Tak se mě taky povedla registrace, ale nemůžu nikde najít ten "Promotion material".
Printable View
Tak se mě taky povedla registrace, ale nemůžu nikde najít ten "Promotion material".
Musis vpravo nahore dat Point of saleCitace:
Původně odeslal goodji
Ja som si z Nemeckej verzie objednal toto(viac nebolo :? ):
Reseller Kit - German - 3 Duron & Athlon XP Gehäuse-Aufkleber, 1 PIB Broschüre, 1 AMD Überblick Broschüre
Language: German
Jo??Z nemeckej,jo??Musim zkusit.A co to objednta vicekrat???Citace:
Původně odeslal Jendo
...ta polska mutacia je super vratane vzoru emailu-samozrejme v polstine ;D, tak som si objednal ->potom mi dosiel naspatky mail v nemcine s overenim adresy-> tak som ju poslal ->a dnes mi dosiel mail v cestine, ze nevedia po polsky aby som svoju objednavku prepisal do cestiny ;D ;D
...tak snad mi nieco konecne poslu ??? celkom by ma potesili tie podlozky pod hlodavca ;D
Ha,tak se mi to nemecky taky povedlo,jen je toho malo :cry: Nezkousel to negdo objednat 2x?? ;D
Kde zistim Reseller ID ???A heslo??To som nikde nezadaval.A ani mi ho nikto neposlal.
Asi som slepy.
Musis se zaregistrovat,az se zaregistrujes,poslou ti meil s ID.Citace:
Původně odeslal Mikhaill
...niekde sa tam pise, ze promotion materialy sa daju objednat len 1x mesacne :wink: tusim na tej polskej verziiCitace:
Původně odeslal SPYKER
No,aspon neco ;D To mas 9x12 nalepke,to mas 108nalepek rocne,to i musi stacit ;DCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
...no uvidime :roll:
...vzhladom na to, ze si dopisuju s Karolinou Stankovou - ktora mi napisala: Od ledna tohoto roku pracuji pro spolecnost AMD a mam na starosti PR a Marketingovou komunikaci v Ceske republice, Slovenske republice a Madarsku. Mam tedy i na starosti objednavani materialu. tak by z toho nieco naozaj mohlo byt ;D
No co z nej nevyleze ;D Primluv se i za me,chces adresu ;D ;DCitace:
...chces na nu mail, mobil, adresu domov ??? ;D ;D ;D
...mam len mail, ale ked to vyjde a nieco mi posle, tak ti ten mail posuniem :wink: a mozes sa s nou dohodnut ;D
No ja tie nalepky uz zhanam dost dlho ale akosi som prepasol to ze sa dali objednat este vtedy celkom lahko.
Ak niekto budete mat kontakt na tu pani tak ma zaradte do svojho maillistu. Vopred dik.
No tak mne prišiel mail s Nemecka a som s toho LAMA čo ešte chcú :?
Plíííís preloží mi to niekto?
Sehr geehrte[r] ******
das AMD-Fachhändler-Programm hat kürzlich Ihre Anfrage erhalten und zur weiteren Bearbeitung mit der Literatur-Bestellnummer ***** versehen.
Sollten Sie Ihre Bestellung nicht innerhalb von 14 Werktagen erhalten, antworten Sie bitte auf diese E-Mail ohne Änderung der Betreffzeile und unter Angabe Ihrer Literatur-Bestellnummer.
Citace:
Původně odeslal Jendo
To dole je,ze jestli ti to nedojde do 14dnu,tak mas napsat na jejich meil.
To SPYKER
Ďakujem :wink:
Nevedel som či im znova netreba potvrdiť objednanie.
No,snad to tak je,aspon mi ro rikala segra a ta ma z NJ statnici,tak to snad je good.Me prislo to samy,tak doufam,ze to do 2tejdnu mam doma ;DCitace:
Původně odeslal Jendo
To SPYKER
Ja som to prekladal pomocou slovníka ale nedospel som k jasnému záveru :?
Stále mi s toho prekladu(môjho) nevychádzalo či teda mail poslať mám, nemám, alebo len ak to nepríde :wink:
Takže Jendo = EN&DE Lama ;D
S technickou literatúrou (EN, elektronika,datashet) si vždy poradiť akotak viem :-) :arrow: život ma naučil ;D
Od koho ti prišiel ten mail(nemecky, odosielatel?) mne od <euro.reseller@amd.com>.Citace:
Zaujíma ma či nakoniec všetky maily(EN,DE,PL....) sú odosielané a nekončia a v jednej schránke ???
Mne to tiez prislo od tej adresy co si napisal, a ze by som to mal mat doma do dvoch tyzdnov a ze ak nie tak im mam napisat to je tam v skratke napisane.
Woooow to AMD uz sa tesim na tie samolepky.
napiste tu nekdo navod s presnym postupem mackani tlacitek jak to obednat ( zaregistrovany uz sem )
hlavne napiste az nekomu opravdu neco prijde..a rovnou to i vyblejsknete...
připojuji se el_Bartovi, jak to objednat??? Kam kliknout? Do objednávky se dostanu, ale pak mám problém, není tam žádné zboží nebo pos k objednání...
:roll: :roll:
Na EN stránke momentálne nie je nič v ponuke :evil:Citace:
Původně odeslal Cushdie
Ja som si objednal s DE 1 x Reseller Kit - German tak uvidím ako dopadnem :wink:
Som zvedavý ako pochodia ludia čo objednávali s PL stránky :o