Nooo, tak Oehling se nám pochlapil s cenou i skladovými zásobami... ;)
http://www.foto-oehling.com/cgi-bin/...ct/View/152505
Printable View
Nooo, tak Oehling se nám pochlapil s cenou i skladovými zásobami... ;)
http://www.foto-oehling.com/cgi-bin/...ct/View/152505
teda nevim ... fb je o 1500 levnejsi ...Citace:
Původně odeslal Darth Maul
jinak tech cca 32kkc bez dph je bezna velkoobchodni cena ... (kdyby to nekoho zajimalo)...
no za to aaron ma datum dodani nezname. ale co vydrzel jem to do ted vydrzim to jeste;)
No nevím, já u F-B nemůžu odmazat DPH a tak mi je Oehling bližší...Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
30D je doma, začíná období testování, pokusů a omylů... :D
Hlasitost závěrky přijatelná, akorát už nějak neumím fotit bez gripu. ;)
tak si v tom rovno upgradni firmware, na dpreview bol nejaky inzerovany ;)
Mám tam 1.0.4Citace:
Původně odeslal MadCap
Mrknu na to... thx
hm tak na to kukam podrobnejsie a je to iba blbost :) sry, som myslel ze nejaky normalne a nie "chines language fix" :x
se nekdo ma. jsou obchody co maji datum dodani posunute na 20.4.:eek:Citace:
takze obdobi uceni se fotit se posouva...
Oehling, LMfoto i F-B maji skladem... LMfoto mi dokonce nabízí slevu z jejich 31,6k bez DPH, kdyz to vezmu u nich... ;)Citace:
Původně odeslal tominek
Jinak ten stroj je oproti 10D uplne bozi na ovladani i vysledky!!!
no jo ale me by tam mel vyjit na cca 32,5K i s gripem ktery neni na 20D/30D uplne nejlevnejsi tak to jeste vydrzim. ten set i s gripem uz jim z eshopu zmizel ale ja ho mam objednany uz dobu a obejdnavku potvrzenou emailem i telefonicy tak doufamze me nakonec nevyfakuji.Citace:
Aaron byl vždycky divnej - kdysi jsem tam vyhrál fotografickou soutěž s Agátou Henychovou coby modelkou... předsedou poroty byl Ondřej Neff... :???:Citace:
Původně odeslal tominek
ted jsem trochu out. nevim jaka je zavislost mezi divnosti aaronu a Ondrejem Neffem, Agatou Hanychovou a fotosoutezi.
zkusenosti s nakupama tam nahodou nemas?
ja hlavne doufam ze me dodaji presne to co jsem objednal.
Organizovali tu fotosoutěž jako marketingové promo svého jména a jako předsedu poroty angažovali "fotografa" Neffa, což je samo o sobě úlet...Citace:
Původně odeslal tominek
Celá akce byla strašně chaotická a bláznivá a vyhrál jsem ji já, což byl před 4 lety úplný vrchol!!! :D
Ta firma je prostě divná a na nic, co slíbí, bych se nespolehl... ;)
Souhlasím. Nerad bych "někoho" děsil, ale s před pár let jen špatné zkušenosti se spolehlivostí. Na to konto se mi tam ani nikdy "nepodařilo" nic koupit, už dávno tu firmu ani nesleduju ...Citace:
tominku, radši si to telefonicky ověř. Může se Ti taky nakrásně stát, že si počkáš dalších pár týdnů a nedodají to - což mi tím smrdí díky tomu, že to už nemají ani na webu ...
Mno jinak ja jsem tam kupoval fotak pred rokem a pul. Spletl jsem si Jecnou a Zitnou, miril jsme do megapixelu a pri osobnim jendnani se mi zdali vpohode. Kdovi ale jak je to ted.
no ja mam objednany set 30D + grip + 17-85 IS (bude se prodavat - at me hned neusmernujete;)). pred cca tydnem zmenili v eshopu tento set na 30D + 17-85 IS za stejnou cenu. ale v historii objednavek mi to sviti komplet jak jsem objednal. vse potvrdili jak jsem psal a pri komunikaci pres ICQ me rekli ze to ma trosku spozdeni.
to co pisete me malinko desi.
nezbude mi nez doufat ze dodaji co slibili:???:
nastesti vzdy muzu koupit na F-B apod.
kazdopadne vase zkusenosti me prilis netesi.
pokud by to nedodali, zajimalo by me jak by se tvarili na to kdybych si ja objednal nejake velmi drahe a velmi netradicni (= temer neprodejne) zbozi a pak si ho neprevzal...
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos30d/
Ou jéééé...
den co den se tam divam jestli bude review a nic. jednou se nemrknu a...Citace:
Původně odeslal sx02
(ne ze bych tma cekal nejake zasdani zavery)
tak uz chybi jen review na steve's digicam, ne?
Muhehe taky mi bylo divny ze se to tu jeste neobjevilo. Holt jsem mel stesti 8-)Citace:
Původně odeslal tominek
Spis nez steves-digicams mam radsi http://www.imaging-resource.com/ a tam to jeste neni ,je tam zatim jen 5D
Steve se mi zdal posledni dobou nejak malo kritickej. (od tak +/- rok zpet)
mas recht. n imaging-resource sem zapomel. ale ono s tim co je tam noveho je ta recenze na dpreview az moc;)Citace:
Původně odeslal sx02
Ono je těch webů mraky, ale imaging-resource je imho jeden z nejvěrohodnějších, rozhodně objektivnější než Phil Askey :confused:
Já jiný weby než dpreview už přestal sledovat, protože se mi hodně líbí přehlednost a komplexnost jejich recenzí.Citace:
Původně odeslal jan555
V čem se ti zdá Phil neobjektivní?
Zdá se mi to poměrně často a nejen mně - stačí po některých recenzích sledovat příslušnou sekci na 4u. (občas se do toho Phil i zapojí)
Imaging-resource mi připadá dost objektivní, ale vůbec nejlepší recenze konkrétního foťáku se dají vždycky s menším odstupem najít na jiných webech (bohužel obvykle opravdu co foťák, to jiný web). Pořád vidím "comprehensive review" trochu v něčem jiném, než v záplavě tabulek a grafů - ve vlastních zkušenostech, v popisu všech (Philovi často skrytých) zajímavých featurek a specifik, atd.
Jinak zůstane faktem, že pokud zažraný Canonista testuje pár hodin foťák jiné značky, může to být těžko objektivní. Např. imaging-resource dostává testovací vzorky ve stejnou chvíli jako dpreview a má stejná embarga. To, že není nikdy jejich full review první není náhoda. Stejně jako click-rates a spol. na dpreview.
Stejně je vždycky dobré poskládat si jeden obrázek alespoň ze 3-5 zdrojů, takže sledování jakéhokoliv jediného webu není to pravé. Nerad bych trávil čas diskutováním tohohle, upřímně řečeno mě to nijak netrápí.
btw: s Philem jsem jeho reviews dříve párkrát diskutoval, protože jsem ho pro dobro věci upozorňoval na faktické chyby. Takových lidí bylo jistě spousta, nikdy ale nic neopravil, dokonce si evolucí modelů některé chyby táhne dál do dalších review novějších modelů ...
Tak nějak v krátkosti ;)
Díky za informace. Já těžko začnu číct recenze na dalších webech, už tak trávím příliš času činnostma, který nejsou až tak důležitý. Jen už nebudu Philovi věřit tak, jak jsem mu věřil.