Uz se nekde v CZ prodava?
Printable View
Uz se nekde v CZ prodava?
ty si necital snad ani poslednu stranku...
Citace:
Původně odeslal pipp
Citace:
Původně odeslal tomase
Myslel jsem realne koupit, ne objednat a cekat.. tzn. ze to maji na sklade
myslim ze inde ako u foxpc to nemaju. Na iny vyrobok musis tiez cakat, pokial nie je aktualne na sklade. Zavolaj si a urcite sa s nimi dohodnes..
ve Foxu uz ho maji aspon tyden a pulCitace:
Původně odeslal Neo
kdyby sis ho tehdy objednal, ted uz jsi ho mohl mit
Tak, teď mi přišel e-mail z FOX COMPUTERS, že ty Opterony do 939, jim přijdou až příští středu.
Měly být už tento týden, ale AMD dodávku ještě posunulo. :-(
Maji je NC Computers, ale nemaji je v ceniku, nicmene je muzou sehnat a podle meho nazoru, za lepsi ceny.Citace:
Původně odeslal Neo
www.nc.cz
(nejde o reklamu, jen doporuceni..)
Ted to chce jeste nejaky ten test.. ja mam venice 1,8@2,6Citace:
Původně odeslal Vegan
Uz je maji ve FOX skladem.
:-)
jj. Zítra jestli bude čas, tak ho testnu. Je sice pro šváru, ale bude-li hodně dobrej možná si ho nechám :-)Citace:
Původně odeslal Haski
TAk se pak pochlub a nahod taky Tcase max teplotu docela me to zajima doufám že to bude nakej 60 a víc kousek.Citace:
jj. Zítra jestli bude čas, tak ho testnu. Je sice pro šváru, ale bude-li hodně dobrej možná si ho nechám Smile
bohužel jsem se k tomu nedostal (právě jsem dorazil domů), ale zítra se určitě polepšim a podám kompletní informace.Citace:
Původně odeslal aless
Tak momentalne mi uz lezi tady predemnou na stole opteron 144 CABNE 0528GPMW....smula ovsem je, ze se mi tu nepovaluje taky deska se soc.939... :-( ...zejtra rano to pujdu testnout na DFI NF4UT....no, uz aby to bylo.
Takže už ho testuju:
TCaseMax má 65°C
deska (Abit AN8) ho rozpoznala v pohodě jako Opteron 144
zatím 2500Mhz na default (tj. 1.4V) levou zadní :-)
291x9 (2619) na default vypadá taky OK, musím odjet, takže další info až se vrátím
Citace:
Původně odeslal M.K.
Tak kuku koukej psat, at nas nenapinas, panac jestli to bude dobry ... otazkou je jestli se mam zbavit sveho A64 ktery jed na 2750 a vymenit ho sice za opterona s 1MB cache, ale nejistym OC... co kdyz chytnu kousek ktery nepujde? A64 se zbavim v poho ale davat zakaznikum opterona? ???
To vyzera velmi pekne ..Citace:
Původně odeslal M.K.
Chcelo by to cim viac kuskov .. :)
Tak na 2700 jsem musel trochu přidal Vcore ( na 1.45), protože S-PI 32M, 3DMark05 OK, ale prime95 (24.11!) po 17min. hodilo chybu
btw: jel jsem to narychlo s boxem a tou žvejkou co tam byla :oops: Takže teplota okolo 60°C - jdu tam dát něco pořádnýho
2danikd: pokud máš 2750, tak bych to neměnil
Takze opteron 144 CABNE 0528GPMW
TCaseMax 65st.C
Jede na def. 1.360V na 2600MHz s box chladicem ofukovanym jeste jednim vetronem pri teplote 52stupnu.
Na 2700 jsem projel jen par 3Dmarks a bylo to ok na def.....ale prime stable tezko rict....nebyl cas
EDIT: Bohuzel, na vic MHz se nedostanu, protoze ta DFI NF4UT deska na ktery to testuju ma v coudu delicku na pameti a nad 300MHz FSB hazi nejaky nepochopitelny numera....:(....a nejak nemam silu to ted resit
Ted jedu na 9X300(2700) pri 1.408V 1,5 hodiny prime...teplota 57 st.
Pekne vysledky celkom ..
MK : mozes napisat seriu ?
nejyk linky na OC toho 144 v s939 nejsou? Proste nejake jine zkusenosti ... ? Diky
Edit : tak jsem ted mluvil s panem Blaskou ( Prodej - FOX Comp. ), mimochodem prijemna firma, a budou nekdy pristi tyden. Ptal jsem se ho na pretaktovani a rikal ze nevi pnac vsechny hned prodali, ale rozeslali nejake recenzentum, takze behem pristiho tydne muzeme cekat nejak recenze ( SvetHW, PCTun.,... ). A jeste rikal ze se maji mozna zdrazovat, ale neni to jiste.D
jak je to s 400MHz pamatami?je toto len poplasna sprava?
http://139.95.253.213/SRVS/CGI-BIN/WEBCGI.EXE/,/?St=32,E=0000000000226289976,K=7364,Sxi=14,Case=ob j(4146)
alebo ide len o registered pamete?
edit:do linku treba pripisat aj to (4146)
no ja myslim ze jde jen o registered pameti, panac kdyz je to vlastne SD jadro tak by nemel byt s normalnima problem ne ?Citace:
Původně odeslal snapcase
Omezení na DDR333 se týká pouze revize B3, která je dneska stará přes dva roky a už aspoň rok a půl se nevyrábí.Citace:
Původně odeslal snapcase
Orliku jeste ze te mame, si BUH 8-)Citace:
Původně odeslal Eagle