chtel jsem stahnout nejakej ovladac ze stranek Logitech, ale nic tam nemeli pro ultraXCitace:
Původně odeslal Geeker
jinak v tom winampu ty medialni klavesnice jedou
jediny tlacitko(favourites) me nefunguje, ostatni jo
Printable View
chtel jsem stahnout nejakej ovladac ze stranek Logitech, ale nic tam nemeli pro ultraXCitace:
Původně odeslal Geeker
jinak v tom winampu ty medialni klavesnice jedou
jediny tlacitko(favourites) me nefunguje, ostatni jo
Zkus toto http://www.logitech.com/index.cfm/do...contentid=9598 je to posledni verze Setpointu. Toho ze jsi na strance pro mysi si nevsimej. ti magori to nemaji jinak pristupneCitace:
Původně odeslal MISKOBOSS
no tak jsem to nainstaloval a stejne je to k nicemu, protoze tam nenastavim tlacitkaCitace:
Původně odeslal Geeker
to u Microsoftu slo, coz me na Logitech docela mrzi
klavesnice jede uplne stejne s timto softem jak bez neho:rolleyes:
Presne tak ten setpoint nic nenastavuje. Som si kupil spolu s klavesnicou aj mys, stiahol v tedy najnovsi setpoint a nenaslo mi to klavesnicu .... Je to detail aj tak nepouzivam tie tlacitka ale ide o princip :)
Co sa tyka opotrebovania. Po 2 mesiacoch stale taka ista ako predtym ... Uz by som nemenil za nic na svete.
Zítra by mi měla přijít :D.Citace:
Původně odeslal steelman
Asi si ten SetPoint líznu nainstalovat, když nic, tak aspoň nastavím nějaká tlačítka na MX500.
k te vlastni editaci multimedialnich tlacitek na logitechu, zkuste si stahnout program "überOptions". Umozni to v Setpointu nastavit detailne nejem mys, ale i klavesnici (tu moji ano), za zkousku nic nedate.
Edit: Link do fora s odkazem ke stazeni je tady. Nestudoval jsem podrobne ten popis podporovaneho HW, treba to fungovat nebude, treba bude.
PS: nezadavej do google prehlasovane ü ;)
muzes dat odkaz na ten program, me se to nepodarilo najitCitace:
Původně odeslal PetrT
Ten uber neni spatny. Ale nekdo s tim ma problem hodne to tuhne apodCitace:
Původně odeslal PetrT
K Logitech UltraX...
Jaké verze těch klávesnic máte? Já jsem si teďka přivezl jednu novou, ale je úplně jiná než ta, co jsem testoval a pak dal kámošovi. Docela mě to překvapilo, protože mi přijde o dost hlasitější.
Postněte kdyžtak fota, ti co ju máte.
To je ta od machera? Si pro ni mam dojit ... tak ze bych to jeste zrusil ...Citace:
Původně odeslal kecinzer
Ne, ne, macher má rozložení, které mi nevyhovuje. Tuhle jsem si objednal u jedné DC firmy.Citace:
Původně odeslal jaluvkap
http://bordel.kecinzer.net/klaveska/ultrax_media.jpg - tato je ta co jsem měl původně na test
http://bordel.kecinzer.net/klaveska/ultrax.jpg - tuto jsem si přinesl dneska
At se divam jaxe divam ... stejne rozlozeni ... macher ma mit udajne s timhle rozlozenim ... za chvilku pro ni pujdu, tak to snad bude ona ...Citace:
Původně odeslal kecinzer
No rozložení má stejné, to je pravda, ale podívej se pozorně, ty klávesnice jsou jiné, ta Media mi přijde taková masivnější a klávesy blíž u sebe. Musíš se na ty fotky podívat pozorněji. Ale možná mi to jen přijde, protože jsem tu media testoval už před nějakou tou dobou :).Citace:
Původně odeslal jaluvkap
Ty klávesnice od machera mají jiné rozložení, ptal jsem se ho na to přes PM a prý mají rozložení s malým enterem.
mam tu od Machera a vubec zadnej problem, vsichni z rodiny ji chcou
je tichoucka, proste parada
ta klavesnice je podle me uplne totozna, akorat vrsek je jinej
treba se pro CR vyrabi specialni edice, protoze tvoje ma cesky popisky, ta Macherova ultraX je anglicka
Jestli má úplně totožný rozložení, tak mě teda macher nasere, protože mi po PM psal, že má malý enter.
Bejval bych si jí vzal od něho.
BTW. ještě mi nikdo neodpověděl, jakou tu klávesku mají, jestli s takovou tou černou lištou nahoře, nebo je celostříbrná, viz. ty moje fotečky.
takze klavesnice ma cernou listu nahore, myslel jsem, ze to pochopis z myho predchoziho prispevkuCitace:
Původně odeslal kecinzer
mas pravdu s tim enterem, je malej podlouhlej
klavesnice od Machera vypada uplne stejne jako na tomto odkazu
http://www.prodimex.ch/partage/Images_Pdts/11254.jpg
akorat MA malej ENTER=tzn. jako spojeni 3 tlacitek vodorovne zasebou
Děkuji za odpověď, konečně pořádné vysvětlené.
Takže tyto "typy" s tím černým pruhem nahoře budou asi trochu tišší, otázkou je, jestli se nedostanou do stejného hlučného stavu, jako ten "typ" můj, protože ten vypadá, že se už nevyčochtá (ty klávesy jsou takové rozviklané, nebo nevim jak to popsat, prostě budí dojem, že se nevyčochtají), narozdíl od toho co jsem měl na test před tím, ten ty klávesky takové neměl.
V té firmě, kde jsem si jí koupil mi řekli, že se ptali dodavatele a ten "typ" s černým pruhem nahoře se prý již u nás prodávat nebude, že to byla nějaká předělaná verze. Nevím co je na tom pravdy.
Možná, že kdybych si tu klávesnici objednal ve stejné firmě, jako tu původní co jsem testoval, dostal bych tu co jsem chtěl, jenže tam mi právě řekli, že neměli žádnou na skladě, což právě může nasvědčovat tomu, že vyprodali ty původní a pak by mi přišla ta samá jako mám teď.
Možná mi to jen hlučnější a jinačí přijde, a přitom je to stejné. Musel bych zajít za kámošem, který má tu původní verzi a otestovat to u něho :D.
jsem stastnym majitelem svou kousku ULTRA X - obe maji stejne rozlozeni -> stejne jako v te fotce naposled tj. velky enter + cerny pruh (to jsem si pohlidal)
obe dve kupovany zde softcom
No tak teď už nerozumím ničemu, to mi chceš říct, že ty tvoje mají velký enter (širší dole) a velký levý shift?Citace:
Původně odeslal LM
Nechápu, kolik se těch mutací u nás dělá a jsem rád, že mi jí z toho SOFTCOMu naposled neposlali.
sorry za drobne zmateni, jsem si to foto poradne neprohlid :confused:Citace:
Původně odeslal kecinzer
takze:
- mam cerny pruh
- velky enter (ve tvaru obraceneho L)
- maly levy shift (je tam hned vedle toho |\ klavesa)
- velky levy shift
tj. presne tato http://bordel.kecinzer.net/klaveska/ultrax_media.jpg
Tak to máš IMHO tu nejlepší jakou můžeš mít :)).
Nechápu proč Logitech dělá více verzí, s jinými vlastnostmi kláves. Budu muset k tomu kámošovi, docela mě začíná štvát, že jsem nekoupil v tom původním krámu, třeba bych měl tu původní verzi.
Mají ji i tady
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...=100&zbo=26159
za 620..... sakra, asi se tam zajdu mrknout.... s tím BENQem zkušenosti nikdo nemáte?
Znovu OT:)
Jeste poslednych par kousku zbylo, tak kdo ma zajem ICQ, PM, etc...
a kde nieco take splasit v CZ?Citace:
Původně odeslal Guide-Bot
FSC dela SK BGS, tudiz v CR Levi... koukam jsem do cenniku, klavky tam nejsou, ale mozna na obj by to slo...Citace:
Původně odeslal tomase