Páči sa mi rámik, doteraz najoriginalnejší čo som tu videl. Dúfam že na to nemáš ©, lebo rád by som do budúdcna skúsil dať niečo podobné aj na svoje fotky, keď nebude vadiť. :)Citace:
Původně odeslal Pocket
Printable View
Páči sa mi rámik, doteraz najoriginalnejší čo som tu videl. Dúfam že na to nemáš ©, lebo rád by som do budúdcna skúsil dať niečo podobné aj na svoje fotky, keď nebude vadiť. :)Citace:
Původně odeslal Pocket
vratil bych se k hodnoceni fotek...;)
ten prvni jester mi prisel lepsi ale tohle je taky hodne slusne. ten ramecek je fakt uletovej. obcas sem neco podobneho zkousel a je to fakt divne
Diky panove. Udelali jste mi radost. Musim rici, ze to byl vazne jen takovy pokus. Bylo to foceny tristovku Sigmou na super makro. Oni se ty mrsky spatne premlouvaj, aby se natocili, nebo zapozovali.
Tohle forum se mi opravdu libi, je to neco jineho (preste to, co jsem hledal) nez na fotoaparatu.
Nechci sem ani tak davat nejlepsi fotky o kterych si budu myslet ze jsou bezchybne a dokonale a jen se chlubit. Naopak sem chci davat fotky, ktere mi prijdou necim zajimave a zvlastni.
Treba tenhle pro vas ne moc dobre odfocenej jester mi prijde zrovna zajimavej. Ja jsem uz nechtel fotit jestera tak, jako kazdy. Vim dobre, jak se takove veci foti, ale prave proto zkousim neco jineho. Prave ta DOF tu hrala velikou roli a i kompozice s porovnanim s DOF nejde udelat jinak. Bylo to zhruba tak, jak jsem to chtel, nebyl to nahodny vycvak.
Na zed bych si ji opravdu nedal, ale jak jsem jiz psal, zajima me, jestli to co mi prijde na mych fotkach zvlastni a zajimavy vidim jenom ja.
Diky moc vsem, libi se mi vase komentare, sleduju vase vlakna a i od vas vsech se ucim.
PReji krasny den a dobre svetlo.
Jo a jeste, kdyz uz jsme takhle rozjeli debatu o jesterkach, mam jeste jednu zajimavou. Snad vam s nima nepolezu krkem, ale je posledni.
O spatne technicke kvalite vim, oni ty terarka na 1600 ISO a dlouhy casy z ruky nejsou nic moc, ale uvidime co vy na to..
skoda ze neni ten jester v pravo ostrejsi . pak by to nebyla pro me perfektni fotka , ale dokonala fotka .
ja vim no, to uz bylo nad moje sily a sily me techniky :-(Citace:
Původně odeslal DOT
Víc než dobré... ;)Citace:
Původně odeslal Pocket
Btw, kdy dorazíš? ???
presne jak rekl DOT, potom by to bylo fakt dokonale...
btw: jsem zvedavej Maule, kdy dorazi, co? :) Do orliho hnizda :?: :)
No jasně - ještě musí ukázat své schopnosti v ateliérové fotografii... ;)Citace:
Původně odeslal Skodik
Cekam jeste na vyjadreni manzelky, spise to vidim na toho 20, uz se tesim ;-)Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Tak a pryc s jesterkama, posilam jednu lonskou pro poteseni a pohlazeni na dusi. Cekam na vase kritiky.. dik vsem!
http://www.fotoaparat.cz/g/06/04/13/217958_2d845.jpg
Kompozicne, svetelne, farebne lubi, aj ramik dobry. Ale ta mala DOF sa mi zda absolutne ale fakt absolutne otrasna. Navodzuje mi totizto pocit, ze mam este horsi zrak ako v skutocnosti :(
ale to byl umysl k dosazeni pocitu prostoru a zbavit se tak plochosti.. jinak je opravdu foto o nicem, kdyz nema prostor..Citace:
Původně odeslal PiT
Mno, ja neviem, ale imho ten potok s kamenmi a svetlo tvori priestor dostatocne.Citace:
Původně odeslal Pocket
No ja to hlavne teto velikosti nedokazi posoudit, ale je to nejaky divny.. podle me je tam jeste najaky diffuse glow a pak to pusobi tak nejak mlecne a taky si pripadam jak kdyz mam spise spatny zrak. Ale zajimave, barevne, kopozicne dobre jak psal Pit, ale nad tim DOF glow effektem jsem na rozpacich.
ano, je tam soft efekt..Citace:
Původně odeslal Skodik
Bolo by to úplne super, keby to bolo fotené dlhším časom cez nejaký šedý filter. :)
hmm.. to asi jo, bohuzel ho nemam :-(Citace:
Původně odeslal e1
Me se to libi, jen bych si mozna tipnul ze je skoda rozostrenych vetvi v popredi. To jemne pozadi tomu dava prijemny nadech.
A polarizák? Aj ten ztmavuje od 2 EV. :)Citace:
Původně odeslal Pocket
po to rozostreni/soft/glow taky celkem vadi. tady by ten prostor proste byl i bez toho. rohodne by to s mnohem vetsi DOF nebylo ploche
taky ne :-) .. stale na nej sterim.. chci B&W a stoji 3kCitace:
Původně odeslal e1
co ebay? bude za polovic. traba pro1 od Hoya stoji asi 40% toho co na fotoskodaCitace:
Původně odeslal Pocket
no tak na fotoskoda jsou zlodejicci .. od nich bych si teda nic nekoupil.. ja osobne preferuju FotoBalcar. . chci jen B&W, nic jineho.. Hoya neni spatna, ale o nekolik trid nize..Citace:
Původně odeslal tominek
Mrkni na eBay, tam by si to mohol dostať aj za lepšiu cenu. Mne dnes dorazila nová Hoya Pro1 CPL 67mm za $75. Večer si idem pre to na poštu. :)Citace:
Původně odeslal Pocket
no to mas stejne prumer.. a cena neni spatna.. to mi pak posli SZ jaka je.. predpoklada, ze ma opticke sklo a kolik ma antireflexnich vrstev?Citace:
Původně odeslal e1
Fotka se mi kompozičně i barvami líbí, PP není ideální.
Hoya Pro1 je opticky v "konzumních" filtrech absolutní špička, B+W je oproti ní lepší v mosazné objímce F-Pro. B+W nemá k Pro1 ekvivalent (ale je to stejně celkem buřt, protože už B+W MRC jsou dost dobré pro cokoliv).