Re: I: Asus A8N-SLI Deluxe(nForce4 SLI) nebo DFI LanParty UT NF4Ultra-D(nForce4 Ultra
Citace:
Původně odeslal Zilla
@MISKOBOSS
s novym zdrojem mam i novou snuru, takze jsem ji zapojil, zbyva uz mi jen nekde sehnat UPS. Jinou zasuvku jsem zkousel, stejne jako merit ve vsech zasuvkach napeti, ktere bylo samozrejme naprosto v pohode
nova nemusi vzdy znamenat nejlepsi
na tu UPS se teda vykasli, a proste vyzkousej jiny RAM a CPU
prece se v Jihlave najde nekdo, kdo ti pomuze
Re: I: Asus A8N-SLI Deluxe(nForce4 SLI) nebo DFI LanParty UT NF4Ultra-D(nForce4 Ultra
Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
nova nemusi vzdy znamenat nejlepsi
na tu UPS se teda vykasli, a proste vyzkousej jiny RAM a CPU
prece se v Jihlave najde nekdo, kdo ti pomuze
u me vdzycky nove znamena krpate (teba ten Tagan). az budu priste neco kupovat asi nekoho pozadam at si to koupi a par mesicu to pouziva. ze to pak odkoupim za plnou cenu. to budu met jistotu ze to bude korektne fungovat :confused:
Citace:
Původně odeslal tominek
u me vdzycky nove znamena krpate (teba ten Tagan). az budu priste neco kupovat asi nekoho pozadam at si to koupi a par mesicu to pouziva. ze to pak odkoupim za plnou cenu. to budu met jistotu ze to bude korektne fungovat :confused:
Tuhle nabídku beru okamžitě!!! :) :p
Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Tuhle nabídku beru okamžitě!!! :) :p
ted zrovna nic kupovat nebudu ale az ano ozvu se ti ;)
Citace:
Původně odeslal Zilla
[B]
@Tominek
jasne, zkusil jsem strasne moc ruznych kombinaci, ovsem vzhledem k tomu, ze pro moje pameti neexistuje na netu nejaky ten "guide" a technik na OCZ foru mi nechce poskytnout doporucene nastaveni (asi aby se s tim nemusel patlat, lempl jeden), nebudu mit nikdy jistotu, ze to neni zrovna nejakym cisilkem, ktere jsem zvolil nevhodne
To jako, že máš paměti OCZ? a mají v této desce asi problémy? Už řtvrtý den prohlížím jednu diskusi za druhou + různé recenze a zatím mi vychází nejlíp právě ta deska co máš ty. Ale píšeš o OCZ pamětech, právě s těmi mám problém na desce v podpise(v jakémkoliv testu/hře mi hází šílený artefakty, ale PC nespadne). A teď tady čtu tohle. Má tady ještě někdo OCZ paměti v DFI LP Ultra desce a jede mu to bez problémů?
Citace:
Původně odeslal Don Pablo
To jako, že máš paměti OCZ? a mají v této desce asi problémy? Už řtvrtý den prohlížím jednu diskusi za druhou + různé recenze a zatím mi vychází nejlíp právě ta deska co máš ty. Ale píšeš o OCZ pamětech, právě s těmi mám problém na desce v podpise(v jakémkoliv testu/hře mi hází šílený artefakty, ale PC nespadne). A teď tady čtu tohle. Má tady ještě někdo OCZ paměti v DFI LP Ultra desce a jede mu to bez problémů?
Ano, mam pameti OCZ. Nemuzu s urcitosti tvrdit, ze v te desce maji problemy, protoze za a) je pametovy kontroler umisteny na procesoru, takze taky hodne zalezi na tom, jake CPU si poridis a za b) jsem pro svoje pameti nemel optimalni nastaveni. A jestli se s DFI naucis jednu vec, tak to je tohle: pokud nemas odnekud z webu stazeny guide na nastaveni pameti, ktere jeste navic nejsou bud TCCD nebo BH-5, tak to asi bude hodne bolet. Ale samozrejme muzes mit stesti jak blazen...
BTW tvoje pameti maji naprosto jine cipy nez ty moje, takze si zkus vygooglit jejich optimalni nastaveni a odsud se muzes odrazit. Jinak vseobecne nemaji OCZka s DFI zadne problemy, takze bud v klidu...
Citace:
Původně odeslal Zilla
Ano, mam pameti OCZ. Nemuzu s urcitosti tvrdit, ze v te desce maji problemy, protoze za a) je pametovy kontroler umisteny na procesoru, takze taky hodne zalezi na tom, jake CPU si poridis a za b) jsem pro svoje pameti nemel optimalni nastaveni. A jestli se s DFI naucis jednu vec, tak to je tohle: pokud nemas odnekud z webu stazeny guide na nastaveni pameti, ktere jeste navic nejsou bud TCCD nebo BH-5, tak to asi bude hodne bolet. Ale samozrejme muzes mit stesti jak blazen...
BTW tvoje pameti maji naprosto jine cipy nez ty moje, takze si zkus vygooglit jejich optimalni nastaveni a odsud se muzes odrazit. Jinak vseobecne nemaji OCZka s DFI zadne problemy, takze bud v klidu...
no vidis ja sem zadny guide nepouzil. proste sem nastavil casovani u vseho na nejhorsi a pak polozku po polozce snizoval. kdyz to nenajelo tak sek zkusil jeste o jednu ci dve snizit (kdyby nahodou) a kdyz nic tak sem to tak nechal. az se projel vsecky polozky nabootoval sem system testnul, bylo to prime stable, vysledky v benchmarkach me taky stacili a hotovka. zlate stare D43 :D
Re: I: Asus A8N-SLI Deluxe(nForce4 SLI) nebo DFI LanParty UT NF4Ultra-D(nForce4 Ultra)
Mám ještě takovej malej skromnej dotaz. Už jsem viděl spoustu biosů, ale vždy jen standartní Award popř. AMI. V těchto Biosech se docela orientuju, ale upozorňuju, nejsem angličtinář!! Bude bios na téhle desce o hodně horší na orientaci a pochopení?
Re: I: Asus A8N-SLI Deluxe(nForce4 SLI) nebo DFI LanParty UT NF4Ultra-D(nForce4 Ultra)
Citace:
Původně odeslal Don Pablo
Mám ještě takovej malej skromnej dotaz. Už jsem viděl spoustu biosů, ale vždy jen standartní Award popř. AMI. V těchto Biosech se docela orientuju, ale upozorňuju, nejsem angličtinář!! Bude bios na téhle desce o hodně horší na orientaci a pochopení?
na DFI a myslim ze i na Abitu je standartni award BIOS kde jsou pridane nektere features pro ladeni. Abit ma jeste svoje uGuru na monitoring vetronu teplot...
jinak je to uplne normalni BIOS jen s lepsima moznostma nastaveni