Citace:
Původně odeslal fabsa
Chlape to je opticky výstup :)
Printable View
Citace:
Původně odeslal fabsa
Chlape to je opticky výstup :)
jj ten je primo na desce in/out optical ....
Mam tolik pomlouvaný APACERy 400mhz 2x256 a Athlona XP 2100+... v biosu mam paměti nastavený na auto a cpu standart... žádný taktování.. ani na KX333 jsem to neměl taktnutý.. :?Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
Netrep !!! TO su iba VYSTUPY !!!!!!!Citace:
Původně odeslal oiler
Lidi, co přesně znamená v BIOSu to nastavování FSB/MEM v hodnotách 3/3 až 6/6 ???
Nějak se v tom nastavování ztrácím... :-(
eee, to jsou poměry FSB k RAM. 3/3 a 6/6 se aspoň u mě chová úplně stejně. Poměr 6/5 FSB/RAM je jemnější, než 4/3 takže tady by měla být možnost doladit frekvenci pamětí vůči FSB tak, aby byl compík stabilní. Ale stejně je nejlepší mít obě frekvence totožné a co nejvyšší v rámci dobré stability. BTW při poměru FSB:RAM 6:5 budou ramky běhat při FSB 200MHz na 166,66MHz ;)Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Aha, a proč je tam 3/3, 4/4, 5/5 a 6/6 ? ???Citace:
Původně odeslal Halen
Není to náhodou to samé?
Asi je. ;D Zkousel jsem to a nic se nemenilo. Asi jsou u abitu hracickove a dali tam i nastaveni, ktere jsou v podstate stejne. Nebo to bylo jednodussi je nechat videt, nez je nejak schovavat. :lol:Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Taky jsem na to nastavování FSB/RAM koukal jako puk. Jenom mi někdo vysvětlete, k čemu je dobrý, aby FSB jela třeba na 200MHz a paměti jen na 166MHz? :|Citace:
Původně odeslal Halen
2massaro: aby si mohol zvysovat procik, aj ked je locknuty... asi 8-)
3/3 4/4 5/5 6/6 .. taky jsem si myslel že to je to samé,ale tuším při 4/4 se mi pécko nerozjelo :)
Mozna uz se nekdo ptal, ale ja to bohuzel nenasel (tak me nakamenujte). :?
Umi tahle deska uzamknout frekvenci PCI(AGP) ja 8RDA+.
2schumi: ano, je to vlastnost nforce2 chipsetu...
V to sem doufal, ale pro jistotu jsem se zeptal. DikesCitace:
Původně odeslal mishiak
jeste jednou k tem pametem: sorry kecam neni to to same. Kdyz to clovek projede, tak se mu tam nabidnou jine moznosti taktu pameti
Tak to je super, to bude mít brácha radost, že mu na Abitu pojede Genius repro :-D
Nevite nekdo, jestli se Volcano7+ vleze v pohode na NF7 (S)?
Take by me to zajimalo, ne primo na Volcano ale tak obecne!
Na PCTUNINGu psaly ze se tam vejde pouze 70x80mm. Prej prekazej kondenzatory...
Víme,vleze tam v pohodě :)Citace:
Původně odeslal Porew
Poměr 6:5 nefunguje, ostatně už ani v BIOSu u Abitu NF7 není.Citace:
Původně odeslal Halen