A to je kdo? ???Citace:
Původně odeslal Katoo
Printable View
A to je kdo? ???Citace:
Původně odeslal Katoo
Gary Tarolli, Dr Voodoo, Mr T-BufferCitace:
Původně odeslal Marty
zeby jeden zo zakladatelov 3Dfx?
myslim si teda :))
ale na webe to je
vlastne na webe je vsetko
xlapi spravte niekto benxmarky tej V5 5500 pls zaujima ma to
no jen co to rozchodím a budu na to mít čas, tak to prubnu na default i na max OC. Ale s tím chlazením.. MAX OC nechám na Katooovi :)Citace:
Původně odeslal Shaman
no jasne starec, daj mi potom vediet, :)))Citace:
Původně odeslal Marty
OC je overclocking?? len aby som sa ujistil
vdaka :))))
mno zajtra idem domov z prace sa tesim bo si berjem ovladace na Voodoo3 agp na milenia a aj iXPecka takze....
budem testovaaat :)))
mno a tak.
parada
len som sa kcel podelit :)))s potesenim mojim
Jistě, OC je overclocking.
Jinak když se dělíš o radost, tak já koupil ve středu za čistých 15Kč harddisk Western Digital Protégé 10GB :D
pre boha a na to si ako natrafilCitace:
Původně odeslal Marty
ja som kupil 7200ot WD 20GB za 1500 sk
tiez dobra cena ale ta tvoja mi dych vyrzila :-)
No byl to takovej zastrčenej krámek s elektrosoučástkama v Praze, meli tam krabici plnou HW s nápisem vše nefukční... tak jsem vzal CDROM a tenhle disk, disk je OK i s daty původního majitele, bez BB, CDROM jsem ještě pořádně netestoval :)
jo pane Tarolli, tomu se rika stesti, ja kdybych sel k bedne s napisem vse funkcni, tak si urcite vytahnu nefunkcni kus ;D :arrow: :idea:
Jo Gary Tarolli je teďkom zaměstnanec nVidie :| ,on vlastně pracoval na projektu Rampage (Napalm,Napalm 2) a po krachu 3Dfx přešen do nVidie,kde pracoval na NV30 čili Geforce FX
2 Marty: jakpak to vypadá s tou V5-kou,kdy by to asi tak mohlo bejt hotové ??? ;D
2 Shaman:Vítej v 3Dfx fan klubu :wink: ,doufám,že se staneš častým hostem a přispívatelem zajimavých diskuzí :-)
ty testy pak můžeme udělat,ale mrkni se třeba i na výsledky testů 3Dfx karet,mám tam napsané testy mé V5-ky
:arrow: http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=14102
Odhodlal jsem se a koupil si desku s KT 400.
Prvně jsem se podíval do manuálu a hned na první stránce je napsáno,že tato deska s tímto čipsetem nepodporuje karty s AGP 3,3V !!!!! :eek:
Je tam i obrázek AGP konektoru (AGP 2x a AGP 4X)
AGP 2X :konektor je rozdělen na dvě části !!!!
AGP 4X :konektor se zkládá ze tří částí !!!!!
Neměl jsem tu odvahu dát tam Voodoo 3 a tak jsem tam hodil Voodoo 4 4500 AGP,jelikož jenom ona má AGP konektor skládající se ze tří částí :wink: .A vono to jede ;D
dyby nebyla nvidia blba, tak by implementovala glide do svych karet a to by pak byl hukot. Vemte si dyby se glide zdokonalovalo tak rychle jako directX, to by si direct ani netukl :-( :-(
jj presne moje rec, ve xsvy dobe bylo glide naprosto nejrychlejsi rozhrani, ale skoda ze se nerozsirilo na jine karty nez 3Dfx
Jee Katoo - skoro presne na tvoji desku sem si vcera procital manual (VAX/P) mimo jine se tam pise, ze (ehm na prvni strane) :
Deska podporuje pouze AGP 1.5V tj 4x nebo 8x
Karty AGP2x / 4x podporuje pouze takove, ktere na 100% umi pracovat na AGP4x (coz se provede bud prejumperovanim nebo samo).
Pro karty AGP2x (3.3V) ta deska nemusi vubec pracovat....
Takze pro V3, coz je AGP 2x only karta, bych to radsi ani nezkousel...
BTW a co Glide->DX wrappery nebo Glide->OGL wrappery, zkousely ste to nekdo ???
Me jenom trosku stve ta architektura 3dfx ovladacu tj (alespon pro ty moje na WinME)
ICD OGL-Glide 3x-HW Drv
DX HAL-Hw Drv
nvidia sice neimplementuje glide ako taky ale implementuje funkcie ktore vyvinula 3Dfx. takze ciastocne urcite dalej pokracuju vo vyvoji a implementacii glide do nvida produktov. ln to nieje nazvane glide ale je to zapracovane v opengl.
co sa tyka glide bol velmi ryxly a perfektne to vsetko slapalo ale nepodporovali to zjadne stavebne a navrharske programy ktore podporuju a podporovali iba opengl.
a na hrax by sa asi glide neuzivil. moj nazor.
ale mozno...
Katoo já vím že už jí mám moc dlouho ale teď mi dlouho leží na poličce a ještě jsem na ní nesáhnul. Možná se najde nějaká chvilka v Nebušicích, asi jí tam vezmu sebou, nebo během příštího týdne, ale mám toho teď strašně moc... Ale neboj, dostaneš jí zpátky, buď modnutou nebo v původním stavu, jenže nevím kdy :( a trochu mě to taky štve.
2 Marty:fakt neva,jen jsem chtěl vědět,jak to pokračuje :wink:
Mám teďkom nový komp,takže mám co dělat ( nejede mi to totiž tak stabilně při přetaktování ??? )
Chápu,že máš asi hodně prácičky,ale do těch Nedušic to vem :-) alespoň jí uvidí víc lidí :wink: .
Jestli zjistim kde to v tech nebusicich je tak se ti na ni mozna pujdu kouknout, to uz v zivote neuvidim :-)
Tak to bys měl :D
http://www.pcspace.sk/hardware/index.cphp?page=1211
tak tento clanok je bomba s velkym BOMBA!!!!!
ozaj som dost zasol, co vsetko malo 3Dfx v rukave.
Ozaj obrovska skoda...
Ale ak to ma aj Nvidia teraz v sebe...toz to by malo byt super.
Ach jaj :(((
njn, jen co jsem slyšel o GF FX tak jsem v tom tušil něco 3Dfx... jen jsem zvědav jak to dopadne :) zatím jsem nic moc přesvědčivý testy neviděl.
Ostatně ať tak či tak, je to nvidia a to je e-e i když... být na tom nápis 3Dfx tak bych o tom možná uvažoval ;)
A tak zase v tomto si moc zaujaty :) nic v zlom.
ja to berjem ako s teniskami
nike?adidas?mizuno?puma? mne je jedno ale musia sa pacit.
takze ak bude nvidia s ludmi od 3dfx dobra nevidim problem.
lenze ja maly teda velky problem vidim a tym je ATI
:)
nvidii ani ludia od 3dfx nepomozu :)
Tak tak.. nvidia... hmmm :roll:
:lol: 3Dfx & ATi rullz :smoke:
Jo este jedna poznamka/otazka
aky mate na testovanie 3D Mark 2001?
3Dmark 2001? alebo 3Dmark 2001 build 330???
aby som si zbytocne nebral domov kravinu.
Vdaka
3Dmark 2001 build 330,ale na Voodoo to je jedno(snad jen pár bodů dolů ;D )
Heh dolu?
sila len nas diskriminuju sraci jedni :)
ale my
my sa nedame :)