Ja bych ted o lepsich kouscich moc nemluvil, prtze ty si myslim ze pridou to je stejny jak u bartona ve stredu vyroby myly ty nej kousky a u winchestru to samy vsechno kolem 40 tydne sou nej kousky . . .
Printable View
Ja bych ted o lepsich kouscich moc nemluvil, prtze ty si myslim ze pridou to je stejny jak u bartona ve stredu vyroby myly ty nej kousky a u winchestru to samy vsechno kolem 40 tydne sou nej kousky . . .
jak je poznáme
- bude jinak značena krabice, nebo jen podle serie??
rofl, tyden, serie ale nikdy nevis jak pujde jakej kousek taktnout ale sou tydny/serie kde je vetsi sance.Citace:
Původně odeslal Julian
Nechápu, co je na té otázce ROFL, ale rozhodně mi Ty začínáš připadat jako neskutečně arogantní jedinec, který tady kromě nabubřelého chování nic moc dobrého ostatním nepřináší!!!Citace:
Původně odeslal elemeNt
Vřele Ti doporučuji se uklidnit a začít se ovládat...
rekl bych, ze myslel jak pozname rozdil mezi Venice a Winniem pri nakupu.. :!:Citace:
Původně odeslal elemeNt
ach jo, prozivate veci, ktere jsou zatim ve hvezdach ...
cenu bude mit jestli SKUTECNE vsechny prociky pujdou lip taktit nez stavajici revize winchester, a to nikdo nevi - venku je par kusu
u winchesteru plati ze i nej tyden automaticky nezarucuje default na 2700Mhz - kouknete se do starsich prispevku na foru
Přesně tak!!!Citace:
Původně odeslal NazQul
A rozhodně mi to teda nepřijde ROFL... :?
Heh, snad ne. První kusy z výroby obvykle nejsou nic moc, takže jak nyní "běhají" v testech je super. Nemáme se důvod obávat, že by OC byl horší s Venice. Nestraš, s upgradem jsem čekal na Venice. :-)Citace:
Původně odeslal short24
2BeachKen:
Nic ve zlým, ale vsadím se, že Ty budeš mezi prvními co budou žhavit ve fošně Venice 8-)
no to si spíš vsaď na mne, už teď netrpělivě vyhlížím v cenících velkoobchodů - opravdu nevíte jak to bude s tím rozpoznávání, logicky jsem myslel rozdíl jaderCitace:
Původně odeslal richie08
koupis pres net, podivas se pres CPU-Z na jadro a poduk to nebude Venice, tak ho posles zpatky a uz nikdy v tom obchode nebudes nakupovat, protoze te oklamaliCitace:
Původně odeslal Julian
Venice od Winchesteru případně San Diegu poznáte podle koncovky u modelovýho označení . Winchester má BI . Venice BP a San diego BN.
http://www.xbitlabs.com/images/cpu/a...ice/models.gif
tak tady prozmenu 2,8Ghz s default volt. a box chladicem 8-)
http://www.pcper.com/article.php?aid...e=expert&pid=1
Citace:
Původně odeslal Pavlis
http://www.pcper.com/article.php?aid...e=expert&pid=7
ze by se spotreba pri pretaktovani na 2.8GHz zvysila o cca 40-50W (uvazuju ucinost zdroje 60-70%) pri stejnem napeti nevypada moc verohodne :roll:
standartni a64 3000+ ma zhruba 30W...
no tech 204 W ty pretaktovany Venice vypada celkem hrozive :o
1) je to spotreba celyho kompuCitace:
Původně odeslal NazQul
2) musis brat v uvahu pouze rozdily sloupcu - a pokud je beres v uvahu tak viz predchozi prispevek
2,8Ghz s default voltazov :o ....Aka bude jeho cena ??? :wink:
tak jsem kontaktoval FOX computers a A64 s jadry Venice budou podle jejich tvrzeni v prodeji koncem dubna ;D
Uz ted maji testovaci kusy. Take mi sdelili ze museli z jedne testovaci masiny tyto CPU vyradit kvuli nepodpore ze strany BIOSU...
Nebude problém sehnat Venice ve formě výše taktovaných kousků, jako např. 3800+ apod., problém bude spíš čekání dalšíCitace:
Původně odeslal epidot
2-3 měsíce na 3000+ a 3200+ :wink:
ajaj..takze si myslis ze zrovna ty 3000+ a 3200+ Venice pridou o hodne pozdeji ? ze na ne ceka faakt dost lidi a ja sem jeden z nich :(
ja si myslim, ze to bude tezce nedostatkovy zboziCitace:
Původně odeslal NazQul
strasne moc lidi na ne ceka a urcite AMD neuspokoji poptavku
ja sam vim 5 lidech, co na ne cekaji(jsem jeden z nich)
jak pise BeachKEN, ty 2-3 mesice jsou realny(rad bych se pletl)
Ono jde hlavně o to, že AMD je ještě oficiálně ani nepředstavilo. Dost mi to připomíná launch NewCastle CG jádra, kdy byly na trhu výše frekvenčně taktovaná CPU a pak až mid-range založený na novější výrobní technologii.Citace:
Původně odeslal NazQul
Ono je to o tom, ze kdyz uz nejakej kompik mas, tak ty 2 mesice je to sice tortura, ale vydrzet se to da. Pruser nastava, kdyz jeste kompik nemas a cekas treba uz jen na CPU... :wink:Citace:
Původně odeslal BeachKEN
komp sice mam ale fakt sem se tesil...takhle se to vsechno komplikuje a asi pudu do winnieho nez cekat... 3 mesice je fakt moc velka pruda..to se mi v zadnym pripade nevyplati cekat
To znám, já takhle kdysi čekal na první DFI nF3 250Gb co přišla do ČR (socket 754) a byl jsem bez kompu 2 měsíce, mojíCitace:
Původně odeslal NazQul
gamerské duši to nedalo a koupil jsem si na tu dobu čekání XBOX :lol: Pak jsem ho prodal, ale to čekání se tehdy vyplatilo.
Dneska, kdy Winnie už nejsou nic moc a je to daleko větší sázka na dobré CPU, tak bych si možná počkal. Nebo jedině zkusit vysledovat nějakou lepší sérii, hlavně nic z várek CBBID !!! ve směs hodně špatný kousky, co dají max 2.4GHz a to dokonce při 1.5V apod.
jako sem ochotnej cekat do konce dubna ale pri pomysleni ze bych ho kupoval az nekdy v cervenci je mi fakt na nic.. este do toho problemy s vyberem desky..no kazdopadne dik za tip, snad pomuze :wink: