Uplna haluz momentka zo zastavky... Ta duha trvala asi 3 minuty...
http://ba.rkmtp.sk/pit/duha.jpg
Printable View
Uplna haluz momentka zo zastavky... Ta duha trvala asi 3 minuty...
http://ba.rkmtp.sk/pit/duha.jpg
pekna haluz;)
Takova duha se vidi malokdy. Jenom bych oriznul dole to auto. A dost lidi je tady haklivej na padavej horizont ;)
To auto orazítkovat pryč. Škoda že té budovy vpravo tam není o kousek víc .. možná to chtělo zabrat malinko doprava. Horizont se mi zdá OK.
Ale jinak líbí.
Duha pěkná, ale to auto určitě vyhodit... ;)
Vdaka, za komenty.
Ten kus auta som odstranil.
theedge:
Bolo to fotene na max wide (je to orez len z hora a zdola) ako si mozes vsimnut ked pozries EXIF.
Horizont som sa pokusal vyrovnat najlepsie, ako to slo a aj tak mam ten plot dole trocha sisaty, ale lepsie to fakt neslo. Blavaci vedia, kde je to fotene... Pod plotom je hlavny tah na Brno, za mnou jednoliata zastavba budov (bol som oprety o stenu) - preto som povedal, ze fakt haluz, ze sa mi to podarilo cvaknut v spicke takmer bez aut :) , cesta (aj plot) idu do kopca, hore vzadu su vlakove troleje, ktore smeruju (zbiehaju sa) k plotu vlavo :oops:
Duhy byvaji dobre, ale ne kazde jej ivufoceni vede k dobrym vysledku, dobry pokus o ramovani a celkovy vysledek pro me slabsi prumer.. pokus dobry.
Co se tyce autosalonu, tak to znam dobre, ze tady ulovit dobry vysledek je nadlidsky ukol, ani jedna neoslovila, vice vuyzit nalestenych linii aut, pokusil bych se o zajimave odrazy, detaily, rybi oka zne nemusi byt na skodu..
Me se fotka libi, hezke barvy, neni to prepalene a ten horizont je fakt hodne v pohode.. nebudte hnidopichove ;)
Je to fakt blbé miesto na fotenie, prekvapuje ma že si mal vôbec odvahu vytiahnúť foťák na tom mieste. Asi v tom momente keď si to fotil som bol cca. niekde pod tou dúhou a foťák som radšej nechal v ruksaku. :)
No... Je pravda, ze mi aj troska zmokol :oops: Ale fakt minimalne...
Ja som nemyslel práve na dážd, ale skôr na ľudí ktorí by ti mohli závidieť veľký čierny fotoaparát s popruhom Canon. ;)Citace:
Původně odeslal PiT
Tak tych tam bolo tiez dost, ale zas nie som uz az take tintitko, ze by som sa nechal len tak okradnut :oops:
Neboj, vždy sa do teba pustia minimálne dvaja a tam už veľkú šancu s ruksakom na chrbte a foťákom na krku nemáš...
ano hlavne budme optimisti, fotak zatvaraj doma radsej do sejfu a von chod len v doprovode ochranky :roll: ... btw. preco myslis z emam popruh bez znacky? preco myslis ze si dost velka kopa profikov prelepuje oznacenie fotakov aby boli menej napadny (take zlate plosky na sklach lakaju vsakovake vrany) ... to je tu ale trosku OT
ja jsem asi trochu naivni ale neco takoveho by me vubec nenapadlo. to je specificke jen pro SR nebo i v CR mate nekdo nejakou horsi zkusenost?
MadCap, foťák samozrejme nedržím v trezore, ale večer nechodím von fotiť sám a tiež nevyťahujem foťák na sídlisku alebo na miestach kde je vyššie riziko stretnutia sa so spoluobčanmi kategórie C. Pár fotiek mi fakt nestojí za to riziko.
tak jestli jsem dobre pochopil o kom se mluvi . tak to rozhodne neni problem pouze SR . sam uz sem parktat musel schovat fotak a odkracet . ( slysel sem z dalky takove to: hej more puc, vyfotim mamu ) ale to je spis na novy dred...
Myslím že MadCap to žene s tím maskováním trošku do extrému ;-) ale je fakt že vytahovat drahej foťák večer uprostřed "Bronxu" asi není moc dobrej nápad ...
tak ja fotak oblepeny nicim nemam, mam len cisty popruh, na ktorom by inak bezne "svietilo" nikon :)
tominek: v klidu, nehrozí ;) Totální kravina je kupovat si značkovou brašnu (Canon, Nikon, apod.), neslyšel jsem, že by někomu rvali foťák z ruky - taky proč, když to jde snáze.
no tak znackova brasna by me nenapadla ani nahodou:DCitace:
Původně odeslal jan555
i kdyz je fakt ze na Cejl nebo k Tescu u hlavaku asi chodit fotit nebudu:D
parada !
Velice zajímavé... téměř abstrakce... ;)