Re: Samsung 940BW (wide, 19", 4ms, DVI) - nový king za cenu lowendu
Ad skusenost s 940 BW.
Na pracu fakt nema chybu. Video sa sleduje v celku fajn, ale musi byt kvalitne. Nejaka biedna kvalita videa je este viac zosilnena, tym padom je vysledok fakt bez nejakej slavy.
Skusal som asi 2 hry, NFSMW a Warhammer 40K : Dawn Of War.
Ad : NFSMW - bezalo na 1024x768. Po chvili mi to pripadalo akoby som bol opity, daky nejaky divny pocit som z toho mal. Normalne emulacia textu na 1024x768 nevypada az tak zle, no v tejto hre mi to fakt nepasovalo.
Ad : W40K - DoW : tato hra mala ponuku 1440x900, tym padom krasa. Len si bolo treba zvyknut na tu sirku. (chybou hry bola nespravne zobrazenie pomocnej mapky)
Osobne by som si ten monas kupil pre seba len na pracu, ak by som sa planoval viac nez len sem-tam hrat, zostal by som u 1280x1024. Pomer je unho fakt biedny 5:4, no netreba furt upgradovat PC kvoli 1600x1200.
Proste pri low-cost nakupoch sa to na celkovej kvalite niekde prejavit musi :-)
Citace:
Původně odeslal
Janikbanik
Ad : NFSMW - bezalo na 1024x768. Po chvili mi to pripadalo akoby som bol opity, daky nejaky divny pocit som z toho mal. Normalne emulacia textu na 1024x768 nevypada az tak zle, no v tejto hre mi to fakt nepasovalo.
NFSMW se da celkem jednoduse rozbehat na widescreenu: http://www.widescreengamingforum.com...pic.php?t=2276 ;-)
Citace:
Původně odeslal
MV
Jasne, cital som o tom kdesi.
Ja som prave aj chcel vediet ako sa to bude chovat pri nenativnom - interpolovanom rozliseni.
Uz je monas prec, takze skusanie NFSMW v nativnom rozliseni sa u mna konat nebude ...
Budem sa opakovat, no na pracu mi prisiel hooodne fajn.
zdravím, před 2 hodinama jsem zapojil tento monitor a když ho zapojim přes digitál tak v dolní části skáše obraz. ale přes analog je to v pohodě
děje se to nepravidelně, je možné, že kabel je poškozen a neni stíněnej, takže ho něco ruší? mam tam kabel co byl v krabici
nebo to může býti způsobeno i něčim jinym? v prvníchvíli sem si myslel, že se to chvěje když pracuje hdd nebo hejbu myší, ale i v klidu se to děje....
předem děkuji za pomoc
Citace:
Původně odeslal
ManchesterUnited
zdravím, před 2 hodinama jsem zapojil tento monitor a když ho zapojim přes digitál tak v dolní části skáše obraz. ale přes analog je to v pohodě
Zapojit puvodni DVI kabel i s LCD na jinem PC - zjistis kde je problem. Treba to bude jen ovladacema, ja jsem se s timto nesetkal (pripojeno jak analog, tak digitak k 9800XT a pres DVI k nv6150)
EDIT: to ze by to zpusobovalo ruseni bych nerekl-obraz by spis kmital po cele plose a ne jen vyhradne dole. A taky bych to spis cekal u analog propojeni. Bud je neco v haji v monitoru (zapojis jinde = zjistis) ci v grafice, ze posila na DVI kraviny.
to PetrT: takže problém je asi v konektoru na grafice, zkusim zapojit to stejné do jiného pc, pokud to bdue bez problému, je problém v grafice, celou noc jsou zkoumal a napadla mě už jen grafika, až se dostanu dál da vědět, díky
blbej napad, ale co zkusit dat takty gpu na puvodni hodnotu ? V podpisu mas uvedeno pretaktovani.