imho urcite ne.. ten bios ma jinou velikost, k tomu rozdilnej slot (agp>pciex) je dost velkej duvod k tomu aby to nesloCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Printable View
imho urcite ne.. ten bios ma jinou velikost, k tomu rozdilnej slot (agp>pciex) je dost velkej duvod k tomu aby to nesloCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Velikost biosu ve vetsine pripadu nevadi, ale AGP/PCI-E biosy kompatibilni nejsou.
ne neda sa koli tomu ze to su BIOSy urcene pre AGP karty a tym padom maju 64 KB oproti 43KB co maju PCI-E karty
Vyresil nekdo to problikavani obrazu? Dela to i ten ultrasparkle?
Bohuzel jo..ale blikne to jen kdyz lezu do ovladacu..jinak jsem jinej problem nezaznamenalCitace:
Původně odeslal Caleb
Mne spis vadi to problikavani pri pouzivani te tray ikonky - do ovladacu prece jenom tak casto nelezu. Neznate tedy nejakej programek pro rychle nastavovani AA a AF ve stylu ATT pro nVidie?
no tak se mi to konecne taky povedlo.nic neni ani pri spatnem preflashovani to pres pci grafiku vratit zpatky.takze se sparkle jedu 550/740 a sem s 6600 naprosto spokojenej.kdyz si vemu ze kamos kupil GTverzi za cca.6300kc. ;D.neni co resit.mejte se.Winfast 6600TD rules
Jak tak ctu tohle tema,tak se mi zda ze se tady akorat predhanite kdo da vic.
A nevim proc flashovat nejaky jiny bios,ja pouzivam ten origos od Leadteku a uplne to staci,jedu 400/700 a 3DMark 03 - 6450 bodu.myslim si ze to je dostatek na pareni vsech her,tak nevim proc tam vsichni cpete nejake biosy
a pak si jen stezujete ze vam neco problikava atd...Staci upravit ten origos a no problem,jenom kroutim hlavou na co jeste nepridete :idea:
150MHz vetsi OC na jadre ??? Ze by tohle byl ten duvod? :roll:Citace:
Původně odeslal Pol
Zatim urcite, ale nevim proc bych nevyuzil moznosti vyrazneho pretaktovani - karta ma max 55 °C s def. chlazenimCitace:
Původně odeslal Pol
Zas tak hrozny to neni - ty skoro delas, jako by si nekdo stezoval tobe.Citace:
Původně odeslal Pol
To by me zajimalo, co sis na tom originale upravoval (maximalne zapnuti tepelneho cidla) - az zas budes mit nejaky podnetne pripominky k tomu jak spravne pretaktovavat graficke karty, nevahej a pis :lol:Citace:
Původně odeslal Pol
tak presne v tomto okamziku si ju objednavam pretoze X700 do AGP padla :(
tak se mi dostal do sparu taky jeden kus tedle karty.
Bez jakyhkoliv zmen jela cca 430/620
se sparkle biosem 520/670
se sparkleUltra biosem 530/700
problem je ze ani s jednim sparkle biosem mi nefunguje DVI vystup ani v dosu ani ve win. Zkousel sem jeste palit.. a dela to same. Nakonec sem nasel Prolink bios kerej jede ok (i dvi) a umoznuje takty 520/670 (jako ten sparkle. Netusite nikdo cim to muze byt?
dnes, max. zajtra mi ma prist jeden kusok, dufam ze zo Sparklom to pojde aspon cez urovne GT ... taaak sa tesim ;D
Mám grafiku od Nexe ... je tam UltraSparkle bios ... DVI normálně funguje a co víc, pokud mám svůj CRT monitor připojený přes redukci na to DVI, tak zmizí i to problikávání při vstupu do ovladačů :-)
jo kdyz to mam pres dvi tak mi to taky neblika (na to Prolink biosu)Citace:
Původně odeslal Thellwin
Chlapi jdete do PCI-E.Ja sel do toho taky kvuli levnejm grafikam.Viz muj Asus.Takova v AGP vubec neni.Vcera jsem jeste zkousel ze zalmanem na max.ot. OC a dostal jsem se na 580/1180 8-) :smoke:
no ale niektori z nas maju fosnu uz dlshie :?Citace:
Původně odeslal nex
přesně...do PCIe jsou zajímavější grafárny řady 6600, ale co z toho? Mně se líbil novej Sempron a kvůli PCIe bych musel kupovat něco od MSI 754 s PCIe. Ale spíš mne zajímá jaktože vám to jde naflashovat ten Ultrasparkle bios. Mně to hlásí potom 256 MB verzi a nefunguje to. Je to trochu divný, že to někomu jde a někomu ne.Citace:
Původně odeslal tomase
a kolko ide s obyc Sparkle? pozeram do podpisu ze 535 - dosti slusne :-)Citace:
Původně odeslal Meridius
no to co je v podpisu plati, ale nejde mi tam naflashovat ten ultrasparklebios..zahlasi se to jako 256 MB karta a samozřejmě to nezobrazuje korektně. Respektive je tma ;DCitace:
Původně odeslal tomase
prave dorazila, idem ju potrapit ;)
//edit: ake ovladace pouzivate? Nahodil som ntam 77.6.2 Rivatuner 15.4 a ten zahlasil ze to nepodporuje. Zbezne som ju taktol na 450/600 origo BIOS a slaby-preslaby vykon - 13k v 3d01. Prave bezi 3d03 a v mother nature pasaze s 5fps - des. CPU testy v 3d01 este vacsia katastrofa.
Takze ake ovladace? thx ???
//edit2: oki, hodil som 71.84 podla MadCapa a RivaTuner to zozral, problem bol v tom ze RivaTuner ked to nezozral, tak skoncil a tym padom to islo na defaulte - t.j. 4650b, teraz testujem 3d03 @450/600
//edit3: stale 4600b +- drobne, co robim sakra zle? ???
Tak sup sup..novej bios..ja mel pri 540/720 7700 v 03 :-)Citace:
Původně odeslal tomase
so starym sa dostanem na 430/600 a IBA 5800b v 3d03... evidentne to chce nove winy - CPU testy uplne v pecku...Citace:
Původně odeslal nex
tu je screen
http://tomase.helfnimi.com/img/snag/snag-098.jpg
takze mam zaujimavy problem.
v Rivatunere nataktim na 550/680, zapnuty monitoring, ukazuje spravne hodnoty. pustim 3dmark01 a po skonceni pozrem monitoring, pamati ostali ale jadro padlo na default 300 a uz sa s nim absolutne neda pohnut. "Posuvnik" v rivatunere pritom ukazuje 550 ??? Znamena to ze to jadro neda (3d01 prebehne ok ale slaby vysledok ~ 14k). Mam takeho tusaka ze to padne pri Mother nature.. vyskusam.
Taky mi to delalo - nakonec se mi po serii restartu a vypinani a zapinanim toho 2D/3D taktovaciho systemu podarilo primet pracovat jadro na 300 ve 2D a 530 ve 3D.
Vubec se mi tohle taktovani skrze ovladace nelibi, zlata ATi nebo stary GeForce a low-level overclocking
ja som to robil pomocout RivaTuneru - ovladace ma nepustili viac ako 500/680Citace:
Původně odeslal Caleb
//edit:
najde sa ochotna osoba ktora mi hodi screeny (details) z 3d01? priblizne hodnoty karty nech su 530/680. Tu je moj screen - FPS mi pride ok (az na nature - tam som cakal viac) ale celkove body mi pridu slabe - cez 15k som mal aj s R9550
http://fotky.azet.sk/fotka.phtml?i9=...55e&ft=3469684
v Rivatuneri som nesavol hodnoty na Windows Startup a zda sa ze frekvencia sa drzi.