ty ovladace nikde shanet nemusis - budou primo v distribuci ;)
jinak kdybys chtel ovladac na grafiku, kterej podporuje 3D tak www.atitech.ca
Printable View
ty ovladace nikde shanet nemusis - budou primo v distribuci ;)
jinak kdybys chtel ovladac na grafiku, kterej podporuje 3D tak www.atitech.ca
No, tak jsem to nainstaloval. Nejaky ovladace tam asi byly. Ale nehraje mi hudebni CD, takze zvuk, i kdyz se mozna nejakej ovladac nainstaloval, tak v podstate nefunguje. Modem jsem taky nerozchodil, s tim ze bych rozchodil ISDN jsem vubec nepocital, ale pujcil jsem si analogovej modem na COM port v domeni ze nejakej univerzalni ovladac bude na to fungovat. No, ani omylem. Vlasten ani nevim jak mam nejakej ovladac nainstalovat, a kde nejakej najdu.
Jinak Linux ma spoustu dobrejch veci, coz je fajn, ale bohuzel nefunguje to co ja pouzivam a potrebuju, takze budu muset zustat u Windows, kde nejakym zpusobem to co potrebuju chodi. No, tak jsem aspon videl dalsi operacni system v provozu, byl to zajimavej pokus.
spatneCitace:
Původně odeslal Paolo.n
ne nefunguje, ty to neumis rozjet
To Paolo.n:
Za koľko si napokon zohnal ten Linux? A odkiaľ?
To Mikhaill:
Funguje ten "wizzard.sk" ešte? Nevieš? Akosi sa mi nikto neozýva. Možno mi to ale dôjde i tak. Že?
Akby nie, nemohol by mi ten Mandrake niekto poslať? Neviem ako je to s tou colnicou, takže by bolo lepšie asi zo Slovenska.
Ale ešte počkám na tú objednávku. :roll:
Ja neviem ci to funguje...to bol prvy odkaz v zozname ;)
Ja som si to stiahol z inetu (iso) a napalil doma.
No to ja vim ze to neumim rozchodit. Kdyz hledam nejakou napovedu na netu, tak se tam doctu "prepnete se do root....", ale ja ani nevim jak se tam mam prepnout? Jo, pri instalaci jsem si psal nejaky heslo pro root, ale jak to mam pouzivat, to nevim.Citace:
Původně odeslal ^Tomahawk^
No neco malo uz jsem vyresil, ale vetsinu veci jeste ne. Ale spis mi jde o to abych to pochopil a ne jen slepe opisoval to co si nekde prectu. Nechci si pripadat jak cvicena opice, mel bych lepsi pocit kdybych vedel co presne delam.
mno to je prave ten problem, musis napred pochopit jak to funguje
ja osobne si netroufnu rict ze chapu aspon 1/3 toho co bych mel....
nejlepsi je koupit nakou tu bichli, tam se naucis aspon zakladni veci s bashem, ty lepsi kousky maji i neco do Xek... anebo hledat na netu, ale to vetsinou neni tak dobre sepsane :)
Takže hoši!!! Nájde sa nejaký dobrý človek, čo by mi poslal tie 3 CD Mandrake 9 cz alebo sk? Nejak lacno? Možno vás to bude obťažovať, ale bol by som fakt rád. Najlepšie by bolo zo Slovenska. Dolu mám maila. :wink:
myslim ze posilat to z cz do sk nema smysl - bude to zbytecne drahy.Citace:
Původně odeslal Mercy
jestli muzu doporucit tak si stahni ISO image (nebo nekomu rekni at ti to stahne) a normalne si to vypal na CDcka...
opencd.cz? ;D