možné to je, i když u té své jsem vlastně žádné změny nezaznamenal - jde stejně nataktovat a i výkon v 3D2K1 je zhruba stejný (+-200bodů je normální rozptyl)...
Printable View
možné to je, i když u té své jsem vlastně žádné změny nezaznamenal - jde stejně nataktovat a i výkon v 3D2K1 je zhruba stejný (+-200bodů je normální rozptyl)...
Preistaluj R3Dtweak. Potom uz pojde.Citace:
Původně odeslal Marcelino
Flashol som moju green Manli 8500 na 9100 a ziadne zmeny. Taktovatelnost taka ista, body tie iste +-, len nazov ma 9100 a nefunguju tam omegy.
...uz je to davno vyriesene ;D (mal som napisat 3,7 a nie 2,7), na druhy den som zapol comp a uz to islo.... inak teraz pouzivam uz verziu 3.8 8-)Citace:
Původně odeslal Toxic
Tak nic. Hlavne, ze Ti to uz ide :D .Citace:
Původně odeslal Marcelino
No co mam zkusenosti tak pri biosu 9100 muzu taktnout o 5 Mhz vic na 270 - pameti ale vykon je stejnej jak s 7006 pri 265 jeste to poradne testnu ale asi tam pujde zpet 7006 :wink: :wink:
ten 9100 se mi zda ze to zpomaluje ???
jestli to testujes v 3d marku 2k1 , tak tech 5MHz tam snad ani nemuze byt poznatelne - roptyl toho benchmarku je tak +-200 bodu... takze jestli ti to pak hodi o 50 bodu vice ci mene, tak je to celkem jedno
co jsem zkousel tak 3x s mezirestartama a pareni a max rozptyl byl 50b. ;D
Treba tochu pockat na novsie biosy. Budu vyladenejsie a dufam, ze aj lepsie. Zatial som nespozoroval rozdiel. Dufam, ze to vylepsia :-)
Na tech biosech uz neni co ladit je to jen trocha upravenej 7008 :?
A mozno predsa. Nechajme sa prekvapit.Citace:
Původně odeslal neci