ta pasaz je super, ale prijde mi to vic PS dilo nez fotka ... kdyz jsem to poprvy videl, tak jsem chtel nadavat, proc sem sakra davate rendery ?
Printable View
ta pasaz je super, ale prijde mi to vic PS dilo nez fotka ... kdyz jsem to poprvy videl, tak jsem chtel nadavat, proc sem sakra davate rendery ?
abstrakce (draci oko)
http://www.fotoaparat.cz/g/06/03/16/207583_b2878.jpg
zajimave . muzes prozradit vic o vzniku ? a vubec o co vlastne jde ?
pusobi to na me jako obraz , ktery bych si klidne dal na zed .
vipada to zajimave, ale nemam z toho pocit ohromeni... jinak to vypada jako rulicka z papiru a z ni zarovka :)
je to to zvetsovaci filtr...
hezke, me se libi a asi vice se mi libi ta prvni varianta..
Tu by mohla bývať rodina Adamsovcov. :) Úprava fokty je super. Trocha mi vadí tá perspektíva, ale nie je to nič hrozné + pri zmenšením si trocha "pošahal" svoj podpis. Inač OK. ;)
tu pespektivu jsem taky premejslel upravit, ale kdyz jsem to udelal tak to bylo divny tak jsem to nechal takhle.. ta Adamsova rodina by se tam fakt hodila priste se mrknu kdo tam bydli :DCitace:
Původně odeslal e1
Me se to libi, prima, mozna kdyz uz si tak hrajes s PS, tak vytahnout trochu kontrast u tech mraku, jinak dobry vcetne podpisu - taky v pohode.
Muzes kdyztak napsat jake filtry na tohle pouzivas? Predem dik.
je to pokazdy jiny vetsinou je tak jedna az 5 variant mezi kteryma se rozhoduju, shanim nejaky dobry tone mapping (ted mam photomatix, ale rekl bych ze musi byt i neco lepsiho..), jinak zase tolik filtru tam neni, casto pouzivam michani barev, kontrast, rucni tmaveni, zostreni, nekdy se hodi diffuse glow... nekdy zase neco jinyho...Citace:
Původně odeslal Skodik
co rict, jedna z tvych nejlepsich fotek. ja bych ji osobne posunul do studenejsich odstinu. takhle to na me barevne pusobi tak "utulne" coz dost kontrastuje se vzhledem toho baraku. ale je to otazka vkusu
Mě se hodně líbí to Dračí oko - má to pro mne šmrnc. Zajímavý jsou i ty koule.
Ten dům mě moc neoslovuje ... ale to je jen věc mýho osobního vkusu :-)
jo no to draci oko, to je takova elegance a cistota, pekne
ale Photomatix chce vzdy vice snimku, jde vlastne o zvysovani svetelneho rozsahu. Coz mi u tech tvych fotek moc nepripada, tedy jak to je? Mas to sendviche, nebo k cemu ten Photomatix?Citace:
Původně odeslal Vinc Black
pouzivam photomatix tone mapping..... takze neskladam vic fotek...Citace:
Původně odeslal Skodik
aha, no mam PS CS1 a tam mi nejde.. mam ho v filters porad zasedeny, pisou ze je pro CS2, tedy asi nevys jak to obejit, co? A jde ti to protoze mas CS2, predpokladam..Citace:
Původně odeslal Vinc Black
EDIT: jee, diky uz to jede.
musis to prevest do 16bit barev...
jedna z hor..
skoro bych nerekl ze je to tvoje fotka. neni to moc svetle?;)
ten prostor vvlevo je opravdu velkorysy
hezky ... libi se mi na tom ta dynamicnost ...
Taky se mi to libi. Vim, ze je to strasne tezky vyfotit, ale presto si myslim, ze by bylo lepsi, aby lyzar byl bliz, aby byly videt lyze. Na dymacnosti by to urcite jeste pridalo.
Draci oko vubec nezaujalo, dum by nebyl spatnej, kdyby byla alespon lepsi kresba kdyz je to tak tmave, navic nevyvazena horni a dolni cast, takze dole ti jeste tak jedna petina fotky chybi.. jinak by to bylo ok.. hodilo by se jeste sirsi uhel zaberu... a zadne rovnani parspektivy..
jj perspektivu jsem nakonec neupravoval, dole jsem chtel pridat ale uz to neslo... prece jen auto by tam asi nebylo uplne to prave ;)Citace:
Původně odeslal Pocket