Re: ASUS A8R32-MVP - ATi RD580 Crossfire Motherboard
Zajímavý, zkusím ale moc tomu už nevěřím. Paměti jsem zkoušel 3 druhy, navíc to že když najedu s default nastavením biosu, vlezu do něj, NIC nezměním a dám jen save and exit a už to nenajede - to není normální. S jiným CPU je to pořád stejný. Navíc zpočátku to fungovalo normálně bez chyb, tohle začalo asi po 2 měsících.
Paměti mám taky Transcend, oboustrané. (Zkoušel sem PQI jednostranné, beze změny).
Toto doporučuji přečíst...
Ale pokud nemas Corsair nebo OCZ, tak te lituji... :???:
http://www.overclock.net/faqs/119265...save-your.html
Citace:
Původně odeslal
Mr.G
Ja mel v tedle desce uz ruzny ramky a to ze by tam jely dobre jen Corsair nebo OCZ je blbost! Ja zkousel Mushkin, Corasir, A-data, Trancend. A deska blba treba i s tema corsairama....je to proste o nastaveni BIOSu.
Citace:
Původně odeslal
Neller
Ja mel v tedle desce uz ruzny ramky a to ze by tam jely dobre jen Corsair nebo OCZ je blbost! Ja zkousel Mushkin, Corasir, A-data, Trancend. A deska blba treba i s tema corsairama....je to proste o nastaveni BIOSu.
Ja vubec netvrdim, ze tam mohou jet pouze tyto pameti, samozrejme ze tam pojedou i jine. Jde o to, ze Corsair i OCZ(i nektere dalsi) maji Skew pevne danou a nemuzes ji menit=>nemusis nastavovat v BIOSu. Precti si ten clanek, tam to je napsane... ja jsem vymenil pameti od Micronu za Corsaira a problemy pri OC zmizely. Otazkou je, jestli jak ti blbne PC je prave tim nastavenim Skew.
Tak jen na doplnění, desku jsem reklamoval a právě mně přišel email, že je to vyřízené, oprava výměnou. Takže tam opravdu byla nějaká zrada. Tož sem zvědavý, jak to bude fungovat s novou deskou.
Edit: Nová deska doma, funguje OK, zatím s lehkým přetaktem ("FSB" 220) žádný problém. Ten kus předtím byl zjevně nějaký divný.