Po přečtení toho všeho bych nejraděj doběh domů a vytrh to MX z počítače.To jsou teda výsledky, tušil jsem, že to bude slabé, ale tohle je ještě horší.Začnu šetřit na ATI.(zkoušet ten 3DMark nebudu - DX 9 v počítači taky nechci ;D )
Printable View
Po přečtení toho všeho bych nejraděj doběh domů a vytrh to MX z počítače.To jsou teda výsledky, tušil jsem, že to bude slabé, ale tohle je ještě horší.Začnu šetřit na ATI.(zkoušet ten 3DMark nebudu - DX 9 v počítači taky nechci ;D )
Ano pisal. ale kludne to spomeniem znova. Pretoze chcem dostat z nepretaktovaneho stroja maximum. Vymackat z ovladacov najviac co sa da. Ked to po takomto vyladeni pretaktujem, budem si sity, ze z karty zmykam hranicne maximum.
Vím, že to sem moc nepatří,ale řekněte někdo, jaký detonátory u toho MX chděj nejlíp?Jedu na 30.82, zkoušel jsem 41,09 - docela zajímavý - v Generals nejdřív super - menší mapy - první asi 3 mise za Čínu a pak spíše hrůza, musel jsem vrátit starý det. ( a při těch 41.09 přestal chodit 3DMark 2001 - respektive vypadlo to asi v polovině testů. aniž by mi to cokoliv řeklo.)Je mi jasný, že se nedá přesně říct verze det. protože můžou jít na každým počítači jináč.Zajímaj mě zkušenosti s jednotlivejma verzema.
Novy detose nema cenu na tohle davat(pokud teda myslis GF2MX ;D )Jinak,ja pouzival 30.82 a naproste pohoda,dobrej vykon,ja bych doporucil asi ty.Nebo este 29.42 taky u me nebyli spatny...Citace:
Původně odeslal pitro
2Spyker - Mám GF2 MX, 29.42 mi nevyhovovaly - nejelo na nic dobře video z Mafie, s 30.82 je video plynulé.No, tušil jsem, že mi asi už nic nepomůže :? .Holt budu šetřit.
No kdyz ja jsem jeste mel GF2MX tak jsem pouzival prave ty 30.82 a ty mi vyhovovali prave nejlip a jit na ty 40 a vys mi pripada zbytecne spis by te to zpomalilo :?
No právě, ty 40.xx choděj tak nějak všelijak - chvílema jakoby to bylo lepší (např.logo EA sport na začátku Generals chodí rychleji než s 30.82 ;D ) a chvílema to je zoufalství.
a omegy??
MadCap
EDIT: po odinstalovani my zdochli okna !! kurva .. odisntaloval som cez add/remove detonatory 30.82 a po reboote hodi ze hal.dll corrupted a ma ma uplne f <> sakraaaaa :(