Áno, ten most je dosť obľúbený. Mňe sa páči táto fotka. Keď som bol fotiť ja bolo bohužial sychravé počasie, takže obloha má takú nepeknú farbu. :(
Printable View
Áno, ten most je dosť obľúbený. Mňe sa páči táto fotka. Keď som bol fotiť ja bolo bohužial sychravé počasie, takže obloha má takú nepeknú farbu. :(
ten most je vcelku uzasnej.
Moc pekne, skoda, ze tady v okoli neco podobneho nename :(
Poslední dvě fotky fakt progress... ;)
Fajn, ale myslím že vlevo je o možná zbytečně moc natěsno. taky mě tam trošku ruší ty padající lampy.Citace:
Původně odeslal e1
Tie padajúce lampy tam bohužial sú, ale keď ich vyrovnám, tak zase bude padať cesta. Je to dané aj kvôli súdkovitosti objektívu, dosť blbo sa to upravuje. Ale vďaka za komentár.
Včera som bol na autosalóne, tak sem dávam fotku jednej hostesky. Fotil som ich viac, ale najprirodzenejší úsmev mala asi ona. Prosím skúste napísať nejaké rady, lebo plánujem ísť na salón ešte aj v nedeľu. Je mi jasné, že som mal fotiť na kratší čas, ale nejak som zabudol odcloniť. :oops:
http://e1.sk/photos/DSC_3483_hosteska_z_autosalonu.jpg
Ten most se mi líbí, jen si tam oedituj flare v levém horním rohu ;)
K tomu portrétu - pro mě o něco menší hloubka ostrosti (jasné, proč to tak je) a o něco více prostoru kolem. Ale kouká se mi na to dobře :D
No me ta hloubka ostrosti ani tak nevadi a kompozicne se mi taky libi, no a slecna no to paradicka :) suma sumarum, hodne se mi to libi!
krasne vyfoceny krasny objekt. me by se asi taky vice libila o neco malo mensi hloubka ostrosti...
Líbí se mi to. Zkusil jsem si to cropnout zprava (bez toho bazmeku vpravo dole) a tak by se mi to líbilo víc (taky se dá LS a PH roh do souměrnosti). Připadá mi to ale neostré a rámeček se mi vyloženě nelíbí. Pěkná konverze do BW.
No jelikoz je tam hodne odrazu, tak to pusobi neostre, a Alfa 159 to je fotograficka parada, kdyby jsi to vzal cele to svetlo, bylo by to imho lepsi. To auto je fakt moc pekne, tedy ja jsem jel v tmave sede a ta vypadala moc pekne.
Tie svetla su crop, mozno ze sa tym este pohram. Tu chromovanu liniu som chcel zachovať. Ostril som na druhe svetlo, ostatne su kvoli malej hlbke ostrosi menej ostre, ale mne osobne to nevadí. Mne sa to auto aj tak moooc páááči. :)
Pred chvílkou som narazil na nejaké fotečky na disku ktoré som od vtedy čo som ich nafotil vôbec nevidel. Jedna z nich:
http://e1.sk/photos/DSC_2224_na_zdravie.jpg
Čas: 1,6s :)
pekna mazanice (v pozitivnim smyslu slova):D
e1: měl jsem na mysli, že právě to druhé světlo není pořádně ostré, ale teď jsem se podíval do EXIFu a chápu. ;)
F4.5, ale ostril som na chromovaný okraj toho druhého svetla. Alebo ty myslíš na druhe svetlo od zadu? :lol:
Světla super!!!
Tak tenhle vrtulnik = pohodicka. Dokonce ma i mirne mazle vrtule coz je na takove sumitko vic nez dobre!
Vďaka. Na to že v tej dobe som o fotení skoro nič nevedel sa mi tá fotka docela páči. Samozrejme je to orez, pôvodná fotka má formát 4:3 a je to zo série keď vrtulník preletel nadomnou. Pri oneskorení spúšte sa nedalo fotiť inak.Citace:
Původně odeslal Carlos
Minule som po dlhom čase mal ten foťák v ruke, bola to sila. Nechápem ako som s tým vedel fotiť, čistá automatika. Na druhej strane, pri tejto fotke ju musím pochváliť, lebo nezlihala. Aj keby nevadilo vyfotiť to časom 1/320s (pôvodná fotka je trocha tmavšia), je múdra voľba ISO 64. Fotka je bez šumu a nie je tam úplne "zmrazená" vrtula zbytočne krátkym časom. :)
vzhledem k pristroji naprosto paradni foto
Táto fotka ma stála $75...
jak se ti to povedlo ? jinak fotka pekna , ma to myslenku a dej :D
Uprimnou soustrast... :(
Heeezky, jak se to stalo? :eek: