Re: Jaký mini NOTEBOOK? (12-13")
Citace:
Původně odeslal
Anduril
No tak ja myslim, ze rozdil znatelny je, kdyz jsi pripojeny na gigabitovou sit..ale na druhou stranu takovy cestovni notebook asi moc gigabitovych siti nepotka :) takze bych to taky za nejake minus nepovazoval...u nejakeho DTR notebooku budiz.
Nejde o to, zda je to u takovehoto notasu vyuzivano, ale ze to nema :)
V tehle kategoriich je to uz trosku snobsky o tom, zda to ma posledni verze features, co jsou dostupny. A at nekdo sitovku ve verzi 100 ci 1000 vyuziva ci ne, verze 1Gb karet uz jsou na svete dobre snad 5 let, tak proc tam neni? :)
Mohl bych se zeptat jinak - vyuzije vetsina majitelu tohoto notasu naplno potencial C2D T5600? K tomu v zakladu na chipsetovy grafice I945? 100% ne a taky tam proste C2D T5600 davaj... :)
Kdyz se tu psalo o XPS M1210, tak mohu jen doporucit, jsem s nim velmi spokojen, ta vetsi baterka opravdu nicemu neprekazi a doporucuji jim primo napsat pozadovanou konfiguraci, daj tam i veci, ktere nemaj v nabidce...ja si tam nechal dat Core2Duo T5500. A kdyz jsem trosku poskadlil grafiku, tak v 3DMarku2005 da cca 2150 bodu, bracha na nem pari Armed Assault...:D
Citace:
Původně odeslal
ruka
Zakoupil jesem FSC V3205. A abych pravdu rekl, za tu chvilinku co jej mam, z nej mam velice rozporuplne pocity ....
Ahoj prosimte jak jsi nakonec vyresil problemy, ktery popisujes? Chtel bych si ho poridit, ale ted nevim :confused: .
Dik
Zasel jsem do servisu a dal to ne reklamaci. Tam to v pohode prijali a za 3 dny mi poslali mejl, ze je secko spravene. Chyba byla pri assembleni, kdy nesundali z zvykacky mezi heatpipe a CPU prepravni ochranou folii a tak nedochazelo k prenosu tepla.
Od te doby funguje vse jak ma.