Jas a kontrast na 0, ale aj tak su este mnohe LCDcka prilis svetle a treba to nastavovat v driveroch grafickej karty...
Printable View
Jas a kontrast na 0, ale aj tak su este mnohe LCDcka prilis svetle a treba to nastavovat v driveroch grafickej karty...
Uz jsem si s tim docela vyhral takze v FPS uz jsou ty barvy dobry spis mi prijde ze je to krapek tmavsi coz ani nevadi. Problem je v tom ze ja hraju zavodni hry a v tech ktery se odehravaj v prirode(rally) nejsou verny barvy a v tms, ktera je 95% svetla, kdyz se zajede do stinu tek je tam obsoulutni tma. Obavam se ze to uz lepsi nebude. Ale to mazani bééé. Hodte sem nekdo ten obr. z programku PixPerAn nebo mi ho pislete na mail Tom.CZ.73@seznam.cz at muzu posoudit jak moc to maze vam.
Premejslim o Samsung SyncMaster 193P+ - LCD 19" bouzel ho nikde nemaj :-(
No nevim jak moc ten obrazek vypovida o kvalite monitoru, protoze ted jsem si to zkusil na svym CRT Nokia 447PRO a vypada to uplne stejne :)Citace:
Původně odeslal Tom.CZ.73
no to by me teda zajimalo podle ceho si to ten programek dela.. tyto vystupy. Pac tohle mazani lze pozorovat jen "zvenku" pc pac ho dela monitor pri samotnem zobrazeni.. cili je to volake cudne... ??? a vubec bych na tom nestavelCitace:
Původně odeslal Tom.CZ.73
http://img.villagephotos.com/p/2005-...renBild000.JPG
tady prikladam muj rozmazany obrazek pro klid tve duse :wink:
jj. ten program si to cuca asi z prstu.
ja mam ten obrazok tiez na CRT rozmazany ako vy. Ale v animacii viem v pohode precitat ten text pred autickom (rychlost 16)
mne sa viac pacil test s beziacim textom (pri 15_ke ma to ale prestalo bavit. ).
Podla mna je ovela objektivnejsi.
Co takhle si precist v programu vysvetlujici text, nez zacnete mackat [Ctrl] v tom testu s formuli? :roll:
Ten vas rozmazany obrazek, co tu vsichni postujete, je programem GENEROVANY/SIMULOVANY vysledek na LCD a slouzi pro vizualni porovnani se skutecnym mazanim te jezdici formule nad tim. Postupnym nastavovanim parametru tak muzete nasimulovat skutecne parametry vaseho LCD panelu a porovnat s udaji vyrobce. Pro pomalejsi: stahnete vsechny parametry v testu krome gammy na nulu a budete mit ostry obrazek, ale ta formule co jezdi nad tim bude vypadat porad stejne. Nebo si snad myslite, ze vase LCD nebo CRT ma v sobe zabudovany fotak? Fakt mam dojem, ze na foru stale vice lidi nechava mozek na dovolene, kdyz sem zacne prispivat.
Nemate skusenosti nahodov s BENQ 17" FP71V.