal Jan
PS: Prvočísla se nemýlí.
Nevyhorel si ??? ??? :mweheh: :mweheh: :mweheh: :cry:Citace:
No vydržal hodinu. Dlhšie som už nevydržal ja. Nemienim sa prizerať na také neproduktívne mučenie. To bolo pri 8,5x206 6-3-2 CL2. A dal som tam ten starší bios 129. Na tú 305-ku sa tu niektorí sťažujú. Akú máš ty?
Keby som mal ísť po jednom MHz a zkaždým 8hod testovať, tak mi narastie brada, kým zistím kde je sever. Takže budem znovu skúšať s násobičom 8x.
No vydržal hodinu. Dlhšie som už nevydržal ja. Nemienim sa prizerať na také neproduktívne mučenie. To bolo pri 8,5x206 6-3-2 CL2. A dal som tam ten starší bios 129. Na tú 305-ku sa tu niektorí sťažujú. Akú máš ty?
Keby som mal ísť po jednom MHz a zkaždým 8hod testovať, tak mi narastie brada, kým zistím kde je sever. Takže budem znovu skúšať s násobičom 8x.